סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי!../images/Emo29.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!

ZoHaRoT

New member
מסכמשת...

היום הכי טוב בשבוע: רביעי וחמישי:] הדבר הכי טוב שקרה השבוע: המורה החליט שעדיין לא צריך למסור את העבודה במתמטיקה! ספר השבוע: "אלנטריס". לפני מספר דקות סיימתי. ספר מדהים:]] סרט השבוע: - סדרת השבוע: - שיר\דיסק השבוע: הוכחה- מירי מסיקה ציטוט השבוע: "אל תרוצי אם בקושי יש לך כוח ללכת, ואל תבזבזי זמן בדחיפת קירות שלא יזוזו. והחשוב מכל- אל תדחפי כאשר מספיק לתת טפיחה קלה." רואיאל לסריני מתוך "אלנטריס". תמונת השבוע:

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: אממ מי זוכר הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ כנ"ל (מצטערת אבל הזיכרון שלי באמת דפוק) ספר השבוע: "זה שמחכה" אני באמצע, אחלה ספר סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: קרן פלס- כל היתר חולף. נכנס גם ל"קליפ השבוע" ציטוט השבוע: "אל אל ישראל" תמונת השבוע: זוהר גנבה לי:)

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: אתמול (מוצ"ש)- הופעה של מירי מסיקה, מדהים מדהים מדהים. מי שעדיין לא היה- חובה ללכת!!! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: עליתי ב15 נקודות בסימולציה.. (ואז ירדתי..חחח) ספר השבוע: אושר אפשרי..מצאתי אצל אחי בחדר התחלתי לקרוא ונשאבתי... סרט השבוע: ..... סדרת השבוע: סרוגים.. שיר\דיסק השבוע: מסיקה- חדשות טובות, והיום אני הולכת לקנות את איתי פרל ודנה ברגר.. ציטוט השבוע: תמונת השבוע: האחיין המתוק שלי מחופש בפורים--

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: חמישי ושישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לנוח בשבת ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: שולחן לחמישה שיר\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב

מאיה54321

New member
סיכום

היום הכי טוב בשבוע שבת: הדבר הכי טוב שקרה השבוע:ידיד שלי סיפר שהוא וחברה שלו החליטו להתחתן ספר השבוע: סרט השבוע:נער קריאה סדרת השבוע:חברים שיר\דיסק השבוע:אי אפשר של ... נחשו מי
ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב!

מאיה54321

New member
תודה ../images/Emo13.gif הסרט היה נחמד

קייט וינסלוט משחקת שם מדהים, כנראה שלא סתם היא קיבלה על התפקיד הזה אוסקר.

שיר m

Well-known member
../images/Emo13.gif

באמת צריכה לראות את זה מתישהו..

ranch22

New member
סיכום שלי

היום הכי טוב בשבוע: שישי, ושלישי והיה מרגש במוצא"ש. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ארוחת ערב במסעדה, אייפוד טאצ'. ספר השבוע:לא יוצא לי בכלל לקרוא עוד. ד"א, שיר, על מה הספר "זה שמחכה"? סרט השבוע:מממ... לא היה. סדרת השבוע:"האח הגדול", ראינו רק את הגמר אצל ההורים כי אין לנו כרגע חיבור לטלויזיה. שיר\דיסק השבוע:יסמין-הפיל הכחול. עוד דבוק לי בראש. וaltas horas. ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:אין לי כוח להעלות.

שיר m

Well-known member
תתחדשי על האייפוד:)

על מה הספר... על ילד. המשפחה שלו נסעה לחו"ל לשנה, ועל החוויות שלו והגעגועים הביתה...אבל זה לא כמו שזה נשמע, זה כתוב יפה מאוד ולא סתם עוד סיפור. עוד לא סיימתי... יא עצלנית, רוצים תמונות:)

ranch22

New member
אה!!!

קראתי!!! עם... זיזי? איך קוראים לו? כן, בהחלט ספר יפה, עד שמגיעים לסוף ולא מבינים כלום, אני מכירה מבקרי ספרים שעוד מנסים לברר על מה מדובר שם בסוף :) בשביל זה יש פייסבוק.... :)

למעלה