סיכום שבועי

Nathalie 6293

New member
סיכום שבועי../images/Emo42.gif

הפורום נורא נורא יבש אז יאלה תענו כדי לעורר אותו.
שיר השבוע של היל:
שיר השבוע בכללי:
פעילות השבוע:
סרט השבוע:
משהו נחמד שקרה השבוע:
משהו פחות נחמד שקרה השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
תמונת השבוע:
דירוג השבוע:
מי שרוצה לעשות מפגש פורום החופש שיוסיף
להודעה שלו, תודה

מריה111

New member
עונה

שיר השבוע של היל:לא שמעתי שירים של הילארי שיר השבוע בכללי: korn-World up lily allen-everything just wonderful lily allen-naive פעילות השבוע:מז''א?XD סרט השבוע:טיטאניק XD משהו נחמד שקרה השבוע:מסיבת הפרידה של חברה שלה משהו פחות נחמד שקרה השבוע:שהביאו עלינו משטרה XDD תכנונים לשבוע הבא:אין עדין תמונת השבוע:
סתם כי באלי XD דירוג השבוע:9

noy m

New member
עונה =]

שיר השבוע של היל:burned שיר השבוע בכללי:lest crismes,he said she said-ashley tisdale פעילות השבוע: הא? סרט השבוע:מה שקורה בוגאס משהו נחמד שקרה השבוע:אממ לא משו מיוחד משהו פחות נחמד שקרה השבוע:סתם שבוע משעמם תכנונים לשבוע הבא:אממ כלום? תמונת השבוע: איזה חתייךךך דירוג השבוע:7

../images/Emo127.gif

שיר השבוע של היל: Wake Up שיר השבוע בכללי: Natasha Bedingfield - Unwritten פעילות השבוע: קורס קיץ\: סרט השבוע: משהו נחמד שקרה השבוע: משהו פחות נחמד שקרה השבוע: התחיל קורס קיץ\: תכנונים לשבוע הבא: קורס קיץ\: תמונת השבוע: דירוג השבוע: 3

Nathalie 6293

New member
עונה../images/Emo27.gif

שיר השבוע של היל:Jericho שיר השבוע בכללי:photograph פעילות השבוע:בריכה ועבודה סרט השבוע:קונג פו פנדה XD ושם הוורד. משהו נחמד שקרה השבוע: שממש כיף בעבודה והלכתי לבריכה והיה נורא כיף. משהו פחות נחמד שקרה השבוע: החדשות על אלדד רגב ואודי גולדווסר
ושהייתי בבריכה עם חברה שלי שהיא עוד חודש בת 14 בא אלינו איזה מישהו בן 18 אבל ממש שמן וכזה רוסי שמנסה להיות ערס ובא שואל אותנו תגידו בנות כמה אתן ואנחנו מה אתה רוצה וסתם הוא התחיל לשאול דברים ואז אחרי איזה רבע שעה בא חבר שלו קירח וגם שואל כשהוא מחזיק ביד שלו סיגריה וקיצר הם נורא עיצבנו אותנו. תכנונים לשבוע הבא:עוד עבודה, עוד בריכה ולראות את מריה!! תמונת השבוע: הקריקטורה הזו של אובמה אבל אין לי כח לחפש עכשיו את התמונה
דירוג השבוע: 9 רק בגלל החללים.

AvivoOosh

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של היל:נממממ Metamorphosis שיר השבוע בכללי:נמממ Britney Spears - Toy Solider פעילות השבוע:אילתת סרט השבוע:נממממ נראה לי קורסרודס משהו נחמד שקרה השבוע:אילתת
משהו פחות נחמד שקרה השבוע:חזרתי מאילת חחח תכנונים לשבוע הבא:אין תמונת השבוע:זה לא המחשב שלי דירוג השבוע:8

עונהההה

שיר השבוע של היל: Who's That Girl שיר השבוע בכללי: No Air של כריס בראון וג'ורדין ספארקס פעילות השבוע: התכתבויות, פגישה עם חברות (היו פאדיחות שחבל"ז) סרט השבוע: היץ' משהו נחמד שקרה השבוע: ממ לאידעת משהו פחות נחמד שקרה השבוע: שיעמווווםםם! תכנונים לשבוע הבא: יהיה כיף :d תמונת השבוע: דירוג השבוע: אממ 7 ורבע

Nathalie 6293

New member
../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

אני פשוט לא מאמינה שההודעה האחרונה זה הסיכום של השבוע שעבר.. הפורום שלנו נהייה כזה יבש.. אני מקווה שכשיהיו להילארי שירים חדשים והסרטים יצאו פה בארץ אז הפורום יקום לתחייה.
שיר השבוע של היל:
שיר השבוע בכללי:
פעילות השבוע:
סרט השבוע:
משהו נחמד שקרה השבוע:
משהו פחות נחמד שקרה השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
תמונת השבוע:
דירוג השבוע:
סופ"ש כיפי ושבת שלום

למעלה