סיכום שבועי

YARDEN268

New member
סיכום שבועי ../images/Emo265.gif

שיר השבוע של פארמור:
שיר השבוע לא של הלהקה:
השבוע היה כיף כי:
השבוע היה באסה כי:
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):

shaharEB

New member
אני אשמח לסכם בכל שבוע אחר ../images/Emo3.gif

יש לי מבחן במתמטיקה ב12 לחודש ואין לי חיים בגללו
החיים שלי מתחילים אחריו אז אני אשמח לסכם בכיף..במחשב שלי [כי הוא בתיקון כרגע
והרגע קלטתי שיש פרצוף חדש :-O
מאגניב !

2MayaN2

New member
חחח יש הרבה םרצופים חדשים../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

מכירה את זה...בצלחה

חהחהחה

לי יש 3 מבחנים במתמטיקה בחודש D: עברתי אחד וקיבלתי 100 יום חמישי עוד אחד ושבוע אחרי עוד. איזה כיף לי? טריגו (L)

yael1998

New member
נטשתי רצח ../images/Emo122.gif ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: That what you get שיר השבוע לא של הלהקה: זה הולך להיות ארוך XD adam lambert- if i had you mcfly- party girl mcfy- do ya mcfly- not alone mcfly- all about you ועוד הרבה של מקפליי XD never shout never- can't stand it diana vickers- once השבוע היה כיף כי: סתם היה נחמד כזה D: השבוע היה באסה כי: איכס. טומטומתיקה
תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: תוכנית- איך פגשתי את אמא סרט- המסור 2 ספר- שחר מפציע תמונת השבוע: דאגייייייייייייייי
ציפיות לשבוע הבא: מתמטיקה, והרבה. -.-" משהו שאתם לא מצפים לו: לא נראלי שיש דבר כזה XD משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): אני כלכך שונאת טומטומתיקה. ואת המורה שלי לטומטומתיקה. איכס. שתיחנק. כולם לומר אמן ! D:

2MayaN2

New member
מקפליי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

Welcome to the club
חחח אין לי אומץ לראות המסורXD איך זה?

yael1998

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo47.gif

לא מפחיד, אבל קצת מלחיץ ומגעיל ועם הרבה דם ועושה התקפיי לב XD והמסכה דלו ממש מפחידה היא עשתה לי סיוטים בלילה XD אבל זה אממ.. נחמד?

yaaruka

New member
המסור זה ממש מגעיל!

הספיק לי לראות פעם אחת את המסור 5 וזה היה הדבר הכי דוחה שיש!!!! יצא עכשיו המסור 7, נראה לי בתלת מימד, מי שרואה את זה אין לו לב!

yael1998

New member
ראיתי המסור 2 וכמעט הקאתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo47.gif

טוב אני זה לא דוגמא, אפילו שבמדעים מדברים על דם וניתוחים וכל זה ישלי בחילה XD

2MayaN2

New member
ננסה להיזכר מה היה שבוע שעבר../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:שמעתי אותם הרבה אז הרבה:) שיר השבוע לא של הלהקה:הרבה מהלהקות הקבועות שלי.
Scorpions- Wind of change Working Class Hero - John Lennon John Lennon - Imagine השבוע היה כיף כי:יום הולדת לחברה,גשםD: השבוע היה באסה כי:הרבה דברים... תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
האמת המכוערת.
פרייז'ר, שנו ה-70. תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא:שיגמר. משהו שאתם לא מצפים לו:מבחנים. משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): חח האמת אני בקושי זוכרת את השבוע
תסלחו לי

למעלה