סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: איך עברה חופשת פסח: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

R e A

New member
ימים משעממים עוברים על כוחותינו...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני וחבר קנינו 2 נרגילות חדשות
משהו רע שקרה לך השבוע: שאני שוב מרושש. צריך למצוא עבודה! שיר שלא הפסקת לשמוע: הרדיו הכריח אותי לשמוע את השיר הזה של יהודה סעדו "עד שימצא רופא או עד שאפול על ברכיי" משו כזה. לא שמעתי אותו כי רציתי!!! באמת
סרט השבוע: 300, חברים על הכוונת ספר השבוע: וואלה אנערף מאכל השבוע: צ'יפס איך עברה חופשת פסח: בתתתתזונה! היה מטורף! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טקס יום השואה. נתנו לי כמה שורות להקריא
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אחשלי..הוא עושה את שביל ישראל ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בערך כל משפט שני שאיתי אומר? הבנאדם לא יודע עברית! באמאשלי! תמונת השבוע: 2 הכוסיות החדשות בחבר'ה! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משעמם אבל נחמד...

Liraz 6q

New member
חלמתי על נרגילה!

וקמתי בדודא מטורפת!!!! ולנסוע עד יוסוף זה רחוק

טוב.

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי תאוריה משהו רע שקרה לך השבוע: בכי בכי ושוב בכי שיר שלא הפסקת לשמוע: הסנגל החדש של מירי מסיקה סרט השבוע:אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע:מלוואח איך עברה חופשת פסח: חרא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שלא יגיע אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בעעעעע שחכתי תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא

דללה

New member
../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השבוע האחרון בערך משהו רע שקרה לך השבוע: המתכונת בערבית בע"פ שבסופו של דבר התבטלה אבל היא גרמה לי להמון לחץ.. שיר שלא הפסקת לשמוע: היו המון סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא מאכל השבוע: לחם!
איך עברה חופשת פסח: עברה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את שתי הבגרויות בהצלחה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אחי, לך על זה! היא חולה לך על התחת!" תמונת השבוע: אממ.. אני אעלה מחר או משהו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדר

Karin917

New member
../images/Emo203.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי מישהי שלא ראיתי המון זמן, מצאתי סוף סוף מתנה לחברה, קניתי בגדים לקיץ, למדתי מתמטיקה
משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מדי.. חברות,לימודים.. מסתובב רוצח בבני עייש
שיר שלא הפסקת לשמוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: מיני בורקס גבינה איך עברה חופשת פסח: היה משעמם ולא סיימתי המון דברים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת לחברה, לילה אחרון בפנימייה [לא רוצה שייגמר.. אבל אמור להיות כיף] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יותר מדי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בשיעור מתמטיקה לאנשים לא היה מחשבון, אז המורה למתמטיקה אמרה: "גם לים הייתם הולכים בלי בגד ים ומחכים לבגד ים של חבר שלכם?" תמונת השבוע: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר.. היו יותר גרועים

devilz

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: נמנמ.. היו מספיק.. משהו רע שקרה לך השבוע: עצוב לי
עדיין עצוב לי
שיר שלא הפסקת לשמוע: לא ממש היה כזה... סרט השבוע:לא ממש היה כזה
מאכל השבוע: נמנמנמ לא דעת איך עברה חופשת פסח: נחמד
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היום הולדת שלי? בעצם לא באמת מצפה לו... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: האידיוט שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: נמנמ
לא מצליחה לחשוב על משו.. תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה כזה..

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ...

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי לסדר את החדר אחרי 4 ימים של עבודה XD ניגנתי המון. היה שיעור גיטרה נפלא ^^ גם בהפוך על הפוך היה כייף ואני מצליחה לא רע במכירת הסיכות דגלים מנצנצות של דגל ישראל [10 שקלים שהולכים לתרומה לעומתת על"ם ^^] ואתמול בערב היה לי מצב רוח הזוי עדיין לא ברור למה XD משהו רע שקרה לך השבוע: אבא שלי מפתיע כל פעם מחדש כמה מנייאק הוא יכול להיות. שיר שלא הפסקת לשמוע: חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה
סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי משהו :X ספר השבוע: בעע... אני צריכה למשיך את "פרנויה"
מאכל השבוע: מים בטעם תפוח XD איך עברה חופשת פסח: היה טובבבב ^^ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ... טקס יום השואה בביצפר [אני מתרגשת כל כך ;(], באזר בשקל בהפוך על הפוך ^^ ושיעור גיטרה כמובן
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים טובים. אני אהיה בהפוך השבוע אז בטוח אפגוש אנשים טובים ^^ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה שזרעת זה מה שתקטפי- אם זרעת זרעים של תפוח אל תהיה מופתעת שלא צמחו לך קלמנטינות" XDDDDDDDDDD תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל נפלא והמשיך נורא. מזל שצצו כמה דברים טובים.

למעלה