סיכום שבועי

Nathalie 6293

New member
סיכום שבועי ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של היל:
שיר השבוע בכללי:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
יום השבוע:
משהו נחמד שקרה השבוע:
משהו פחות נחמד שקרה השבוע:
דירוג השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:
שבת שלום!

עונה

שיר השבוע של היל: Come Clean שיר השבוע בכללי: Heidi Montag - Fashion סרט השבוע: החיפושית בהילוך גבוה סדרת השבוע: לאגונה ביצ' וBIG BROTHER יום השבוע: חמישיי סופסוף עברה הבגרות בהיסטורי.. משהו נחמד שקרה השבוע: הייתי אתמול בת"א:) משהו פחות נחמד שקרה השבוע:ארבעה ימים לא ראיתי אור יום!! חרשתי להיסטורי.. דירוג השבוע: 2מתוך חמש >< תוכניות לשבוע הבא: לנוח !! לישון !! לראות מלא טיוי תמונת השבוע:

מריה111

New member
עונה

שיר השבוע של היל:לא שמעתי הילארי השבוע שיר השבוע בכללי:When i Grow up או איך שלא רושמים.. סרט השבוע:''בנעליה'' סתם כי היה בטלויזיה סדרת השבוע:לא מדהימה,זואי 101,בובספוג XDDD יום השבוע:ממ לא דעת חח משהו נחמד שקרה השבוע:כמעט לא הייתי בבצפר
משהו פחות נחמד שקרה השבוע:ממ לא דעת היה די בסדר לא זוכרת משהו לא טוב:\ דירוג השבוע:8 תוכניות לשבוע הבא:כל מיני..:) תמונת השבוע:

Nathalie 6293

New member
עונה =]

שיר השבוע של היל:jericho שיר השבוע בכללי:innocent-David Cook סרט השבוע:טיסת לילה, המועמד ממנצ'וריה, סודות נעולים. סדרת השבוע: בטי יום השבוע: שני משהו נחמד שקרה השבוע: היום של היומולדת של אבא שלי.. אכלתי אוכל של ארומה בצהריים ובערב הלכנו למסעדה הודית טעימה, ראיתי את הציונים שאני אקבל בתעודה ואני מאוד שמחה וגם לחברה שלי היה קונצרט (היא מנגנת בפסנתר) והיא הייתה פשוט מצוינת!! משהו פחות נחמד שקרה השבוע: שזה מעצבן שבאים רק איזה 5 ילדים כל יום לבצפר. דירוג השבוע: 7 תוכניות לשבוע הבא: מקווה שייצא לי ללכת לקולנוע, להיפגש עם חברה וזהו... תמונת השבוע: --

0verpr0tected

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של היל: Gipsy Woman, Someone's Watching Over Me שיר השבוע בכללי: Alicia Keys-no one Kilie Minogue - Two Hearts Simple Plan - Perfect Christina Aguilera- Oh Mother Jonas Brothers-When You Look Me In The Eyes Scorpions - Stil loving you Britney Spears- I Will Still Love You Britney Spears- Baby One More Time...נוסטלגיה
סרט השבוע: "אני כריסטיאנה פ'" (ספר+ סרט). סדרת השבוע: יום השבוע: משהו נחמד שקרה השבוע:
משהו פחות נחמד שקרה השבוע: כ"כ כ"כ כ"כ הרבה!!
דירוג השבוע: 0
תוכניות לשבוע הבא: ים..ים..וים
תמונת השבוע:

עונה=]

קצת באיחור אבל גם טוב... שיר השבוע של היל:--- שיר השבוע בכללי:ריהאנה-דיסטרביה סרט השבוע:מבול של צרות,והצלצול סדרת השבוע:חשופים יום השבוע:--- משהו נחמד שקרה השבוע:כלום..אני לומד משהו פחות נחמד שקרה השבוע:לימודים... דירוג השבוע:5 תוכניות לשבוע הבא:אמממ..אין משהו מיוחד... תמונת השבוע:----

למעלה