סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

אוקי...

משהו טוב שקרה לך השבוע: ימי הולדת של כמה ילדים עם עוגות וזה... היה כיף... משהו רע שקרה לך השבוע: סבתא נפתרה... שיר שלא הפסקת לשמוע: האגם קפוא- לא זוכרת של מי סרט השבוע: צ'רלי בממלכת השוקולד ספר השבוע: אין מאכל השבוע: מלוואח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת... שתגמר ההלוויה אני חושבת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הרבה... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא עולה לי תמונת השבוע: אין לי במחשב הדפוק הזה תמונות
והמחשב עם התמונות החליט לשבות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד... עד הסוף שבוע שהרס הכל

theone2468

New member
אז....:]

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי לחופש, השתחרר סופסוף המלווה=] משהו רע שקרה לך השבוע: ציון על הפנים במתמטיקה שיר שלא הפסקת לשמוע: fix you-coldplay סרט השבוע: לגעת ביהלום (בדיליי אה? חחח) ספר השבוע: אוליבר טוויסט מאכל השבוע: בראוניז! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת! ומסיבת יומולדת! :] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ג'רי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אז מה, בא לכםן לצאת לפקק!?!? " חחחחחחחח תמונת השבוע: עוד לא העלתי תתמונות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר....

elivnat

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי הזמנה לכיפה שאני ארוויח עליה 100 ש"ח, נולד לבת דודה שלי בן, נין ראשון במשפחה.. משהו רע שקרה לך השבוע:55 בתושב"ע, 71 בתקשורת, הסרט גמר שבכלל לא מתקדם... שיר שלא הפסקת לשמוע:here without you-three doors down סרט השבוע:לא יצא לראות.. ספר השבוע: לא יצא לקרוא.. מאכל השבוע:אוכל סיני עם רצועות חזה עוף.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש פורום, לקבל את ה100 ש"ח בדואר... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין אדם ספציפי.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יגאל....אז מה ניש??" תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:יכל להיות יותר טוב..

Liraz 6q

New member
../images/Emo151.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היציאה אתמול! ומה שבא אחריה משהו רע שקרה לך השבוע:נראה לי שפגעתי בו.. שיר שלא הפסקת לשמוע: אני לא יכול של אייל גולן חחחח התחדשות השבוע: חולצת סטאן שחורה תוכנית השבוע: השיר שלנו, כרגיל סרט השבוע: לא ראיתי.. כבר שבוע שלישי שאני רוצה לראות את בופור.. ספר השבוע: לא קראתי.. מאכל השבוע:תפוח אדמה מוקרם יציאת השבוע:אתמול! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומישישי.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כרגיל, הוא ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ".. אני מוכן לשלם כל סכום שתבקשי כדי לתת לך נשיקה על השפתיים האלה.." מה יש לאנשים?!?!?! תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה אחלה.. עבר מהר!:]

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: באזר בשקל בהפוך על הפוך ושיעור גיטרה :) משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע היה מחורבן. כמו תמיד. שיר שלא הפסקת לשמוע: Muse- Time is running out *מזילריר* [אריק אל תכעס
] סרט השבוע: אין לי חיים בשביל לראות סרטים ;[ ספר השבוע: הצילו פסיכומטרי ;[ מאכל השבוע: צמר גפן מתוק P: הייתה לנו מכונת סוכר בבאזר ^^ היה משעשע. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ... הפוך על הפוך בשלישי ושיעור גיטרה בחמישי :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת :X אדם טוב :( ציטוט\יציאת\מילת השבוע: נממ... לא יודעת :X תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה חרא שבוע ^^ כמו תמיד!

EDTH

New member
../images/Emo6.gif

אה ובמאכל השבוע לא היית צריכה לכתוב את הטוסט בננה ואגס? =]

R e A

New member
הלו הלו

משהו טוב שקרה לך השבוע: נהנתי בו. משהו רע שקרה לך השבוע: כאב לי השבוע הגרון שיר שלא הפסקת לשמוע: Akon ft. Snoop Dog - I Wanna Fuck You סרט השבוע: בופור שזה סרט מעולה ו"300" שזה אחד הסרטים הטובים של המאה! לפחות 10 אוסקרים. תזכרו מי אמר את זה ראשון. ספר השבוע: אנערף מאכל השבוע: בורגראנץ' משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המסיבה הגדולה בים שאולי סוף כל סוף תצא לפועל. יהיה בן זונה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנערף ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בשתי מילים? Friend Zone. תמונת השבוע: היום
בטיול בהרים באיזור ירושלים. היה כיף
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהנה אבל עם כאבי גרון מחרפנים...

דללה

New member
../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש הזה.. משהו רע שקרה לך השבוע: יום רביעי.. הרגשתי פשוט רע שיר שלא הפסקת לשמוע: היו המון כאלה סרט השבוע: בופור- מומלץ! ספר השבוע: אל תגלה מאכל השבוע: פיצה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המון לחץ
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תכף אני ארצה שתלכו מפה.." תמונת השבוע: הצמות שעשיתי לחברה שלי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נו, בסדר כזה..

Itay Simons

New member
../images/Emo161.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ שהוא נגמר
משהו רע שקרה לך השבוע: עזבו
שיר שלא הפסקת לשמוע: היו כמה סרט השבוע: בופור משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש ^^ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הרבה
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: נמ לא עולה לי משהו תמונת השבוע: אחר כך
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו יותר טובים

או אה

משהו טוב שקרה לך השבוע: פאב בהרצליה פיתוח, היה כייף לגמריי! משהו רע שקרה לך השבוע: כמה דברים.. שיר שלא הפסקת לשמוע: Alicia keys - karma שיר מצוין!! סרט השבוע: הסרט של ההכתרה!!!!!
אני רואה אותו כמעט כל יום ספר השבוע: פני המזל שלי מאכל השבוע: פסטה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופשש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דודה מחו"ל.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "What goes around, comes around. What goes up, must come down. It's called Karma baby. And it goes around. " תמונת השבוע: אני וקים בטיול שורשים.. מצאו את ההבדלים (חבל שלא צילמו את הלמטה שתינו היינו עם אותם נעליים) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש! משהו רע שקרה לך השבוע:-- שיר שלא הפסקת לשמוע:-- סרט השבוע:המנסרים מטקסס ספר השבוע: --- מאכל השבוע:סלט יווני
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אפחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: -- תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר [:

למעלה