סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo60.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז) מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-

עונה:]

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?לא שמעתי=\ מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?Since U Been Gone של קלי קלרקסון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין.. משהו שהרס לכם את השבוע-הלכתי לעשות בדיקות בסוף יום ראשון=\ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-מה שאני מחכה מקווה שיבוא

1אורטלוש

New member
שיליי>

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז) לא שמעתיי.. מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז) אסאלה-אחים בדם הילד-בכאב היא נקרעת יוסי עדן-מחכה,חבקי אותי מלא דיכאוןןן קיצור! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>ממ לא זוכרת עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מממ גם לא זוכרת משהו שהרס לכם את השבוע- דיכאון.. =[[ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-לא מחכה לכלום..מה שיהיה יהיה..

שלליי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז): לא זה לא מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז): אוהד חיטמן - תגידי לו, Hilary Duff- Why Not, hilary duff - what dreams are made of מטרופולין - היא לא אומרת כלום מטרופולין - חזירים סינגריה - צועקים על אהבה Mariah Carey - We Belong Together תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: אין לי כח להוסיף עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- צ'ארלי בממלכת השוקולד, החיפושית בהילוך גבוה - מומלצים! מים אפלים - לא הכי מומלץ משהו שהרס לכם את השבוע- העגיל באוזן.. הרס לא רק תשבוע.. שבועיים שלמים+ מה שנשאר מהחיים שלי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- לא משו מחכים אבל השבוע אחי חוזר :\ פאק

CrAzY4uMJJ

New member
שילייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)לא יצא לשמוע..אבל זימזמתי את "להיות איתך" כמה פעמים..חח מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)לירון לב-מול כל העולם. אלירן וראם-החלק החסר. היהודים-אלה,אם כבר,ג'קי,לעוף,מחפש תשובה,מעשה בזונה,עוד ארון אחד,עידן האלוהים,קח אותי.
Three Dors Down-Changes. Shakira Ft. Alejandro Sanz-La Tortura תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אחד הציורים של הצייר האהוב עליי...luis royo..אמן מוכשר בטירוף!!!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-כל הסרטים של ג'וני דפפפ!!!ראיתי היום 3!!!היה ספיישל בערוץ 4!!!אוחחחחחח מדהייייים!!! משהו שהרס לכם את השבוע-כל מיני.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-אוחח..הרבה דברים=]]]]

../images/Emo27.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)- בוא נזרום מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)- feel good inc-גורילז first-לינזי לוהן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם> נ.ב: אתם מוזמנים להצביע לסקר בכרטיס האישי שלי

למעלה