so she sad what's the problem baby
משהו טוב שקרה לך השבוע: מה שבאמת עשה לי שמח על הלב השבוע זה לראות שוב כמה מהחברות הטובות שלי שלא הספקתי לראות שבועיים לפחות-ונזכרתי כמה התגעגעתי לכולן.

וחוץ מזה, היציאה למוזס ביומולדת של ניצן הייתה ממש כיפית, חזר לי האימיוללללל
זה בהחלט דבר טוב. מעולהההה. אממ ונפגשתי אתמול עם שני ידידים שהייתי איתם בעבר ודיי רצו אותי ולא היה שומדבר, רק בגללי. ולא יודעת אני דיי שמחה על זה בדיעבד.

והיו חזרות ממש כיפיות בלהקה, יש לי 6 סולואים, רזיתי. משהו רע שקרה לך השבוע: ראיתי גופה של אדם פעם ראשונה בחיים
נכון הרצח בגני תקווה? היינו שם אחרי היומולדת. נורא שיר שלא הפסקת לשמוע: Mr. Jones, Accidentally Inlove התאהבתי רשמייייייייייייייייית בCounting Crows!! הם פשוט מושלמיםם הורדתי את כל האלבומים שלהם. התחדשות השבוע: שומדבר תוכנית השבוע: נמלטים, הפרק של שבוע הבא ואחד מהפרקים של העונה ה1 אצל חברה. וגם הפרק הראשון באנטומיה של גריי! סרט השבוע: כלמני קטעים מקזינו רויאל מסדנאות קולנוע ספר השבוע: אנסינים באנגלית P: מאכל השבוע: ארט בורגר עם פירה במוזס יציאת השבוע: מוזס ברמת החייל, 21 בנות
קפה נחלים עם שחר וסטף, ואתמול היה בית ריק לסאפ והיה מצחיקקק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאמא תבוא מחר לשיעור נהיגה ותשתכנע גאדמט אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לראות אותו כברררר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חברה שלי מספרת על שיחה שלה עם אבא שלה, בקשר להוצאת כסף. דני: ואבא..אם נגיד הייתי מוציאה עשר אלף שקל במקום מאה? יעני לוחצת על עוד כמה אפסים ככה בטעות? אבא שלה: דני במקרה כזה הכספומט היה מוציא יד ומכפכף לך ת'צורה מה נראה לך"
תמונת השבוע: אין משהו מעניין התוכניות שלי לשבוע הבא: להקה, עבודה, שיעור נהיגה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מגוון וכיפיייייייי לחלוטין[: