סיכום שבועי!

סיכום שבועי! ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: מה התחדש אצלך השבוע : בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: מטרת השבוע: מרגישים את לחץ הבגרויות? מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עליך השבוע:

לפני שאשכח

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ אתמול בערב היה נחמד ביותר משהו רע שקרה לך השבוע: תאונה + 86 בבגרות בע"פ בספרדית שיר שלא הפסקת לשמוע: Alicia keys - Karma להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : Garbage סרט השבוע: טרמינל תוכנית השבוע: מגרש ביתי!!! מממ ראיתי את הפרק החדש, רק יום אחרי שהוא יצא באמריקה =) ספר השבוע: לא קראתי אדם שעשה לך את השבוע: רייצ'ל מה התחדש אצלך השבוע: האמת ששומדבר בילוי השבוע: אתמול, אינגליש קייק ברמה"ש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום ראשון בלילה =) אה כן ומותר לי ללכת לקולנוע, להופעות וכו' אההה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בכר: תגידי, הסנדוויץ' "טעים מאוד" הזה, הוא טעים או טעים מאוד? המלצרית: את אוהבת טונה? אז זה טעים מאוד!" תמי: "לא כי השמועות אומרות שהוא רק טעים.." תמונת השבוע: DRUNK מטרת השבוע: לישון מרגישים את לחץ הבגרויות? בהחלט מסר לאומה: יהיה טוב ולסיכום איך עבר עליך השבוע: חרא

עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם כלכלה ומנהל!! זהו! וגם בגרות טובה בע"פ. משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול לא היה לי מצב רוח לא יודע למה. שיר שלא הפסקת לשמוע: כמעט ולא שמעתי.. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : כנ"ל. סרט השבוע: שומר המדינה.. תוכנית השבוע:לא ראיתי טלויזיה. ספר השבוע:"המוח 2" מומלץ. אדם שעשה לך את השבוע: המורה לכלכלה אירגן ערב סיום סוף הדרך אצלו בבית. מה התחדש אצלך השבוע : כמה אני אוהב את הישיבה. בילוי השבוע: אצל המורה לכלכלה אחרי הבגרות. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום ירושלים!! מחכה לזה כבר שנה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודע.. אבל שתהיה אווירה טובה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תרימו, תרימו רגליים.. בדיחות רצות פה" (חבר שלי מייבש חבר אחר) תמונת השבוע: אני בישיבה ככה שאין לי כ"כ תמונות.. מטרת השבוע: להוציא ציונים טובים ולהינות כמה שאפשר. מרגישים את לחץ הבגרויות? השבוע הכי עמוס היה לי שבוע שעבר (7 מתכונות ב5 ימים) ככה שאת הגרוע מכל כבר עברתי נראה לי.. מסר לאומה: יהיה טוב. ולסיכום איך עבר עליך השבוע:בסך הכל סבבה תודה.

דללה

New member
בלה בלה בלה...

משהו טוב שקרה לך השבוע: מממ... פגשתי אנשים שאני ממש אוהבת משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי תחקיר ביטחוני
שיר שלא הפסקת לשמוע: היו המון להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : ע"ע שאלה קודמת סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: אין אדם שעשה לך את השבוע: היו המון אנשים כאלה מה התחדש אצלך השבוע : תחקיר ביטחוני?
בילוי השבוע: קפה קפה ואז ארומה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טקסיום
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת
תמונת השבוע: לא מצאתי תמונה חדשה שלי.. מטרת השבוע: לסיים תיכון
מרגישים את לחץ הבגרויות? קצת מסר לאומה: אני עייפה!!!
ולסיכום איך עבר עליך השבוע: נחמד.. נחמד מאוד אפילו

Liraz 6q

New member
../images/Emo122.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מחר הנשף!!!!
משהו רע שקרה לך השבוע: ההרעלת קיבה המקוללת הזאת!!!!
שיר שלא הפסקת לשמוע:שלום לאמונות של מירי מסיקה להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : מירי מסיקה סרט השבוע: איזה סרט הזוי על די'גי שבשיא הקריירה שלו נהיה חירש.. תוכנית השבוע:אין ספר השבוע:בחורים טובים של שרה אנג'ל.. סיימתי אותו היום.. אדם שעשה לך את השבוע:הוא
מה התחדש אצלך השבוע : כלום בילוי השבוע: מחר!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופשבוע..
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ראג'ה ראם ציטוט\יציאת\מילת השבוע:".. שמישו יקח אותי למיון ע-כ-ש-י-ו" תמונת השבוע:
מטרת השבוע: שיגמר כבר מרגישים את לחץ הבגרויות? כה מסר לאומה: אל תאכלו סלט יווני בקניון באילת בחיים!!!!!! ולסיכום איך עבר עליך השבוע:חביב משו..

shame on you

New member
למה?! אצלנו בכלל התלמידים מארגנים את הנשף

והמורים בכלל לא קשורים אליו, אז אנחנו לא שואלים אותם. תתארגנו בעצמכם באופן עצמאי, אתם לא צריכים טובות מביה"ס.. ואצלנו הנשף רק אחרי סיום כל הבגרויות, יש עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאא זמן....

דללה

New member
גם אצלנו אין קשר למורים...

הועד הורים ועוד 2 תלמידים מכל כיתה (אנחנו 14 כיתות) מארגנים את זה.. ולפני שניה אמרת שמחר הנשף.. תחליטי

Karin917

New member
../images/Emo203.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא זכור לי משהו כזה משהו רע שקרה לך השבוע: המיונים למודיעין, מגן 84 בחיבור, 80 בG [עכשיו אני חייבת לקבל ציון ממש גבוה במתכונת אחרת המגן יהיה נמוך
], יותר מדי נסיעות, המורה לחנ"ג הבריזה לי ועכשיו המחנכת שוב תציק לי
, הסופ"ש מתבזבז על לימודים לבגרות בע"פ בערבית שיר שלא הפסקת לשמוע: העברית-מסיבת כיתה [אבל סתם כי שמתי את זה בתור צלצול בפלאפון והוא צלצל די הרבה] להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע:- סרט השבוע: כרגע אין. אם אני אסיים עם ערבית עד הערב אני אזמין משהו תוכנית השבוע: הישרדות העונה החדשה
ספר השבוע:- אדם שעשה לך את השבוע: - מה התחדש אצלך השבוע: לא זוכרת כרגע בילוי השבוע: בריסל'ס
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם הבגרות בע"פ בערבית והמתכונת במתמטיקה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו ספציפי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "גל, כששואלים אותך כמה את שוקלת את גם אומרת 40 ועוד 20?" [המורה למתמטיקה אמרה לחברה שלי
] תמונת השבוע: - מטרת השבוע: לעבור אותו מרגישים את לחץ הבגרויות? מאוד מסר לאומה: מנגו! ולסיכום איך עבר עליך השבוע: בסדר

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני אני אני ^^

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ... קומזיץ מתנדבים בהפוך על הפוך ^^ היה כייף כל כך! ושיעור גיטרה הזוי כמו תמיד ^^ ו... קיבלתי 100 עגול ומושלם בבגרות בעל פה באנגלית ^_________________________^ משהו רע שקרה לך השבוע: אני לא אתחיל לספר עכשיו הכל
שיר שלא הפסקת לשמוע: Muse- New Born
כוורת- המגפיים של ברוך [אני מנגנת את זה עם ידיד שלי בטקס סיום XD], פורטיסחרוף- אין קיץ לילדות
להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : מיוז סרט השבוע: לא יודעת :X תוכנית השבוע: מחר טקס סיום ונשף
אמממ... הפוך על הפוך, שיעור גיטרה ואני מקווה שאולי סוף סוף חזרות ראשונות עם הלהקה :X ספר השבוע: אין אדם שעשה לך את השבוע: אמממ... לא יודעת :X מה התחדש אצלך השבוע : 100 בבגרות בעל פה באנגלית XD ונעליים, צמיד ושרשרת שקניתי לנשף :) בילוי השבוע: קומזיץ מתנדבים של הפוך על הפוך ^^ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טקס ונשף סיום
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת :X ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תומר תראה הירח כאן וקודם הוא היה שם! איך הוא הגיע לפה? הוא הלך?" XD נמממ... מל"ג בעומר. תמונת השבוע: אין מטרת השבוע: שההופעה אחרי הטקס תהיה מוצלחת :X מרגישים את לחץ הבגרויות? לא P: מסר לאומה: אין. ולסיכום איך עבר עליך השבוע: חרא. אבל היו כמה דברים טובים.

פנינה 21

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע:ראיתי מלא אנשים שלא ראיתי מלא זמן משהו רע שקרה לך השבוע:התאונת דרכים ביום רביעי בערב,ידיד טוב שלי נפצע בגיבוש צנחים(מאמי תרגיש טוב). שיר שלא הפסקת לשמוע:אין לי מושג יותר מדי שעות של האזנה למוזיקיה להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :טיפקס-טוב שחזרו להשמיע אותם סרט השבוע:לא ראיתי שום סרט השבוע תוכנית השבוע:מרתון שירי ישראל לארוויזיון מאז 1973 -ערוץ 1!כן נו מגיעה להם מחמאה על הערב המוצלח אתמול ספר השבוע:ספרי ההכנה לבגריות אדם שעשה לך את השבוע:סבתא-איזה אוכל
מה התחדש אצלך השבוע :יש לי תיק של 90 ליטר! בילוי השבוע:מסיבת הסיום של מחזור עא של בסמ"ת-היה כיף אבל חבל שזה המחזור האחרון-האימפרה בת ה-74 נפלה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שתי בחינות בגרות(חיבור ומעבדות ביולוגיה) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אבא -למרות שהשבוע ראיתי אותו פעמיים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"חכי כשתעשי כאן את הטירונות והקורס"המתחקרת שלי בסיווג הבטחוני תמונת השבוע:הכניסה הרגועה שלי לבה"ד 7 ובית ספר בסמ"ת הריק .. מטרת השבוע:להצליח בבגריות. מרגישים את לחץ הבגרויות?כן ולא-כן אני קצת בלחץ אבל זה לא כל כך נורא נתקן במהלך השירות בצבא מה שלא נצליח עכשיו אני צריכה רק 12 שנות לימוד בשביל התפקיד-וחוץ מזה נשארו לי רק 6 בגריות. מסר לאומה:אם יש אפשרות להפגין על משהו תעצרו את נפילת אימפרית בסמ"ת!אתם תתחרטו על זה אחר כך ואז זה יהיה מאוחר מדי ולסיכום איך עבר עליך השבוע:שילוב של התחלות חדשות וסוף של כל מיני דברים -עצב ושמחה מעורבבים .

Itay Simons

New member
נמנמ

משהו טוב שקרה לך השבוע: היליקס
משהו רע שקרה לך השבוע: כל מיני...\= שיר שלא הפסקת לשמוע: Nightwish-Fantasmic להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : נייטוויש
כמה מפתיע סרט השבוע: נמ. מסביב לעולם ב80 יום עם ג'קי צ'אן?
תוכנית השבוע: אחים ואחיות
ספר השבוע: אין אדם שעשה לך את השבוע: אממ...לא יודע האמת מה התחדש אצלך השבוע : ע"ע דבר טוב שקרה
בילוי השבוע: ממ לודע :p משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה יותר טוב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפ'חד P: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא יודע תמונת השבוע: אין לי כוח :p מטרת השבוע: לעבור אותו? מרגישים את לחץ הבגרויות? אוטוטו מסר לאומה: פולידין זה השטן! ולסיכום איך עבר עליך השבוע: חביב...

../images/Emo41.gifפעם ראשונה שאני עונה על סיכום שבועי...../images/Emo98.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל מיני..הבגרות בתאטרון והמעבדה בפיסיקה הלכו טוב, הקלטנו למסיבת סיום ונהניתי מזה, ראיתי אוויטה, התחלתי להבין קצת מתמטיקה, חזרתי לשיעורי נהיגה
אחרי חודש וחצי.. משהו רע שקרה לך השבוע: תיכננתי לנסוע לאילת עם חברים חמישי-ראשון, אבל התברר שהדירה (של סבא וסבתא שלי) שרצינו לנסוע אליה מאוכלסת...
שיר שלא הפסקת לשמוע: הפסקול של הסרט אוויטה והשירים של המסיבת סיום
(אני לא מתה עליהם...) להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : בהמשך לפסקול..מדונה (שמשחקת את אוויטה) ואנטוניו בנדרס (שמשחק את צ'ה). סרט השבוע: הסרטים שאכלתי כשהתכוונתי לחדש את הפנקס עבודה שלי..אממ לא ראיתי סרטים השבוע תוכנית השבוע: ניפ/טאק
ספר השבוע: "תולדות הדרמה והתאטרון"/ברוקט... מה לעשות שהייתה בגרות
אדם שעשה לך את השבוע: מיכאל והיציאות שלו.. מה התחדש אצלך השבוע : אני עכשיו בוגרת מגמה באופן רישמי...חומרית שום דבר לא התחדש בילוי השבוע: לא ממש שייך לשבוע הזה..אבל עלהאש בל"ג בעומר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כל מיני...צפוי שבוע די עמוס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו ספציפי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: סטגיש- פצ'ס- דמבמבמבם- טינג- הא הא. תמונת השבוע: הממ הזדמנות מצויינת להעביר תמונות מהמצלמה למחשב...שנייה. חחחח אתם לא מבינים...ניסיתי לקום עם האוזניות של המחשב שמחוברות...אוי. טוב בתמונה מאיה ואני מתעסקות עם אפקטים ומבטים...שיעמם לנו כשחיכינו. מטרת השבוע: ליצור כימיה
חדשה ונעימה עם המורה שלי לנהיגה מרגישים את לחץ הבגרויות? עכשיו אני בכמה ימים חופשיים למדי אבל הלחץ כאן אין ספק מסר לאומה:
לא פלא שהשם שונה ל"עוגת סבתא שוקולד". כי הרי מה יכול להיות רע בסבתא? סבתא זה דבר טוב. אלא אם כן סבתא
שלך קשרה אותך לעמוד והצליפה בך עד שהתעלפת. ולסיכום איך עבר עליך השבוע: היה שבוע מצויין... באמת.

אחלה שבוע../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לג בעומר שבוע שעבר! אחד הדברים הכיפים
משהו רע שקרה לך השבוע: המגן בעל פה בערבית
עוד שניה קפצתי מהחלון מול העיניים של המורה שלי... שיר שלא הפסקת לשמוע: הכל יכול לקרות- נינט טייב\ הם לא מכירים אותך- הראל מויאל להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :נינט
סרט השבוע:אין תוכנית השבוע: אהבה מעבר לפינה חזרה( אומנם שידורים חוזרים אבל זה גם אחרי שנתיים) ככה גם הפורום... סוף סוף אני חוזרת לנהל... ספר השבוע:נמ אין לי... אדם שעשה לך את השבוע: וואי כל כך הרבה! מה התחדש אצלך השבוע :כלום... בילוי השבוע: הלג בעומר... אחרי זה כבר לא ביליתי בכלל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיגמר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממממממממ את את המורה למטמתיקה אני חושבת... אני חייבת תגבורים:S ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "השם השני שלי זה פיליפ"
ו " כי תמיד יש משהו ששומע שומר עלי יודע שאני לא אוותר" תמונת השבוע: >>> מטרת השבוע: להצליח במתכונת בתנך ובמטמתיקה ובמגן בעל פה בערבית!! מרגישים את לחץ הבגרויות? מאווווווווווודדדד אני כבר נחנקת... ואני עוד לא בשיא מסר לאומה: תיהיו חזקים! ולסיכום איך עבר עליך השבוע: עמוס מבחינת הלימודים... אבל ממש סבבה... מצב רוח טוב

elivnat

New member
באיחור קליל...

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם תקשורת ויצאתי עם הרגשה טובה ב"ה!!!ואיך לא-סגרתי ש"ל סופסוףףףף!!! משהו רע שקרה לך השבוע:אמממ לא זוכרת.. אולי המתכונת בחיבור...ובסוף לא נעשה מסיבת מתגייסים ביישוב אלא טיול, אני לא אצא... שיר שלא הפסקת לשמוע: עכשיו אתה חוזר בחזרה, וכו'.. לא עולים לי השמות... להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :מירי מסיקה, סרט השבוע:הפרקים של נמלטים!! כל פרק...מלמיליאן!!! ספיידרמן 2 והמופע של לורד אוף דה דאנס שהתחלתי לראות אתמול... תוכנית השבוע:לעבור בהצלחה את הבגרות בהבעה ובאישות.. ספר השבוע:דליה כחולה.. אדם שעשה לך את השבוע: הרכזת ש"ל.. מה התחדש אצלך השבוע :סגירת ש"ל, סופסוף אני יודעת איפה אני שנה הבאה!!! בילוי השבוע: ל"ג בעומר.. היה נחמד.. חבל שלא נפגשתי עם ידיד שלי...וגם פדיון בן של הבן של בת דודה שלי איזה פשוששששש!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לסיים את 2 הבגרויות שיש השבוע... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דונט קנואוו... ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"מצאנו ז'וק קטן!!" ילדה מתוקה שראיתי בגן שבדקתי... תמונת השבוע: מטרת השבוע:בגרויות.. מרגישים את לחץ הבגרויות?אוהוווו ועוד איך... מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עליך השבוע: סבבה...

למעלה