סיכום שבועי

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע שמח!

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה... רביעי? הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יומולדת לזוהר
ספר השבוע: "תודה על הזכרונות" מעולה סרט השבוע: אין לצערי סדרת השבוע: סברי מרנן שיר\דיסק השבוע: איה כורם- שקר ציטוט השבוע: היה לי משהו ממש טוב ושכחתי.. תמונת השבוע: עצלנית שכמוני... משהו לצפות לו השבוע: שיהיה טוב שבוע טוב לכולם

ZoHaRoT

New member
מסכמשת

היום הכי טוב בשבוע: אממ... רביעי וחמישי בערב.... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יומולדת. ומתנות:] ספר השבוע: אני מנסה לקרוא את "ספריית הצללים".. קצת קשה... כי זה טיפה משעמם. סרט השבוע: --:\ סדרת השבוע: סברי מרנן שיר\דיסק השבוע: איה- שקר. וטיילור סוויפט- כל הדיסק החדש! אני פקאצה!! ציטוט השבוע: אממ.. נחשוב על זה.... תמונת השבוע: עוגה עוגה עוגה משהו לצפות לו השבוע:להרגיש טוב.. לאכול... ושופינג!! שבוע טוב!

שיר m

Well-known member
העוגה הכי יפה שראיתי (וטעימה גם!)../images/Emo13.gif

../images/Emo73.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קרקרים עם חומוס, וגשם היום בבוקר ספר השבוע: סרט השבוע: זה יקרה אני מבטיחה
סדרת השבוע: חי בלהלהלנד שיר\\דיסק השבוע: טיפה טיפה של מירי מסיקה ציטוט השבוע: איזה קו מגיע לרוטשילד? תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: כבר לא אהיה נהגת חדשה
שיהיה שבוע גשום (בתאוריה)
ומצוין.

ranch22

New member
אני...

היום הכי טוב בשבוע:ראשון, רביעי, חמישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:פגישה טובה בראשון עם חברה ועוד משהו כיף, ים, מסעדה, ספר השבוע:עדיין לא קראתי, אוף! סרט השבוע:אממ... לא זוכרת. סדרת השבוע:ללא עקבות. שיר\דיסק השבוע:marry you brono mars מקפיץ ומגניב :) ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:לונה פארק, הופעה של פריד, אולי ים, אחות של האיש ישנה אצלנו, הופעות של חלון לים התיכון, מכבי, פגישה עם חברים ועוד :)

ranch22

New member
שחר נצחה!!!

:) מגניב לאללה!! ואבא גם מאושר!! :) חוץ מזה, מה שלום תום-תומאס? :)

למעלה