סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo62.gif

אחרון ללא ממרמורים לתקופה הקרובה?
משהו טוב/חיובי שקרה השבוע:
משהו שלילי שקרה השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
קניית השבוע:
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?):
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:
ציטוט השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
יציאת השבוע:
תוכניות לסופ"ש:
תוכניות לשבוע הבא:
ולסיכום, איך עבר השבוע?
תמונה:

How I Disappear

New member
השבוע האחרון של החופש הגדול ../images/Emo16.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: קניתי כמה בגדים חדשדשים משהו שלילי שקרה השבוע: אחותי עברה ניתוח אתמול והרופאים המטומטמים שיתקו אותה לגמרי והיא לא יכלה לנשום [כשהיא בהכרה מלאה] האדם שעשה לי את השבוע: האחיינים המתוקים שלי שישנו פה יומיים קניית השבוע: שני ג'ינסים מTNT, ג'ינס ירוק מזארה וחולצה מפול אנד בר
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): ניוקי בטטה ברוטב שמנת ועירית מספגטים- אחד הדברים הטעימים !!! המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: "איזה בגדים יפיםםםם !!!"
ציטוט השבוע: - ספר השבוע: - סרט השבוע: - שיר השבוע: - יציאת השבוע: יום רביעי עם ידידה לעזריאלי ולסנטר תוכניות לסופ"ש: בשבת אני עובד תוכניות לשבוע הבא: בצפר ולסיכום, איך עבר השבוע? מעולה תמונה: -

תשובות

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע:גיליתי איך חובשים כאפיה(בצורה המקורית על הראש) משהו שלילי שקרה השבוע:חברה שלי נפרדה ממני האדם שעשה לי את השבוע:THE HELL I KNOW קניית השבוע:הטענתי רב קו לראשונה,הדבר הכי מעצבן בעולם הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?):כמעט שלא אכלתי כלום השבוע המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:שאני שנון ציטוט השבוע::תימנים זה עדה שמחה אבל משום מה כל השאר שמחים שהם לא תיימנים" שגיב פרידמן ספר השבוע:... סרט השבוע:ראיתי לפני כמה שעות סר ממש חזק על איידס שיר השבוע:? יציאת השבוע:לא ממש היתה תוכניות לסופ"ש:לישון,העירו אותי היום ב8 אחרי שהלכתי לישון ב5 תוכניות לשבוע הבא:לחגוג את תחילת הלימודים עם בירה מרעננת ודיונים פילוסופיים ולסיכום, איך עבר השבוע?בבכיף תמונה:

../images/Emo16.gifלזכר החופש הגדול../images/Emo16.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: כל מיני שיחות :) משהו שלילי שקרה השבוע: שעצרו אותי חח האדם שעשה לי את השבוע: חברים 3> קניית השבוע: אממ מחברות? הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): סוכריית קנאביס חחח זה לא באמת פועל =[ המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: יותר מידי 0_0 ציטוט השבוע: "פיטמות!!!!!" ספר השבוע: אין סרט השבוע: צ'רלי וחצי חח אפעם לא נמאס. שיר השבוע: סטרוברי פילדס ,פאק יו יציאת השבוע: כנרת וזה תוכניות לסופ"ש: ממ לצאת, לחרוש קצת בתאוריה תוכניות לשבוע הבא: בציפר :( ולסיכום, איך עבר השבוע? בסיידר גמור תמונה:

l i o r a n g e

New member
מיאו../images/Emo108.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע:שבוע של אחרי יום הולדת והרבה שיחות עם החבר. משהו שלילי שקרה השבוע:ההורים של החבר חזרו לארץ ;; האדם שעשה לי את השבוע:החבריק קניית השבוע:מצלמה מהממת http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MFA183F607 הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?):עוף של אבא המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:"גדלו לך הציצים!" ציטוט השבוע:"ליאור" "מה?" "גדלו לך הציצים!" ספר השבוע:כלומיק. סרט השבוע:ג'וזי והפוסיקאטס שיר השבוע:לוליפופ לאקז'רי של ג'פרי סטאר יציאת השבוע:שום מקום. תוכניות לסופ"ש:אין
תוכניות לשבוע הבא:להתחיל ללמוד בלי מחברות ועטים?
ולסיכום, איך עבר השבוע?חביב תמונה:הנני עם רבקו [אני לא גרה בגוש דן, אפילו לא קרוב] ותעודת זהות [!!]

../images/Emo76.gif אני היחידה שחושבת שהוא נראה כמו זרע?XD

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: 5 יחידות אנגלית בטוח משהו שלילי שקרה השבוע: 3 יחידות מתמטיקה בטוח. האדם שעשה לי את השבוע: אוריאן קניית השבוע:יומן חחח הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): סלט שאני הכנתי...יצא טעים רצחח המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: "תראי איזה דקה היא נהייתה אמא" (אמא שלי אומרת לסבתא.) ציטוט השבוע:"אבל אני חתיך אז את תוותרי לי" ספר השבוע:הנערה מוויילס/פיטר הו דייוויס. (מצאתי ת'ספר זרוק באיזו מגירה..מסתבר שלא קראתי אותו אז היתי חייבת) סרט השבוע: חטיפת הרכבת התחתית 123 שיר השבוע:שי גבסו והמראות-ארגזים יציאת השבוע: "מה נדפק אצלי? האמת שהכל חוץ ממה שבאמת צריך להידפק מתישהו" תוכניות לסופ"ש: קומדי קלאב עם מורוצ' ואמירוש ואז אמיר בא לישון פה תוכניות לשבוע הבא: לימודים...מיום ראשון מתחילה קריעת תחת...הצילו ולסיכום, איך עבר השבוע?סבבה..מהר..מידיי תמונה: צילומסך של החבר הכי טוב הגאון הזה

PerfectSP

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo190.gif

הם רציני מתכוונים שאנחנו נלמד משעה 1 עד 11? מ8 עד 5 וחצי? אני על ספק בכי מהדבר הזה! אומגד OO" ויש לי דוברי אנגלית שלא כתבו, שזה עוד יום עד 5 וחצי או שש ומשהו OO"
להתראות חיים
אה כן, ולמה לא תעדו לנו בכל יום איזה שעה חופשית כמו מפגרים? מה חסר לי זמן בבצפר?!

hadarinke

New member
בתקווה שהפעם זה גם ישלח >>

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע:הופעה של רונה :) משהו שלילי שקרה השבוע:כל הבית שלי נראה כמו דיר חזירים מרוב שיפוצים ואין לי מחשב :( האדם שעשה לי את השבוע:ענתילה
קניית השבוע:אממ עניבה,דיסקים ויותר מדי אוכל הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?):סנדוויץ' בלנדוור ברוטשילד ב3 לפנות בוקר עם ענתי המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:"מי לימד אותך לנשק ככה?!" ציטוט השבוע:"תנגני עשר שניותתתתתתת" איזו פוסטמה בהופעה צעקה את זה על רונה שהחליטה להתעלם, ז היא הדליקה מצית כדי שישמו לב אליה וצעקה שוב, בחיים הנעל שלי לא הייה כ"כ קרובה לפרצוף של מישהו... ספר השבוע:משחק מכור- אם אני לא מסיימת אותו השבוע אני אתחרפן. סרט השבוע:אשתו של נוסע בזמן! שיר השבוע:הפעם האחרונה, נדבקתי מאתמול בהופעה... יציאת השבוע:אתמול להופעה בביאליק ואז עד 4 בבוקר לזחול ברחבי ת"א... תוכניות לסופ"ש:לסדר את הרהיטים בחדר והכל, לקחת דמי כיס מאבא... תוכניות לשבוע הבא:לחזור ללימודים, לקנות עוד תלבושת, להירשם לבצפר, למסור את הסינגלים לזוכות[זונות! גם אני רציתי...] ועוד... ולסיכום, איך עבר השבוע?אני חושבת שממש טוב :) תמונה: נופ

למעלה