סיכום שבועי

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo3.gif

|
שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם []-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

1shiran1

New member
עוונה [[[[:

שיר השבוע שלכם [של אריק]- הגשמהההההה
שיר השבוע שלכם- Makes me wonder - Maroon 5 בילוי השבוע שלכם- ממממ קניון
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אריק בליאור שליין ריצפזז
סקופ השבוע שלכם- ממממממ סלע 2 .. נו יפצ'ע תבין [: תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אייין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כלום משהו שהרס לכם את השבוע- כלום משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כלום מאכל השבוע: ממממממ גם כלום
משפט השבוע שלכם: "ואת אלון ואת" ריצפז האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? ברור, כל שבוע .. סתם ממ לא פגשתי את אריק [[:

גגםם עונהההההה

שיר השבוע שלכם [של אריק]- תשמח שיר השבוע שלכם []-"אתמו בלילה" אפרת צור בילוי השבוע שלכם-בתי חולים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-חלומות נעורים סקופ השבוע שלכם- מה זה? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש].....אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-גימלים:0. משהו שהרס לכם את השבוע-הסיבה לגימלים:0. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-חתונה עם אריק מאכל השבוע: חומוס משפט השבוע שלכם: אני רעבה האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? מה מי מו לא...

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע שלכם [של אריק]-אריק לא שמעתי שיר השבוע שלכם []-רק שלושה שירים שמעתי השבוע מים מחת לגשר כבלים,אש בילוי השבוע שלכם-בנימניה אני בדילי מה לעשות קורה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אספי בבחירות והבחירות היו טובים השבוע וליאור שלין עד שאני רואה טלוויזה זה אירוע היסטורי אנ סקופ השבוע שלכם-ג'וני חמוד תודה לאושרת שבזכותה הכרתי את ג'וני האמיתי איתי יותר שווה אבל הוא גם חמוד כי הוא ג'וני תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לשמוע תוכנית רדיו ישנה שוב תודה לאושרת ומתחילים להסתדר עינים עם אנשים משהו שהרס לכם את השבוע-בחילות משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-כפר סבא זה יהיה שבוע הבא כי אני בדילי של שבוע לא נורא נחיה עם זה... מאכל השבוע: מלוואח משפט השבוע שלכם: "מתחילה לנצח דברים " האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? אריק כפרה עליו היה כייף שבוע שעבר ואולי גם השבוע הקרוב נפגוש אותו:p

Stillwater

New member
יאללה נישתלב...

|שיר השבוע שלכם [של אריק]- בגלל שרק אתמול קניתי את הדיסק, עוד לא ממש החלטתי, כי יש כמה שירים מקסימים... שיר השבוע שלכם []-בערך כל שיר עצוב שיש בעולם...היה לי שבוע נאחס מבחינת מצברוח בילוי השבוע שלכם- לא יצא לי עוד לבלות השבוע... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא יצא לי לראות סרט או טלווזיה השבוע, אבל אפשר להמיר את זה בספר לא? אז אני שמחה לבשר שאחרי כמה חודשים שאני מנסה לקרוא, הצלחתי לסיים השבוע את "אם יש גן-עדן" ונורא בכיתי שזתלוואי מת. איך אהבתי את הערס הזה! סקופ השבוע שלכם- הקופה בעבודה אצלי שברה שיא חדש... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]מממ.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אוקיי... להגיד שלום ולשאול לשלומם של אנשים פשוטים כאלה,שבדר"כ, אף אחד לא מתייחס אליהם, למרות שהם שם בשבילך (כמו פועלי הניקיון ברחוב למשל?) זה עושה טוב על הלב.. שלך ושלהם... משהו שהרס לכם את השבוע- המשכורת, אוי המשכורת, אני בצרות! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין שום דבר מיוחד בשבוע הבא, בינתיים...אולי שראש הממשלה יתפטר? מאכל השבוע: ביצת הפתעה של קינדר...אחרי שנים! משפט השבוע שלכם: "תיתיתיתיתי תתפטר" האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? אני לא יודעת מי זה איתי, אבל לאקס שלי קוראים איתי, ולא, לא ראיתי אותו השבוע...בעצם יום שישי שעבר זה עדין "השבוע?"

עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- הגשמה עצמית
שיר השבוע שלכם - מממ לאדעת בילוי השבוע שלכם- הופעה של אריקקקק[[: סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ליאור שליין סקופ השבוע שלכם- בחייאת דיקלהההה, סלע 2
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ממ כל מיני אשים חמודיייים
משהו שהרס לכם את השבוע- מ לא זכור לי אחד כזה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- בינתיים שומדבר מאכל השבוע: מקדונלדס משפט השבוע שלכם: אוו יש כמה- "תמיד יש סינית בקצה המנהרה..","כל הפרחות של כפר סבא באות לכאן..", "שילמת לאקום??!" האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? ממ סוג של פגשתי..היה נחמד[[:

1shiran1

New member
חחחחח גם על המשפט של הסינית יש זכויות ..

שילמת (לי) לאקו"ם מותק?

למעלה