סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)? מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
שבת שלום לכולכם!!

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)?איך מרגישים שזה נגמר מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)?לבדי-הראל מויאל
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של הראללל
בילוי השבוע שלכם?לא משהו מיוחד סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?האלופה סקופ השבוע שלכם?אין דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-כלום משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לפגוש מלא חברות!! מסר לאומה-יש הרבה מאד אנשים בעולם!מעט מאד בני אדם ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לכולם!!!!

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)?איך מרגישים שנגמר מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)?לבדי-הראל מויאל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-האלבום החדש של מויאל
ושל נינט כמו תמיד.. בילוי השבוע שלכם?לא היה משו מיוחד...סביר להניח שזה יקרה הערב בעז"ה. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?כוכב נולד,האלופה. סקופ השבוע שלכם?
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-על אתמול,יום חמישי
משהו שהרס לכם את השבוע-מצב רוח מגעיל אתמול משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שיעבור מהר.. מסר לאומה-איזה באסה שנגמר כוכב נולד
חח ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לכווולםם

wounded animal

New member
שבת שלום../images/Emo9.gif../images/Emo48.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)? "ידעתי שתחזור" מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)? אממ... the black parade- my chemical romance תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
שני ה-זמרים התותחים בארץ
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- היער/ הרלן קובן. ספר מתח מצוין בילוי השבוע שלכם? אממ... האמת לא ביליתי הרבה השבוע סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? חברים.. האלופה סקופ השבוע שלכם?
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מממ... העבודה.. אבל לא על הכסף משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מממ... שיעור נהיגה
מסר לאומה- תשמעו רוקנרול פרח מגיע לספיר barefoot על המשחק שעשה ולגבי ומעיין התותחים..

עונה ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)?לבד- עם עברי
מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)?לב!!! של ג'נגו
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-דיסק של ג'נגו "לב" כלכך איכותי, כל צליל, כל מילה, כל כלי נגינה, הכל "כאילו" במקום, כל פעם שאני מקשיבה לדיסק אני מגלה צלילים חדשים וזה פשוט מדהים כמה הבן אדם מוכשר! אני ממליצה על הדיסק הוא שווה!!
בילוי השבוע שלכם?ווליום כנרת!!
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?כוכב נולד
סקופ השבוע שלכם?
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-אוו יש הרבה!! קודם כל: החום!!!!! איזה חום מעיק, איכססססס.. דבר שני, הג'יפה שהייתה בכנרת
. והרשימה עוד ארוכה....
משהו שהרס לכם את השבוע-כנ"ל... כגודל הציפיות כך גודל האכזבות!!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אוו יש לי אודישן...
מסר לאומה-אל תצפו יותר מידיי!! [כן ממש התבאסתי מווליום, יותר מהחוסר אירגון וכל הבלאגן שהיה שם, מי שהיה בטוח מבין על מה אני מדברת]..
ואתם מוזמנים לתת
לכולכםם!!!

אנייי:)

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)?כל השירים שהיא שרה בעיר הנוער:] מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)?ג'קו-שר שר,שלישית הגמר-קשה לי לא להתרגש,שלומי בראל-אשליות :] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> יש כמה>< עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ממ בילוי השבוע שלכם?עיר הנוער,ווליום כנרת והיום יומולדת:] סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?כוכב נולד:D סקופ השבוע שלכם?מחר ביצפר:S דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-כלום,היה שבוע מעולה
משהו שהרס לכם את השבוע-^^ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כלום,כ"כ לא בא לי ביצפר:// מסר לאומה- -- ואתם מוזמנים לתת
כולם:)

ג ב ש ו ש

New member
מזל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo88.gif

עד 120 מאמי
למי עוד יש יומולדת?

אילנוששששששששש

המון המון המון מזל טוב מאמי!!!!1 אושר-עושר-בריאות-אהבה וכל מה שאת מאחלת לעצמך!!! המשך יום מושלם, ושנה מושלמת שתהיה לך
אוהבת המון

עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)? געגועים
מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)? חופשי- היהודים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "בתול בן 40" XDDD בילוי השבוע שלכם? יומולדת סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? נמלטים! סקופ השבוע שלכם? אמממ דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-ממממממ משהו שהרס לכם את השבוע- שלא הייתי בווליום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- כלום מסר לאומה- תצביעו לנינה במצעדים! ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לכולם!!!

למעלה