סיכום שבועי!
פסחפסחפסח!

סאפירוש

New member
סיכום שבועי!../images/Emo22.gif פסחפסחפסח!../images/Emo155.gif ../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע של ניקלבאק:
שיר/י השבוע לא של ניקלבאק:
אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
קניית השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע: סופשבוע נעים
וחג שמח וכשר!

עונה!!

שיר/י השבוע של ניקלבאק:אמממ.. if everyone cared ו- HERO שיר/י השבוע לא של ניקלבאק:LENNY KRAVITZ-I'LL BE WAITING אלבום השבוע:אממ לאדעת.. מה את/ה שומע/ת עכשיו:HERO של ניקלבאק
דבר טוב שקרה השבוע:אממ חופשת פסח+דודה שלי הגיעה לביקור בארץ מקנדה, נולד לי בן דוד(רום), נולד לי עוד בן דוד(צ'רלי) דבר רע שקרה השבוע:אממ כולם.. היה שבוע מגניב! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:דוד שלי+חברתו+ילדיו באים לביקור מהולנד, טיול של השמו"צ בתבור. טיול טבע תבור- I'M COMING קניית השבוע:אמממ מילקשייק במקס ברנר
+בגדים לליל הסדר מאכל השבוע:מילקשייק של מקס ברנר
משקה השבוע:מילקשייק של מקס ברנר
[כבר הבנתם שהייתי במקס ברנר? הזלתם ריר?] ספר/סרט/סדרת השבוע:אממ סמולוויללל..
_
תמונת השבוע: --> שיהיה שבוע מקסים!

גיל110

New member
../images/Emo161.gifעונה../images/Emo161.gif

שיר/י השבוע של ניקלבאק: Someday.. משהו אמיתי וכואב קרה.
שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: היהודים - לעולם מצידי, להיות.
אלבום השבוע: היהודים - פורטה.
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Disturbed - Remember
דבר טוב שקרה השבוע:קניתי את ההמבורגר החודשי (
)
דבר רע שקרה השבוע: מוות. (חבל
)
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש פורום, לפגוש אנשים חדשים?...
קניית השבוע: המבורגר!
מאכל השבוע: בורגר קינג!
משקה השבוע: קולה!
ספר/סרט/סדרת השבוע: אירייזר.
תמונת השבוע: אני אעלה מחר.. אין לי כוח היום. חג שמח לכל מי שחוגג, ולא בהכרח כשר!

עונה:)

שיר/י השבוע של ניקלבאק: Far Away שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: The click Five - Just The Girl להקה טובה... חבל שהיא לא מקבלת את הפרסום הראוי לה אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: הביאו את "על-טבעי" ל-AXN יאייי! דבר רע שקרה השבוע: שמרית מהכיתה שלי הכניסה בטעות את המחנכת שלי, סיגל, לקליקות =X והיא חשבה שזו מתיחה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מצות עם שוקלד + פרקים של על טבעי וסמולוויל! קניית השבוע: כלום מאכל השבוע: אין משקה השבוע: מנגו ג'ויס, אגיין!!! ספר/סרט/סדרת השבוע: סמולוויל, אני האגדה.. בא לי לראות את הסרט "21".. נשמע מעניין:) תמונת השבוע: משמאל ------------> חג שמח וכשר בהכרח חח

למעלה