סיכום שבועי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo3.gif

אף אחד לא פתח -מקווה שזה בסדר שיר השבוע של אפרת- שיר השבוע - מאכל השבוע- סרט\סדרה שעשה לי את השבוע- משהו שאני ממליץ עליו השבוע- משהו שעשה לי את השבוע- משהו שאכזב אותי השבוע- בחום הגדול הזה של סופ"ש הזה מה התוכניות - אתם אנשי קיץ או חורף-

ady18

Well-known member
מסכמת

אה אה חלליות-ברי סחרוף משהו שאני ממליצה מסג' שיאצו ורפלקסלוגיה משהו שעשה : טיול לצפון 3 ימים משהו שאכזב שעות שינה מעטות ונשרפתי לראות את הבני הדודים הקטנים\מזגן להשלים שעות שינה קיץ מאכל :סופלה שוקולד

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע של אפרת: אין שיר השבוע: Catch your fall - Cloky http://www.youtube.com/watch?v=xUhhbA-SUkw מאכל השבוע: בגט סידרה שעשתה לי את השבוע: הדור הבא עשה לי את השבוע: העבודה, שבוע מוצלח אכזב אותי השבוע: הקופה אמריקה תוכניות לחופש: בסופ"ש הבא נוסע לסדנה רוחנית בבית אורן איש קיץ בהחלט

Francine1

New member
מסכמת, מצטערת שלא סיכמתי.. ../images/Emo9.gif

רציתי להודיע לך, אריה, אבל בסוף שכחתי. פשוט לא הייתי בבית היום. שיר השבוע של אפרת- מגדלור (אני ממש אוהבת את הגרסה הזו) שיר השבוע - Mardy Bum - Arctic Monkeys מאכל השבוע - אין סרט\סדרה שעשה לי את השבוע- משהו שאני ממליץ עליו השבוע - "חברים" P: משהו שעשה לי את השבוע - ממ אין משהו מיוחד משהו שאכזב אותי השבוע - תוכניות שהתבטלו בחום הגדול הזה של סופ"ש הזה מה התוכניות - ללמוד לבגרות מועד ב' במתמטיקה. בערך. אתם אנשי קיץ או חורף - חורף! חורף! קיץ זו העונה השנואה עליי. סופ"ש קריר לכולם

אריה31

Member
מנהל
זה בסדר עופרית, העיקר שיעל פתחה את השרשור../images/Emo13.gif

אלו תוכניות התבטלו לך השבוע?

Francine1

New member
הייתי אמורה לנסוע לפגוש חברה היום וגם

לצאת מחר, אולי ללכת להופעה.. אבל היום התבטל כי אבא שלי לא הרגיש טוב, ומחר מתבטל כי אני צריכה ללמוד לבגרות..

anna184

New member
מסכמת :)

שיר השבוע של אפרת- טוב לבד שיר השבוע -Rolling in the deep - Adele מאכל השבוע-שקשוקה סרט\סדרה שעשה לי את השבוע-חברים (; משהו שאני ממליץ עליו השבוע- תאכלו שקשוקה! אכלתי בקורס משצי"ם שקשוקה בפעם הראשונה בחיי וזה היה מדהים! משהו שעשה לי את השבוע- משהו שאכזב אותי השבוע-הקורס משצ"ים :\ היו לי ציפיות גבוהות מידי והתאכזבתי קשות בחום הגדול הזה של סופ"ש הזה מה התוכניות - לילה לבן עם חברים :) אתם אנשי קיץ או חורף- בהחלט חורף

anna184

New member
כמה דברים היו מאכזבים

קודם כל בהשוואה לקורס מדצי"ם זה היה מאכזב, רמות שונות לגמרי, וחוץ מזה היה לי מדריך נוראי , ממש נוראי הוא בן 67 וחושב שאנחנו בטירונות, כולם שם היו על סף התעלפות והוא לא נתן לנו לשבת דקה אחת לנוח לשתות קצת בשיא החום..חוץ מזה, הלוח זמנים היה מתוכנן בצורה טיפשית , ב12 עד 3 שזה שיא השמש, בנינו גיחה ( בנינו מחנה עם אוהלי סיירים ושער וגדר ותורן ועוד כמה מתקנים) ועבדנו בלי טיפת צל בשיא החום כמו שכבר אמרתי בלי דקת מנוחה, והטיולים עצמם גם כן היו בשיא השמש וזה מסעות לא סתם טיולונים.. אני אישית חטפתי כביות מהשמש, והרופא אמר שאם הייתי נשארת שם עוד זה היה הופך לכביות דרגה 2 ..לא נעים בכלל

בר דותן

New member
סכמ"ש

שיר השבוע של אפרת-מגרד לי בגב שיר השבוע -על הכנרת בזריחה אביב גפן מאכל השבוע-| סרט\סדרה שעשה לי את השבוע-משהו חדש בקולנוע לא זכר תשם שלו משהו שאני ממליץ עליו השבוע-כלום:\ משהו שעשה לי את השבוע-הרישיוןןןןןןןןןןןןן D: משהו שאכזב אותי השבוע-כמה אנשים .. בחום הגדול הזה של סופ"ש הזה מה התוכניות -היהתוכניות לימית 2000 וים וכאלה אבל כלום :\ אתם אנשי קיץ או חורף- קיץ

ליאן 162

New member
סיכום=]

טוב זה יהיה קצר,,, יש לי נשף עוד שעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת :)

ליאן 162

New member
היה מושלם!!!

נהניתי מכל רגע, רקדנו בלי הפסקה, חזרתי בערך ב6, וישנתי עד 3 וחצי... אני לא מאמינה שזה נגמר, שסיימתי תיכון, היה גם די מרגש והבנתי שזה הסוף... כל הבנות בערך הורידו אחרי חצי שעה את העקבים..חחח זה היה די מצחיק.. אני- ישר אחרי הכניסה הורדתי אותן..חחח אחרי שהצטלמתי עם בן הזוג:) וזהו, אני חושבת, אני אנסה להעלות תמונה עם השמלה והכל=P

אריה31

Member
מנהל
מי היה בן הזוג שלך?

שמח שנהנית, אצלנו לא היה דבר כזה חח אחלה תמונה

Francine1

New member
מהממת ../images/Emo13.gif אהבתי את התלבושת

נשמע באמת מרגש וכיף. שנה הבאה אצלי? חח
שמחה שנהנית!

למעלה