סיכום שבועי ^^

YuvalSP

New member
סיכום שבועי ^^ ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של סאם: שיר השבוע לא של סאם: תוכניות השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: ציטוטי השבוע: מאכל השבוע: מישהו שעשה לכם את השבוע: מישהו שהרס לכם את השבוע: משהו שעשה לכם את השבוע: משהו שהרס לכם את השבוע: ראיתם/קראתם את טווילייט? D:

נסטי XD

New member
עונהנהנהנה

שיר השבוע של סאם: אה..הרבה.. שיר השבוע לא של סאם: אה..הרבה..XD תוכניות השבוע: סקינס
מקסי
תמונת השבוע: -- סרט השבוע: "דמדומים" ציטוטי השבוע: יש הרבה..אבל אני לא זוכרת אותם...כרגיל.. מאכל השבוע: פלפל D: מישהו שעשה לכם את השבוע: היו ראיתי את אור האוסטרלית במקרה באילת!! , ליאתוש
מישהו שהרס לכם את השבוע: התמונה של הת.ז ששיגעתי את הצלם החתיך D: משהו שעשה לכם את השבוע: הצלם החתיך, חברה טובה שלי, וכמובן ליאתוש משהו שהרס לכם את השבוע: אתמול ראיתם/קראתם את טווילייט? D: ראיתי, האמת..לא משו...

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif מסכמת D:

שיר השבוע של סאם: Handle This
שיר השבוע לא של סאם: Simple Plan - Happy Togeter תוכניות השבוע: "כמעט מלאכים2"
תמונת השבוע: חתיכייייייי*-* השבוע: אמ לא ראיתי^^" ציטוטי השבוע: - מאכל השבוע: שניצל טעים טעים של אימוש
מישהו שעשה לכם את השבוע: אמ התעודה נחמדה D: מישהו שהרס לכם את השבוע: 2 מקצועות בתעודה שנתנו לי ציון ממש נמוך יחסית לממוצע של הציונים. צריכה לדבר עם המורות
ראיתם/קראתם את טווילייט? ראיתי D:

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של סאם: 88, thanks for nothing שיר השבוע לא של סאם: דיקוד של פראמור
תוכניות השבוע:
תמונת השבוע:
סרט השבוע:
ציטוטי השבוע:
מאכל השבוע: מזון
מישהו שעשה לכם את השבוע:
מישהו שהרס לכם את השבוע: ההורים, כמה חברות.. בכללי היה שבוע חרא.. משהו שעשה לכם את השבוע: ת"א [?] אני לא בטוחה כמה זה היה טוב ><" משהו שהרס לכם את השבוע: הרבה..
ראיתם/קראתם את טווילייט? D: כן!

Johnni456

New member
למה עשיתי ../images/Emo128.gif אחרי "הרבה"? ../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

תתעלמו ממנו אני עייפה

למעלה