סיכום שבועי

רווי93

New member
סיכום שבועי ../images/Emo192.gif

מצטערת אם לא הייתי אמורה לפתוח אבל,אף אחת לא פתחה וכבר די מאוחר... אז ככה: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: משהו שאת מצפה לו בשבוע הבא: מישהו שאת מצפה לפגוש שבוע הבא: איך עבר עלייך השבוע? משהו שאת רוצה להוסיף... מקווה שלא טעיתי
שבוע טוב...

רווי93

New member
תבושווווווו! +עונה ../images/Emo122.gif

לא עניתם! מה זה?
טוב גם אני לא עניתי
משהו טוב שקרה לך השבוע: פתחתי הודעה חדשה בפורום ג'וני דפ
(?) משהו רע שקרה לך השבוע: חולה
שיר השבוע:
(לא עולה לי כלום בראש O0 ) סרט השבוע:
ספר השבוע:
(נמאס לי מהתשובות האלה, הן עושות לי דה ז' וו
) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חברה שלי הכינה לי דף כי לא הייתי בבי"ס: חברה שלי:"חצי שיעור אנגלית הסתובבי לחפש הסעה, בסוף החלטתי שאני אסתדר בלי לשון" (לשון-השיעור האחרון שלנו ולפניו יש הסעה) זה היה נשמע כאילו היא מתכוונת ללשון שלה...
___________ אני |בוההבתקרה|: "פינה זה דבר כ"כ מגניב" אחרי כמה זמן כשנסענו, לא זוכרת מה אמרתי שהוא מגניב ואז אחותי אמרה:" לא מגניב כמו פינה...
" (היא ירדה עליי
) משהו שאת מצפה לו בשבוע הבא:כלום \-: מישהו שאת מצפה לפגוש שבוע הבא: אף אחד :-\ איך עבר עלייך השבוע? לא משהו משהו שאת רוצה להוסיף... ח-ר-א ש-ל ר-י-א-ו-ת!!!

הילוליש

New member
עונה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: חבר שגר בקניה שלח מכתב!!
משהו רע שקרה לך השבוע: 60 המבחן במתמטיקה!!! היה לי בלאק אווט!! שיר השבוע: "המגפיים של ברוך" של "כוורת". סרט השבוע: "תעביר את זה הלאה" סרט מהם!!! בכיתי!!! ספר השבוע: "תיכון אבלון" ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ישבנו כמה חברות ופתאום חברה שלי אומרת על ילד אחד "איזה תחת גדול יש לו.." וכולנו אמרנו "מה?!" משהו שאת מצפה לו בשבוע הבא: לבקר אצל סבא וסבתא!
מישהו שאת מצפה לפגוש שבוע הבא: ג'וני...
איך עבר עלייך השבוע? די מבאס.... לא הולך לי עם השיעורים...שונאת בית ספר!!!
משהו שאת רוצה להוסיף... תמונת השבוע

NoAmItA ChAn

New member
אני! D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה D: משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה T_T שיר השבוע: X סרט השבוע: X ספר השבוע: X ציטוט\יציאת\מילת השבוע: הרבה XD משהו שאת מצפה לו בשבוע הבא: לימודים ושיעור גיטרה T^T מישהו שאת מצפה לפגוש שבוע הבא: הרבה XD איך עבר עלייך השבוע? אחלה XD; משהו שאת רוצה להוסיף... כלום :)

Little Panda

New member
רויטל, די להיות מצעיקה.

(מצעיקה = מעיקה + מציקה) אני המצאתי את המילה
(אני חושבת...
)

nitzan s

New member
עונההההה =]

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין משהו מסוים משהו רע שקרה לך השבוע: תמונות מחזור!!
שיר השבוע: המלכה של אריק ברמן סרט השבוע: יומני האומנת ספר השבוע: אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין משהו שאת מצפה לו בשבוע הבא: אין מישהו שאת מצפה לפגוש שבוע הבא: אין איך עבר עלייך השבוע? בסדרר משהו שאת רוצה להוסיף... לא

Adi 7

New member
השבוע שלי ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: זמן איכות עם תמיר....
משהו רע שקרה לך השבוע: השבוע עף, בחיי.
שיר השבוע: forgiven - alanis morissete
סרט השבוע:- סדרת השבוע: "המקום" ספר השבוע: - תמונת השבוע:
משהו שאת מצפה לו בשבוע הבא: בר מצווה לבן דודי.
מישהו שאת מצפה לפגוש שבוע הבא: דורית אחותי האהובה שכלכך התגעגעתי
איך עבר עלייך השבוע? אמרתי, ממש טס....

Rose131

New member
הממ

משהו טוב שקרה לך השבוע:לא קרה, אני חושבת. משהו רע שקרה לך השבוע:שיעור קולנוע ממש ממש נורא, ועוד כמה שזה לא לפה. שיר השבוע:ממ... סרט השבוע:הסרט הזה שאנחנו רואים בקולנוע. אמ. שכחתי איך קוראים לו
מ1941, בשחור לבן, פילם נואר. גאד.S: ספר השבוע: אם יש גן עדן ציטוט\יציאת\מילת השבוע: *ילד נופל על הגב בשיעור קולנוע* המורה: תיזהר על המצלמה! משהו שאת מצפה לו בשבוע הבא:אממ.. שיגיע כבר המשלוח בדואר. מישהו שאת מצפה לפגוש שבוע הבא:לא לפה איך עבר עלייך השבוע?מחורבן משהו שאת רוצה להוסיף...הממ....

למעלה