סיכום שבועי!

סאפירוש

New member
סיכום שבועי!../images/Emo6.gif../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע של ניקלבאק:
שיר/י השבוע לא של ניקלבאק:
אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
אתר השבוע:
מאכל השבוע:
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע: סופשבוע/חג/שבוע רגוע/שמח/נפלא!

עונה! פרסמתי את הפורום עכשיו..

שיר/י השבוע של ניקלבאק:too bad שיר/י השבוע לא של ניקלבאק:innocence אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

זה שלח מוקדם מידי...משלימה:

אלבום השבוע:לאדעת מה את/ה שומע/ת עכשיו:לא שומעת כלום דבר טוב שקרה השבוע:לאדעת.. אולי מקס ברנר דבר רע שקרה השבוע:לאדעת.. אולי שהתבטל לי החוג משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לאדעת אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע:שוקולד
ספר השבוע:אין! סרט/סדרת השבוע:הישרדות.. תמונת השבוע:אינלי כוח...

טבו לשי

New member
יאללה

שיר/י השבוע של ניקלבאק: Feelin' Way Too Damn Good שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: Accidentally In Love אלבום השבוע: אין כח מה את/ה שומע/ת עכשיו: אלאניס דבר טוב שקרה השבוע: פרוייקט בגרות באמנות דבר רע שקרה השבוע: פרוייקט בגרות באמנות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתגמר כבר הבגרות! אתר השבוע: אין כח מאכל השבוע: ממ טוסט ספר השבוע: לא קראתי כבר חודשים :[ סרט/סדרת השבוע: פורסט גאמפ תמונת השבוע: אין כח יחי העצלנות

א ת ו ש ש

New member
../images/Emo15.gifעונה

שיר/י השבוע של ניקלבאק:side of a bullet שיר/י השבוע לא של ניקלבאק:lonley day- system of a down מה את/ה שומע/ת עכשיו:כלום דבר טוב שקרה השבוע:פורים דבר רע שקרה השבוע:דלקת גרון משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שאני לא ארגיש כאילו עושים לי מטווח ירי בגרון כל פעם שאני בולעת משהו אתר השבוע:-- מאכל השבוע:-- ספר השבוע:אנציקלופדיות חיחיחי [חנונית שכמותי....] סרט/סדרת השבוע:האנטומיה של גריי תמונת השבוע

BaTeL37

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ניקלבאק:לא שמעתי השבוע=/ שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: אלבום השבוע:Abbey Road-Beatles מה את/ה שומע/ת עכשיו:Octopus's garden-Beatles דבר טוב שקרה השבוע:דיסקים חדשים=] דבר רע שקרה השבוע:שום דבר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שיהיה יותר טוב.. אתר השבוע:תפוז מאכל השבוע:המבורגר וצ'יפס ספר השבוע:מיליון רסיסים קטנים סרט/סדרת השבוע:ג'אמפר תמונת השבוע:-

סאפירוש

New member
../images/Emo188.gifראיתי ג'אמפר לפני שבועיים וחצי.D:

נכון סרט מעולה? חבל שלא יכלתי ממש להנות מזה..בגלל הסיטואציה.

למעלה