סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

devilz

New member
נמנמ

משהו טוב שקרה לך השבוע: הביוטופ מאחורי.. וזה ענק
והרבה התבטטות... וחריזה... וקיפודים
> משהו רע שקרה לך השבוע: אני מתגעגעת... התחקיר ביטחוני
... המיני מתכונת במחשבים... שיר שלא הפסקת לשמוע: נמנמ.... wonderwall סרט השבוע: חח אלדעת.. ספר השבוע: נמנמ מה לי ולספרים
מאכל השבוע: סנדוויץ' פסטרמה חסה ועגבניות שלמות... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש אנשים אהובים... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:הטיפש שלי
אחרי כמעט חודש שלא ראיתי אותו...
:'( ודודה שלי.. אחרי שלא ראיתי אותה 8 שנים!!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אהבה יותר חזקה מהתבכיינויות" אחת מהבנות בפורום שלי.. הגאונות....
תמונת השבוע: הקיפוד שלי
(רק חבל שאני וצילום לא הולכים ביחד...) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נמנמ.. חרגיל....

EDTH

New member
How I wish,how I wish you were here

משהו טוב שקרה לך השבוע: Megadeth באים!,קניתי נעליים בגדים ומיתרים...וכמה אנשים מדהימים
משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה...=/ שיר שלא הפסקת לשמוע:pink Floyd - Wish you were here Aerosmith - I don't want to miss a thing סרט השבוע: משו בערוץ 8 על אסירים
ספר השבוע: איזה ספר שירים שהתחלתי לקרוא... מאכל השבוע: צ'יפס... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
להשיג כמה הזמנות להופעה של אביב גפן...
יום חמישי
מפגש פורום שאולי אהיה בו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עדן ואתכם במפגש... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חח עזבו... תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ככה ככה...

lia2sh

New member
חחח ואני חשבתי שאתה לא מכיר את

Aerosmith - I don't want to miss a thing

פנינה 21

New member
סיכום שבועי

משהו טוב:בגרות ביוטופ 87!והגיבוש שאני ממש מקווה שישאר משהו טוב. וציוני בגרות חורף(86 בספרות ו-85 בהיסטוריה)
משהו רע :הרגשתי רע מאחרי הגיבוש עד היום היום כבר הרבה יותר טוב
שיר:"אם אלה החיים" לא מובן למה אני כל הזמן מקשיבה לשיר הזה ועכשיו בגלל שכתבתי את זה אני שומעת אותו שוב
סרט:לא יצא לי לראות..חוץ מאיזה סרט צהלי ישן על טירונות בנות שהוא ממש ישן ולא מעודכן אבל היה נחמד.. ספר:לא יצא לי לקרוא למרות שחרשתי על איזה מדריך מתגייסים שקיבלתי מאמא-ככה זה שאין מישהו שבאמת יכול להדריך אותי אז קוראים ספרים.
מאכל השבוע:ספגטי קרים במיוחד ברוטב עגבניות
אם כבר קר אז מה שאני אוהבת..אוכל של גיבוש קשר"גים/נסיון להדגים לנו שלא היה אוכל במלחמה -הבנו את זה לבד
לא יפה להזכיר לנו את הקיץ..(חצי מהמעומדים בגיבוש מהצפון)
שבוע הבא אני מצפה לישון המון ולא לעשות כלום חוץ ממחר ומיום חמישי.
אני מצפה לפגוש בשבוע הבא את הדוואר (כן אני מחכה לדואר
) ואת סבתא שמגיעה לליל סדר ואת אחותי שמגיעה לחופשה קצרה בבית מהלימודים.. יציאת השבוע:"ככה אתם תראו בעוד חצי שנה" אחד המפקדים מסביר לנו מה אנחנו רואים כשהגיעו האנשים שמסיימים את המסלול שאנחנו רוצים להתחיל במדים ועם יותר מדי מכשירים עליהם באמצע שעת ט"ש..ממש מקווה להראות ככה למרות שאני מקווה שיצא לי לישון סביב 11 בלילה כמה פעמים גם בעוד שנה וחצי
תמונת השבוע:
כמעט 40 מעומדים שנראים כמעט כמו הפרצוף הזה מגיעים בסוף הגיבוש לתחנה המרכזית בתל אביב:המאבטח הלחוץ בדק את התיקים אחד אחד
איך עבר לי השבוע:מהר

אללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: פאבים וכל היציאות השבוע.. היה כייף לגמריי.. משהו רע שקרה לך השבוע: טליה.. קים מדוכאת בטירוף.. כולם נפרדים מכולם.... שיר שלא הפסקת לשמוע: La vie bohemeee מתוך Rent! סרט השבוע: Rent ספר השבוע: פרחים לגברת האריס מאכל השבוע: לא יודעת.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: צפוון רביעי חמישי....... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טליה?! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: Kim: yeahh we're not going out with the Chananot (חננות) Rachel: kimm thats soo not nice! Kim: what?!?! I didnt say names! תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה, רק בסוף היה קצת דכאון..

יאאלה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מפגשון אצל בן דוד שלי עם אוכל טוב והרבה אנשים
משהו רע שקרה לך השבוע: ההלויה וכל השבעה... הייתה נוראית
שיר שלא הפסקת לשמוע: מאמי-מירי מסיקה... אבל אין על הכאב הזה של נינט ועברי
סרט השבוע: אין ספר השבוע: כנ"ל מאכל השבוע: פייייצה ופלאפל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: היום את בת דודה שלי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: כלום תמונת השבוע:אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא עם טיפת טוב...

עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.. 'נמלטים'?
אהה כן קניתי פווול בגדים. משהו רע שקרה לך השבוע: אמ.. שהעבירו לשעון קיץ?
שיר שלא הפסקת לשמוע: 'קחי אותי' ו'ליאם' מהדיסק החדש של אייל גולן ועוד איזה שיר בפרסית
סרט השבוע: סרט... לא חושב שראיתי. ספר השבוע: לא קראתי.. מאכל השבוע: אמממ אמא לא בישלה בגלל פסח..
אז פלאפל. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ למשיח?
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אולי דודים.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אין חבר נאמן מכסף מזומן". תמונת השבוע: משהו שאחי הכין בפוטושופ (סתם לא היה לי משהו אחר להעלות) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נקיונות.. אבל ב"ה.

למעלה