סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo215.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Lost Lullaby

New member
יש

משהו טוב שקרה לך השבוע: אפרוחון!וחניך אחד יצר איתי קשר בשביל לנסות לבטל פטור משירות משהו רע שקרה לך השבוע: שיעמום:< שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: אעע מכנס וחולצה מפוקס בביג ב"ש
תוכנית השבוע: איפה סרט השבוע: ראיתי גיישה ב'יס' של השותפה שלי ועוד שעתיים הולכים לראות שובו של המתאגרף ספר השבוע: the curious incident of the dog in the night time. אני לא מאמינה שקראתי 3 ספרים ב3 שבועות. מאכל השבוע: אנערף. יציאת השבוע: ישב"ס?:< היה משעשע וזה היה בארומה, זה נחשב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: :< אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מלשבים!!! ;[[[[ אינע להשביתה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "זה איהב והוא לא דרוזי" "למה לא?" "כי הוא בדואי" [המא"זית שלי מציגה את הבחור שהצטרף אליה כחלק מתרגיל בקק"צ] תמונת השבוע: זה מה שעושים בצה"ל התוכניות שלי לשבוע הבא: השתלמות במייצג חיילות [אני חושבת שזה בדיחה], ישיבת סגל כמובן וכנס בג'וליס ;< ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר כזה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lost Lullaby

New member
עשיתי שני פונפונים, חיברתי אותם והבאתי לו

עיניים מקור ורגליים
יש גם כרבולת [?] אבל לא ממש קוראים אותה

Olly New York

New member
חחח מגניב :) אני אנסה פעם. אבל אני לא כ"כ

מוכשרת, XDD , זה בטח ייראה כמו גוש צהוב בסוף.ף

P i x i e s

New member
"ואולי אני חולמת בהקיץ..." ../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סדנת עריכה ממש מצחיקה
, הכרתי אנשים חדשים ואני מרגישה קצת יותר טוב...
, שופינג ספונטני עם אמא (שהיה ממש ממש נחוץ.. סוף סוף החלפתי מיתרים וקניתי טיונר! וסריג חמוד... וחיקוי UGG.. אוקיי די
), חזרתי לנגן אחרי חודשים שלא ניגנתי. משהו רע שקרה לך השבוע: המון בכי בתחילת השבוע (ככה זה תמיד) שיר שלא הפסקת לשמוע: אביגיל רוז- ואולי אני חולמת התחדשות השבוע: חיקוי UGG, מיתרים לגיטרה, טיונר מגניב, גופייה ארוכה ארוכה כזאת שהיא בעצם סריג. תוכנית השבוע: "החברה הגבוהה"... זה חינם בVOD ומה זה התמכרתי סרט השבוע: NONE ספר השבוע: Cosmo! Girl. סתם.
מאכל השבוע: פסטה רוזה.. יאמ יציאת השבוע: אממ.. אני מניחה שנאפיס אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ספציפי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הוא עבה, מגניב, שחור וככה את אוהבת את זה הא?"
תמונת השבוע: סתם שלשום בלילה התוכניות שלי לשבוע הבא: יום ראשון נוסעות כל הבנות לעשות פיקניק בפתח תקווה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר...

../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי לעבוד. משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: איש יקר- עברי, אחרי שאהב- ריטה התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: נמלטים סרט השבוע: לא ראיתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחן אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו ספציפי התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד בעיקר. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר:)

שבוע ארוווווווווך

משהו טוב שקרה לך השבוע: הערב קומונה והשיחה הדרכה אתמול משהו רע שקרה לך השבוע: יום רביעי בלילה שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת התחדשות השבוע: חח כלוםף אבל המדריל בחוג אתגרים הבטיח להביא לי חולצה [: תוכנית השבוע: טלויזיה? תזכירו לי מה זה? [אבל ראינו נולד לרקוד והיה מצחיק] סרט השבוע: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ספר השבוע: סיימתי את נער החידות ממומבי.. לא רע מאכל השבוע: אוח הג'בטה של אתמול (עם חזה עוף מוקפץ) והארוחת ערב של היום יציאת השבוע: בשבת בלילה הייתה לנו יציאת קומונה לורטיגו והיה עננננננננק.. נחשב? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כנס של מלש"שים בפנימיה [[: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא משהו מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לילדים יש כל כך הרבה יציאות קורעוווווווות "כדאי לך לשרת בצבא של חיפה.. תוכלי לשמור עלינו מהקטיושות" אוי יש להם מלאאאאאא יש לנו קיר ציטוטים שלם בקומונה תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: חזרה לשנת שירות והופעה עם אלינור ולצאת סופ"ש (שניים ברצצצצצצף) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע קשה בסה"כ

Bitch47Percents

New member
כלכך טוב לי כרגע. ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יותר ממה שחשבתי. התקדמות בעבודה על הועדה, המחליפה שלי מקסימה, ארוחת ערב בדירה עם תמר, חצי יום חופש, כניסה לקבע, ארוחת בוקר עם דודה, פלאפון חדש!! משהו רע שקרה לך השבוע: המצב עם טל ממשיך להיות רע. שיר שלא הפסקת לשמוע: הזה של התבלינים התחדשות השבוע: פלאפוווווווון תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: עדיין תקועה ב4 בתים וגעגוע [לא תקועה, סתם אין זמן לקרוא] מאכל השבוע: ג'לי יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הועדה המטופשת הזו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידיד שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יש להם מלא מכוניות יקרות!! האמר, מרצדס, טויוטה!!" תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: המון עבודה על הועדה, וקפה עם הדרי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד +

MC SammY

New member
You're alreday the voice inside my head

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום שלישי בנווה אילן, עבדתי הרבה.. משהו רע שקרה לך השבוע: יום שני בבוקר,רבנו וכמעט לא נפגשנו שיר שלא הפסקת לשמוע: Incubus-Dig התחדשות השבוע: המ כמה חולצות מהחנות שאני עובדת בה תוכנית השבוע: הבובות
[ואפילו לא התחיל] סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: רביולי ברוטב רוזה של לנדוור ופרנץ' וניל יציאת השבוע: חח :| משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות איתוווו, לצאת, לעבוד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא ושימ. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "I'm the one who's wearing the pants until you take them off! so...behave"
תמונת השבוע: תמונה משנה שעברה אבל היא עושה לי חורף.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, להיות איתו כמה שיותר, רופא בשלישי, אולי להתחיל ללמוד לתאוריה? ולצאת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ככה ככה.

Fragile rose

New member
שהלהלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא כזה לבד. נחמד למדי משהו רע שקרה לך השבוע: הרגל הדפוקה הזו, ואתמול. איזה יום מסריחחחחחחחחחח שיר שלא הפסקת לשמוע: כלום, הלך הכרטיס קול סעמק התחדשות השבוע: אע, מברשת שיניים! תוכנית השבוע: האנטומיה סרט השבוע: היפה והחיה
ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: אתמול. דפנטלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבוד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אע, את הבחור? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "זה בסדר שחבר שלך שיכור, נכון?" תמונת השבוע: פפרצי. שוב התוכניות שלי לשבוע הבא: אנערף ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אע, נחמד במגמת שיפור

EVE Lights

New member
Ghosts can't run away.

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני חושבת שכמעט כל השבוע היה רצף של ימים טובים
קודם כל שנה לי ולאביב, יום רביעי במינה טומיי, אתמול בחתונה היה כיף, ועם כולם היה כיף שכזה.. משהו רע שקרה לך השבוע: מעניין, אבל לא נראה לי שהיה דבר כזה! שיר שלא הפסקת לשמוע: Minimal Compact - Ghosts can't run away המהמם התחדשות השבוע: מממ חבילת קרמבו (ע"י החבר המושלם שלי), 2 גופיות מסבוטאז' ארט מיריד המותגים, ג'ינס פיוטה מיריד המותגים וג'ינס מסבוטאז' ארט מיריד המותגים. בהחלט ממצה! תוכנית השבוע: נמלטיםםםםם עונה שנייה לפנים! סרט השבוע: היום הולכים לראות "משחקים של כבוד". שמעתי שהולך להיות אלים לאללה, נקווה שאני אשרוד את זה ספר השבוע: לא ולא מאכל השבוע: קרמבו! ופתאי עוף ממינה טומיי. יציאת השבוע: עם אביב למינה טומיי ואתמול לחתונה של צפונבונים בנמל ת"א (היה שם פאקינג סוכריות גומי על הבר, זה היה גאוני) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו שאני -לא- מצפה לו - הגיוס של יוני
מה כן? מממ, רביעי אני משערת, ואולי הבנות. כוסעמק עוד שבוע וקצת אביב במילואים.. אוף. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב ואולי הבנות. בדגש על ענברי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני לא מפגר!!!" תמונת השבוע: הגוש שלי הכי חמודה בעולם !
התוכניות שלי לשבוע הבא: איפה הפלאפון? עבודה 4 ימים כרגיל, ואביב. אין שום דבר מעבר לזה כרגע. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצוייייייין.

Small talk

New member
קפאו לי כפות הרגליים

משהו טוב שקרה לך השבוע:שיעור נהיגה טוב בראשון, תאריך לטסט שבוע הבא,קצת חברים שראיתי,זה שאני עובדת מחר (בתקווה שילך טוב ואני אפילו איזה מגש מלא אוכל על מישהו ואתחרט שהסכמתי). משהו רע שקרה לך השבוע: כל החרא הקבוע. שיר שלא הפסקת לשמוע: גשם של אלי לוזון התחדשות השבוע:מלא שטויות, 4 זוגות עגילים+ טבעת שסבתא לא רוצה יותר. תוכנית השבוע: צ'אק. סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: כח סיפור אהבה צריך סוף (אאל"ט) של סביון ליברכט. מאכל השבוע: וואי מוס שוקולד מדהים עם חמאת בוטנים. יציאת השבוע: יש לי כמעט יציאה לשתות איזה ליקר ששני ידידים הכינו אבל בסוף לא היה לי איך לבוא וביטלנו. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: X אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איש מחברת הביטוח. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: המחשב שלי מת ואני לא יכולה להעלות את התמונות ללפטופ אז יש לי כל מיני תמונות יפות שתקועות על המצלמה. התוכניות שלי לשבוע הבא: יום הולדת לאח שלי בשבת (כאילו החגיגה עם המשפחה) ואני מקווה לנסוע לירושלים בשישי לישון אצל בת דודה שלי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר הודגש באמצעות מדגישומטיק

e l u l a

New member
מלא זמן לא עשיתי:)../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה לי ראיון עבודה וכבר התלמדות בבית-קפה ככה ש..יש לי עבודה!:], הייתי בחינה של אח של מור והיה מגניב.. משהו רע שקרה לך השבוע:הבנתי שאני הבן אדם הכי רע בעולם ויש מישהו שאם הוא היה יודע על כל השקרים שלי הוא היה הופך לבן אדם הכי אומלל שקיים.. וזה לא נעים בכלל:/. שיר שלא הפסקת לשמוע:יותר טוב כלום מכמעט-עברי לידר התחדשות השבוע:מראה לחדר, צבע לבן לחדר כי אני מתכננת לצבוע אותו בקרוב, שני מכנסי טרנינג נחמדים וחורפיים:) אחד שחור והשני אפור, שני סווטשירטים חלקים אחד שחור ואחד אדום-בלי כיסים ובלי כובע,רגילים לגמרי. תוכנית השבוע:האי!! סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:ההמבורגר של הארוחת צהריים היום יציאת השבוע:האמת שלא יצאתי לשום מקום מעניין
רק נפגשתי עם חברות לארגן תיומולדת של מור, וערב אחד הייתי בחינה ואח"כ ביומולדת של חברה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:צו ראשון!!!, יום הולדת למור, חתונה לאח של מור, שיעורי נהיגה, ועוד משהו.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ... ציטוט\יציאת\מילת השבוע:האמת שהיה משהו שאני זוכרת שהיה ממש גאוני אבל כרגע אני לא זוכרת מה הוא!חח תמונת השבוע:יש מלא תמונות שמיניסטים אבל כרגע הן אצל שחר ולא אצלי.., ותמונות מהיום פעילות בשלישי, ותמונות מהחינה. אין לי כח לשים. התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

Liraz 6q

New member
../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שאת נמצא רחוק מהבית את מעריך את אמא ואת החברות יותר
משהו רע שקרה לך השבוע:המשכורת מהבורגר שיר שלא הפסקת לשמוע:מה שווה כזאת אהבה.. הצלצול של הסמס שלי מה לעשות חח התחדשות השבוע:גי'נס תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות דהה
סרט השבוע: לא זוכרת ת'שם.. ספר השבוע: שנת החתול של שרה אנג'ל
מאכל השבוע: מרקים מכל הסוגים והמינים.. יציאת השבוע:אתמול? היום בטח
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שישבת עם הקוזינות שלי! יהיה להיט
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שולצי, בוטן, אוריקי, סאפ, וואזול ובוסי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:".. ראשון מרק שני מרק שלישי מרק רביעי מרק חמישי מרק תני לי לנחש.. ביום שישי גם יהיה מרק..?"
תמונת השבוע:אין התוכניות שלי לשבוע הבא:להנות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה!

AnGeL DoLlY

New member
so she sad what's the problem baby

משהו טוב שקרה לך השבוע: מה שבאמת עשה לי שמח על הלב השבוע זה לראות שוב כמה מהחברות הטובות שלי שלא הספקתי לראות שבועיים לפחות-ונזכרתי כמה התגעגעתי לכולן. :) וחוץ מזה, היציאה למוזס ביומולדת של ניצן הייתה ממש כיפית, חזר לי האימיוללללל
זה בהחלט דבר טוב. מעולהההה. אממ ונפגשתי אתמול עם שני ידידים שהייתי איתם בעבר ודיי רצו אותי ולא היה שומדבר, רק בגללי. ולא יודעת אני דיי שמחה על זה בדיעבד. :) והיו חזרות ממש כיפיות בלהקה, יש לי 6 סולואים, רזיתי. משהו רע שקרה לך השבוע: ראיתי גופה של אדם פעם ראשונה בחיים
נכון הרצח בגני תקווה? היינו שם אחרי היומולדת. נורא שיר שלא הפסקת לשמוע: Mr. Jones, Accidentally Inlove התאהבתי רשמייייייייייייייייית בCounting Crows!! הם פשוט מושלמיםם הורדתי את כל האלבומים שלהם. התחדשות השבוע: שומדבר תוכנית השבוע: נמלטים, הפרק של שבוע הבא ואחד מהפרקים של העונה ה1 אצל חברה. וגם הפרק הראשון באנטומיה של גריי! סרט השבוע: כלמני קטעים מקזינו רויאל מסדנאות קולנוע ספר השבוע: אנסינים באנגלית P: מאכל השבוע: ארט בורגר עם פירה במוזס יציאת השבוע: מוזס ברמת החייל, 21 בנות
קפה נחלים עם שחר וסטף, ואתמול היה בית ריק לסאפ והיה מצחיקקק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאמא תבוא מחר לשיעור נהיגה ותשתכנע גאדמט אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לראות אותו כברררר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חברה שלי מספרת על שיחה שלה עם אבא שלה, בקשר להוצאת כסף. דני: ואבא..אם נגיד הייתי מוציאה עשר אלף שקל במקום מאה? יעני לוחצת על עוד כמה אפסים ככה בטעות? אבא שלה: דני במקרה כזה הכספומט היה מוציא יד ומכפכף לך ת'צורה מה נראה לך"
תמונת השבוע: אין משהו מעניין התוכניות שלי לשבוע הבא: להקה, עבודה, שיעור נהיגה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מגוון וכיפיייייייי לחלוטין[:

ThE uVa

New member
../images/Emo60.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול פגשתי את החברים שלי שלא ראיתי הרבה זמן.. משהו רע שקרה לך השבוע: כל החברים שלי בשביתה ואני-בבצפר. שיר שלא הפסקת לשמוע: הרבה שירים של הבילויים. התחדשות השבוע: היום אבא חוזר מארה"ב ומביא איתו מטעמים מאמזון תוכנית השבוע: ראיתי רק אבודים סרט השבוע: לא נראלי שראיתי ספר השבוע: גם בקושי קראתי מאכל השבוע: שוקולד. יציאת השבוע: לא משהו מיוחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר אני הולכת לבצפר הקודם שלי, יש להם פעילויות לשביתה וחברים שלי מופיעים :] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הממ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אע תמונת השבוע: אין לי התוכניות שלי לשבוע הבא: מה שאמרתי על מחר, בשאר הזמן בצפר.. ובלט קצת. אה, וחדר כושר! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רגיל למדי שבוע טוב :]

aYaLoLy

New member
Why don't you remember my name../images/Emo71.gif

אללאהיסטור איזה שיר מדכא, משהו טוב שקרה לך השבוע: האמת שזה היה שבוע די מבאס. אבל היו רגעים מצחיקים בבסיס ואתמול הלילה היה נחמד נורא. משהו רע שקרה לך השבוע: דורין התגייסה, היא לא מתפקדת ואני דואגת לה ברמות ממש קשות, התפקיד שלי יצא לי מכל החורים ונשבר לי ממנו שיר שלא הפסקת לשמוע:change the formality- infecterd mushroom התחדשות השבוע:ואלה רלום.. תוכנית השבוע: איפה אני ואיפה טלוויסיה סרט השבוע: הייתי בדרך לראות רטטוי עד שהיתה הקפצה וכל הבסיס היה על הרגלים ספר השבוע:פרנויה- הרלן קובן מאכל השבוע:עוגת שוקולד ישר מהתבנית עם עוד ארבעה אנשים שאין להם הרשאה למטבח כשיוסי הרסר עומד בחוץ עם עשן יוצא מהאזניים
יציאת השבוע: אתמול? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אינפקטד!!!! שמר מ' יממש את ההודעה שהוא שלח לי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מר מ', מר ד' ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אם לאולמרט יש סרטןף גם לנו מותר! הרשו לעשן בפאבים!!" תמונת השבוע: כשפקלשיות מתחרפנות התוכניות שלי לשבוע הבא: איפקטד, מר מ' , להרזות קצת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בטח יותר טוב מזה שיהיה עכשיו שיהיה נוראי ברמות על

אני לסבית שרוצה לצאת מגוף של סטרייט

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואו... כל השיחות עם ליאור(המדריך השני) וחגי(מדריך פלה"ק), בייחוד כשחגי המקסים הכין לי טוסט ודאג לי כמו לילדה קטנה :) עמ הערב עם האמריקאים, ההופעה של מופע הארנבות, ההופעה של שלום חנוך אתמול בערב, הפגישה איתו(עד אותו המשפט). משהו רע שקרה לך השבוע: המשפט.
שיר שלא הפסקת לשמוע: קוואמי - לסביות שולטות בעולם שלי ואקונה מטטה מהסאונדטראק. התחדשות השבוע: כלום. תוכנית השבוע: לא צפיתי בטלוויזיה עדיין ;[ סרט השבוע: כנל. ספר השבוע: עדיין שוליית האינקוויזטור... מאכל השבוע: פסטה מוקרמת אתמול. :) יציאת השבוע: אתמול, להופעה של שלום חנוך בבארי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לכלום, האמת. נראה לי שיהיה גרוע אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ליאת, אחת מההופעה אתמול. אבל פח. ;[ ואותו, אבל אני חיה בסרט. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "רוצה לשכב?"
תמונת השבוע: מדהים מדהים מדהים התוכניות שלי לשבוע הבא: אין לי. אולי פגישה עם בן, ידיד מקורס חובשים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כמעט מעולה

למעלה