סיכום שבועי

shoham95

New member
סיכום שבועי ../images/Emo204.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
תוכניות לסופ"ש:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
השאלה המשתנה- -שאלון OFF- 1. לוקחים אתכם לאי בודד לחודש. מביאים לכם מים, אוכל, מחסה וכל הדברים הרגילים. אתם יכולים להביא רק 3 דברים- מה הייתם מביאים? 2. מה אתם מעדיפים- אנשים אגואיסטים או אנשים צבועים? 3. אוהבים לישון בבית, או מעדיפים לישון בחוץ? 4. 3 דיסקים שהייתם לוקחים אתכם לאי בודד- 5. מכריחים אתכם להשתתף באחת מתכניות הריאליטי המשודרות היום/ שודרו בעבר, במה תבחרו ולמה? 6. מהו המקום הכי מדהים שהייתם בו? 7. אתם ממש מתבאסים מ- 8. מחכים לחופש הגדול? למה? 9. תנו 5 תחביבים שיש לכם, אבל לא הדברים הרגילים (מחשב, טלוויזיה וכאלה ) 10. מהו שאתם יכולים לראות 80 פעם ולצחוק כל פעם מחדש (תהיו נחמדים ותנו קישור, אם יש אפשרות)- 11. מהו הדבר הראשון שאתם זוכרים שעשיתם עם המחשב שלכם, כשהתחלתם להשתמש בו (כשהייתם קטנים)? 12. מהן התכניות שגדלתם עליהן? 13. מהי הכיתה הכי כיפית שהייתם בה ולמה? 14. עד כמה השתניתם מלפני שנתיים? 15. עפרון חודים, שפיצר או עט עפרון? 16. תנו שם של אלבום שאתם ממש מחוברים אליו רגשית- 17. אם היו נותנים לכם עוד 24 שעות לחיות, מה הייתם עושים בזמן הזה? תפרטו 18. אם היו אומרים לכם שיש לכם שיחה אחרונה לפני המוות, למי הייתם מתקשרים ולמה? 19. מה השיר האחרון שאתם רוצים לשמוע לפני המוות? 20. אם היו מציבים בפניכם דילמה כזו- או שאתם מתים בעוד 24 שעות וחלומו של החבר הכי טוב שלכם יתגשם, או שאתם ממשיכים לחיות ויקרה לחבר הזה משהו נורא ממש- מה הייתם בוחרים? 21. עוד דילמה- או שאתם מתים בעוד שנה בדיוק, ואז ל- 3 אנשים שאתם הכי אוהבים בעולם מתרחשים דברים מדהימים, או שאתם תחיו עד 120 ו- 3 האנשים שאתם הכי אוהבים בעולם ימותו בעוד שנה? 22. אם הייתם רצים לכנסת, איזה תיק היו נותנים לכם ולמה? מדגישומטיק לנוחיותכם: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שיהיה אחלה שבוע

משעמם ליייייייי ../images/Emo20.gif

דבר טוב שקרה השבוע: ערב פונדו עם חברות ופגשתי חברה שהרבה זמן לא ראיתי
דבר רע שקרה השבוע: שהייתי חולה חצי ממנו? שיר השבוע: כי הוא עושה לי הרגשה טובה nevershoutnever - bigcitydreams ^^ ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע: מופע שנות השבעים
דבר מצחיק שקרה השבוע: אחותי (שהיפוכונדרית כמוני) "לא נוי אני ממש לא באה איתך לרופא. את לא מבינה כמה פעמים בשבוע אני באה לשם! יש לי אותו במספר מקוצר!! וכל פעם מחדש.. 'את לא רוצה להתגייס האאאא??' פףףף"
ציטוט השבוע: |למעלה| תוכניות לסופ"ש: שנגמר?.. לישון
ולראות חברה שבסמינר פה בעיר ^^ משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לקבל משכורת
השאלה המשתנה- ?........... -שאלון OFF- 1. לוקחים אתכם לאי בודד לחודש. מביאים לכם מים, אוכל, מחסה וכל הדברים הרגילים. אתם יכולים להביא רק 3 דברים- מה הייתם מביאים? את המיטה, הפוך והכרית שלי 3: 2. מה אתם מעדיפים- אנשים אגואיסטים או אנשים צבועים? אני אמורה להעדיף משהו כאילו? 3. אוהבים לישון בבית, או מעדיפים לישון בחוץ? בבית
אני מפונקת מידי בשביל לישון בחוץ, ואצל חברות זה לא באמת שינה אלא אני סתם כזה על "הולד" שכזה עד שבוקר XD 4. 3 דיסקים שהייתם לוקחים אתכם לאי בודד- אני צריכה לשבת על זה
5. מכריחים אתכם להשתתף באחת מתכניות הריאליטי המשודרות היום/ שודרו בעבר, במה תבחרו ולמה? המאסטר שף הזה, אני אעוף חזרה הביתה תוך שבוע
6. מהו המקום הכי מדהים שהייתם בו? כן, תגרמו לי להרגיש עוד יותר מעפנה 7. אתם ממש מתבאסים מ- אנשים יפים. כאילו, דיי! 8. מחכים לחופש הגדול? למה? ברור. שעות שינה בלתי מוגבלות
9. תנו 5 תחביבים שיש לכם, אבל לא הדברים הרגילים (מחשב, טלוויזיה וכאלה ) לישון, לדבר בציניות, לכתוב, לצייר ולהציק לאנשים 10. מהו שאתם יכולים לראות 80 פעם ולצחוק כל פעם מחדש (תהיו נחמדים ותנו קישור, אם יש אפשרות)- לא מזמן ראיתי שידורי המהפכה בוי או די, זה ענקקקקקק http://www.youtube.com/watch?v=nKaFwhXYA0I 11. מהו הדבר הראשון שאתם זוכרים שעשיתם עם המחשב שלכם, כשהתחלתם להשתמש בו (כשהייתם קטנים)? אני לא זוכרת איזה יום היום. אתם באמת חושבים שיש לי מושג?< 12. מהן התכניות שגדלתם עליהן? המופע של לולו, ארתור, השמיניה
13. מהי הכיתה הכי כיפית שהייתם בה ולמה? שנה שעברה, כי פשוט לא היו לי פרחות בכתה 14. עד כמה השתניתם מלפני שנתיים? הרבה
15. עפרון חודים, שפיצר או עט עפרון? ...............מה? 16. תנו שם של אלבום שאתם ממש מחוברים אליו רגשית-
17. אם היו נותנים לכם עוד 24 שעות לחיות, מה הייתם עושים בזמן הזה? תפרטו אשן P: 18. אם היו אומרים לכם שיש לכם שיחה אחרונה לפני המוות, למי הייתם מתקשרים ולמה? לאבא חח לאדעת אני מהבנות האלה שמתקשרות לאבא על כל דבר
19. מה השיר האחרון שאתם רוצים לשמוע לפני המוות? איזה משו מצחיק כזה, לאדעת, שאני אמות בהרגשה טובה 20. אם היו מציבים בפניכם דילמה כזו- או שאתם מתים בעוד 24 שעות וחלומו של החבר הכי טוב שלכם יתגשם, או שאתם ממשיכים לחיות ויקרה לחבר הזה משהו נורא ממש- מה הייתם בוחרים? למות, רק לא בכאב וזה 21. עוד דילמה- או שאתם מתים בעוד שנה בדיוק, ואז ל- 3 אנשים שאתם הכי אוהבים בעולם מתרחשים דברים מדהימים, או שאתם תחיו עד 120 ו- 3 האנשים שאתם הכי אוהבים בעולם ימותו בעוד שנה? שיש לי שנה לחיות, ווין ווין סיטואשן, להם קורים דברים טובים ואני זוכה לעשות את כל הדברים שתמיד רציתי לעשות רק כי אני יכולה
22. אם הייתם רצים לכנסת, איזה תיק היו נותנים לכם ולמה? לאדעת נו מהזה השאלות האלה XD הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

BellyTheCat

New member
מסכמש"ת ../images/Emo6.gif

דבר טוב שקרה השבוע: סופ"ש מעולללה
דבר רע שקרה השבוע: קבלת לוח מבחנים :/ שיר השבוע: Beautiful- Christina Aguilera ספר השבוע: עדיין עם ה-The Necromancer: The Secrets of the Immortal Nicholas Flamel. מומלץ בחום! סרט השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם חחח סדרת השבוע: CSI: Vegas עונה 9! אעאעאע דבר מצחיק שקרה השבוע: בצפר P: ציטוט השבוע: אממ...לא עולה לי משו ^^'' תוכניות לסופ"ש: לשנו"צ ולהיות עם המשפחה
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: תוצאות המבחן של דוברי אנגלית :) השאלה המשתנה- והנעלמת? חחח -שאלון OFF- 1. לוקחים אתכם לאי בודד לחודש. מביאים לכם מים, אוכל, מחסה וכל הדברים הרגילים. אתם יכולים להביא רק 3 דברים- מה הייתם מביאים? משפחה (כולל החתולה שלי!), ספר טוב וחפצים שחשובים לי
2. מה אתם מעדיפים- אנשים אגואיסטים או אנשים צבועים? אגואיסטים. 3. אוהבים לישון בבית, או מעדיפים לישון בחוץ? תלוי *איפה* בחוץ..אם זה בטבע- אז בבית D: 4. 3 דיסקים שהייתם לוקחים אתכם לאי בודד- :SS 5. מכריחים אתכם להשתתף באחת מתכניות הריאליטי המשודרות היום/ שודרו בעבר, במה תבחרו ולמה? מי רוצה להיות מיליונר או משו כזה חח 6. מהו המקום הכי מדהים שהייתם בו? ירושלים? ^^ 7. אתם ממש מתבאסים מ- בגרויות שמתקרבות
8. מחכים לחופש הגדול? למה? אעאעאע לשנו"צ, לבלות עם משפחה וחברים ולהיות אחרי הבגרויות בלשון והיסטוריה! 9. תנו 5 תחביבים שיש לכם, אבל לא הדברים הרגילים (מחשב, טלוויזיה וכאלה ): ציור, רישום, בע"ח, נגינה על פסנתר, לבלות עם האחיינים שלי
10. משהו שאתם יכולים לראות 80 פעם ולצחוק כל פעם מחדש (תהיו נחמדים ותנו קישור, אם יש אפשרות)- וואו, יש המוווווון http://www.youtube.com/watch?v=Mx5Wpqf4-OM&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=yE6PNps5N9I&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=vdQj2ohqCBk http://www.youtube.com/watch?v=plWnm7UpsXk http://fragg.me/video/cat-drinking-tap http://www.youtube.com/watch?v=-ltqz3EpufU http://www.youtube.com/watch?v=QJY6L52RhUs 11. מהו הדבר הראשון שאתם זוכרים שעשיתם עם המחשב שלכם, כשהתחלתם להשתמש בו (כשהייתם קטנים)? צייר? חחח 12. מהן התכניות שגדלתם עליהן? המומינים, טובטוב הגמד 13. מהי הכיתה הכי כיפית שהייתם בה ולמה? שנה שעברה, אנשים מדהימים ואווירה מעולה
~זהו, אין לי כוח עוד חח~

shoham95

New member
ושאלה משתנה ../images/Emo26.gif

(יחי הסניליות או משהו) מרוצים מתאריכי הבגרויות?

BellyTheCat

New member
הם דווקא בסדר..

כל עוד מסיימים קודם עם לשון- זה סבבה! אני שונאת שונאת שונאת שונאת ו..שונאת לשון השנה!

or19951

New member
לברוח מהיסטוריה! כמה שיותר רחוק!

דבר טוב שקרה השבוע: המבחן במתמטיקה הלך מצוין! (ספוילר לשבוע הזה: קיבלתי 100) דבר רע שקרה השבוע: כמה אפשרות ללמוד להיסטוריה?! שיר השבוע: PRICE TAG - JESSIE J ספר השבוע: דן בראון/הסמל האבוד סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: אבודים דבר מצחיק שקרה השבוע: --- ציטוט השבוע: --- תוכניות לסופ"ש: הייתי במסיבה.. ולמחרת חרשתי את חיי להיסטוריה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: להיות אחרי המבחן המזעזע הזה השאלה המשתנה- מרוצים מתאריכי הבגרויות? מאד! 1. לוקחים אתכם לאי בודד לחודש. מביאים לכם מים, אוכל, מחסה וכל הדברים הרגילים. אתם יכולים להביא רק 3 דברים- מה הייתם מביאים? אפשר להתחכם ולהגיד מטוס, טייס ודיילת? 2. מה אתם מעדיפים- אנשים אגואיסטים או אנשים צבועים? אגואיסטים 3. אוהבים לישון בבית, או מעדיפים לישון בחוץ? בבית 4. 3 דיסקים שהייתם לוקחים אתכם לאי בודד- קולדפליי - X&Y, עונת ההופעות של שלמה ארצי ואממ.. לא יודע, עוד אחד של שלמה/קולדפליי 5. מכריחים אתכם להשתתף באחת מתכניות הריאליטי המשודרות היום/ שודרו בעבר, במה תבחרו ולמה? הישרדות, כאילו דה
וכי הישרדות זו תוכנית הרבה יותר מתוחכמת. אתה אשכרה צריך להוכיח את עצמך. לא מספיק להיות מישהו מעניין או לדעת לשיר, אתה חייב לשרוד גם את התנאים על האי, גם את המשחק האסטרטגי וגם את המשחק החברתי. זו תוכנית גאונית. 6. מהו המקום הכי מדהים שהייתם בו? הפירנאים 7. אתם ממש מתבאסים מ- היסטוריה 8. מחכים לחופש הגדול? למה? כן. כי זה חופש!
9. תנו 5 תחביבים שיש לכם, אבל לא הדברים הרגילים (מחשב, טלוויזיה וכאלה ) התנועה, הישרדות, הישרדות ו.. הישרדות. וכן, זה רק 4. מותר לי, אני ב3 יחידות. 10. מהו שאתם יכולים לראות 80 פעם ולצחוק כל פעם מחדש (תהיו נחמדים ותנו קישור, אם יש אפשרות)- החיקוי מהשבוע האחרון של ארץ נהדרת לאח הגדול. אדיר אדיר אדיר. 11. מהו הדבר הראשון שאתם זוכרים שעשיתם עם המחשב שלכם, כשהתחלתם להשתמש בו (כשהייתם קטנים)? ממ אני זוכר שהיה לי משחק מחשב של דובי יומלדת
12. מהן התכניות שגדלתם עליהן? המומינים, הדרדסים, פוקימון, דיג'ימון 13. מהי הכיתה הכי כיפית שהייתם בה ולמה? ו' 1 שליטה!
והיא פשוט הייתה כיתה טובה. אז כמובן לא ראיתי את זה, אבל הייתי מת שזו תהיה הכיתה שלי עכשיו 14. עד כמה השתניתם מלפני שנתיים? המון המון המון! 15. עפרון חודים, שפיצר או עט עפרון? כבר הייתה שאלה כזו פעם לא? והתשובה היא עפרון חודים 16. תנו שם של אלבום שאתם ממש מחוברים אליו רגשית- אין 17. אם היו נותנים לכם עוד 24 שעות לחיות, מה הייתם עושים בזמן הזה? תפרטו באמת שאינלי מושג. 18. אם היו אומרים לכם שיש לכם שיחה אחרונה לפני המוות, למי הייתם מתקשרים ולמה? אישי
19. מה השיר האחרון שאתם רוצים לשמוע לפני המוות? "הכל פתוח עוד לא מאוחר.. מצב הרוח ישתנה מחר" 20. אם היו מציבים בפניכם דילמה כזו- או שאתם מתים בעוד 24 שעות וחלומו של החבר הכי טוב שלכם יתגשם, או שאתם ממשיכים לחיות ויקרה לחבר הזה משהו נורא ממש- מה הייתם בוחרים? לא יודע. איזה שאלות קשות
21. עוד דילמה- או שאתם מתים בעוד שנה בדיוק, ואז ל- 3 אנשים שאתם הכי אוהבים בעולם מתרחשים דברים מדהימים, או שאתם תחיו עד 120 ו- 3 האנשים שאתם הכי אוהבים בעולם ימותו בעוד שנה? האופציה הראשונה 22. אם הייתם רצים לכנסת, איזה תיק היו נותנים לכם ולמה? שר החינוך. כי אני כזה חינוכי :D הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה