סיכום שבועי!!

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי!!../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: שלישי, רביעי, וחמישי
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אילת!!, והטיסה הראשונה בחיי בחזרה מאילת
ספר השבוע: מבאס שתמיד השורה הזאת ריקה
סרט השבוע: "התאום" למרות שעוד לא סיימתי לראות אותו, הקלטתי ואני צופה בשלבים, זה מפחיד
סדרת השבוע: "חטופים" שיר\\דיסק השבוע: יש יותר מידי, קשה להחליט ציטוט השבוע: "מה זה הקור הזה" (כל היום אנחנו מתלוננים בעבודה שקר לנו) תמונת השבוע: וגם זאת
שבוע נפלא!

מאיה54321

New member
סיכום ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע:שני הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ספר השבוע:"העצמי האותנטי" סרט השבוע:"חלון פנורמי" סדרת השבוע:"חטופים" שיר\דיסק השבוע:"תנו לגדול בשקט" של שלומי שבת ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

שלגיה 14

New member
העצמי האותנטי..

זה של ד"ר פיל, נכון? אני חושבת שקראתי אותו פעם. ספר מצויין!! וגם השיר של שלומי שבת מקסים

מאיה54321

New member
כן, של ד"ר פיל. כן, קראת אותו ../images/Emo13.gif

אני זוכרת שאמרת לי לפני איזה 5 שנים.

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה, אממ... שישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הופעה של שילה פרבר. ופיתות. ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אממ... "החיים זה לא הכל" שיר\דיסק השבוע: שילה פרבר- אסור זה אסור ציטוט השבוע: "פחד לא יסנוור אותי יותר" (שילה פרבר- פרח קיר) תמונת השבוע: זוהר יש תמונה של הפיתות? שבוע מוצלח שיהיה.

שלגיה 14

New member
לא מכירה את שילה פרבר עדיין..

ופיתות זה בהחלט משהו שכדאי להינות ממננו עכשיו, כל עוד אפשר

שלגיה 14

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: שישי. אבל כל השבוע היה מצויין ב"ה הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סופ"ש עם אחי וגיסתי שלא יוצא לי לראות אותם הרבה. ספר השבוע:הממ.. נחשו?
סרט השבוע: סדרת השבוע:משפחת סימפסון שיר\דיסק השבוע: עבודה עברית - שרים עוזי חיטמן ציטוט השבוע: "הוא נכנס לי ללב כשהפנית לי גב" תמונת השבוע: שבוע מהמם!!

ZoHaRoT

New member
שבוע...

היום הכי טוב בשבוע: שני ורביעי... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הממ... סיימתי עם המבחן במתמטיקה! וגם- אנשים טובים :] ספר השבוע: מרק שבור. הגעתי למסקנה שאני בוכה יותר מדי מספרים.... ספר יפהפה:] סרט השבוע: -- סדרת השבוע: גיבורים. אוף, מצד אחד סידרה טובה מצד שני המשחק כל כך לא אמין:\ שיר\דיסק השבוע: הדיסק החדש של הראל סקעת- "דמויות" ציטוט השבוע: "ואיך שכולם מסביבי, אני מרגיש עוד כל כך לבדי." (הראל סקעת- תמימותי) תמונת השבוע: אין תמונה של הפיתות:p שבוע טוב!!:]]

ranch22

New member
סיכום שלי

היום הכי טוב בשבוע:ראשון, שני, שלישי ושבת[כולל מוצא"ש] הדבר הכי טוב שקרה השבוע:שיחה עם אוראל, שבע ברכות של חבר בירושלים והנסיעה לשם, שיחה לגבי הגרעין של אשדוד וביקור אצל מדריכים בשבת ובמוצא"ש יום הולדת לחבר. ספר השבוע:ג'ון היקר, מתחילה מרתון ספרי ניקולס ספארקס. סרט השבוע:- סדרת השבוע:חטופים. שיר\דיסק השבוע:"מרוב אהבה" ציטוט השבוע:"מוקד עירוני שלום..." תמונת השבוע:-

למעלה