סיכום שבועי:

סיכום שבועי: ../images/Emo181.gif

הדבר הכי טוב השבוע: דבר רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: משהו שהייתי משפר בשבוע: היום הכי טוב השבוע: היום הכי רע השבוע: שיר השבוע: קליפ השבוע: איש השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: פורום השבוע: קומונת השבוע: אהבת את עצמך השבוע?: ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: *שאלה שבועית מתחלפת- פאדיחת השבוע: נא לענות כולם! שבוע שעבר הסיכום הזה עורר דיון מאוד משמעותי בפורום על סמולוויל... שיהיה לכולם שבוע טוב, נוגה!

עונה:

הדבר הכי טוב השבוע: נממ.. נבחרתי לאחד מעשרת גולשי העונה בפורום הישרדות הישראלית. דבר רע שקרה השבוע: כלום! חוץ מכמה מבחנים עם ציון לא משהו.. תוכניות לשבוע הבא:מסיבת פיג'מות בבית (ההורים טסים לאנשהו ועושים את ל"ג בעומר בבית עם חברות! אסור לי לשרוף את הבית
) משהו שהייתי משפר בשבוע:מבחנים! היום הכי טוב השבוע: יום א'- היה אימון טניס מצחייק! היום הכי רע השבוע: יום רביעי- רבתי עם חברה.. שיר השבוע: save you- simple plan, scotty doesnt know והשיר השני הוא בגללך, או בזכותך, אבירן! קליפ השבוע:your love is a lie- simple plan איש השבוע: אני! והסולן של סימפלאן.. מאכל השבוע: שוקולד.. משקה השבוע: מים.. סדרת השבוע:סמולוויל! כמו תמיד.. ספר השבוע:לא קוראת.. סרט השבוע:לא רואה סרטים.. (אז מה אני כן עושה בחיים?!) פורום השבוע: הישרדות הישרלית+ניקלבאק+סימפלאן קומונת השבוע: נמממ.. המשחק הוירטואלי שפתחתי+הישרדות איי הגיהנום.. אהבת את עצמך השבוע?: בהחלט! ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: אני מרגישה מעוולה! *שאלה שבועית מתחלפת- פאדיחת השבוע: נמממ... שאמרתי למישהו שחומוס עם שרוף זה טעים.. עזבו! שבוע טוב, §נוגה§

גיל110

New member
עונה...

הדבר הכי טוב השבוע: פגשתי מישהי שהגיעה מאילת בהופעה.
דבר רע שקרה השבוע: נשרפתי פעמיים
תוכניות לשבוע הבא: אולי הולך לשדה בהרצליה למפגש פורום VATIL, ואולי גם טיסות פרטיות.
משהו שהייתי משפר בשבוע: הכל.
היום הכי טוב השבוע: שישי
היום הכי רע השבוע: שני
שיר השבוע: Bon Jovi - Always
קליפ השבוע: Bon Jovi - All About Lovin' You
איש השבוע: שני אנשים שנפגשתי איתם.
מאכל השבוע: קריספי צ'יקן (לא בארוחה) של מקדונדל'ס
משקה השבוע: קולה ZERO
סדרת השבוע: סמולוויל...
ספר השבוע: אני אכתוב מאוחר יותר, שכחתי את השם של הספר.
סרט השבוע: אינדיאנה ג'ונס והמקדש הארור.
פורום השבוע: ניקלבאק.
קומונת השבוע: און ליין חדשות בזמן אמת (ופעם הבאה, לא כדי לשואל כי זה קרדיט למנדרינה)
אהבת את עצמך השבוע?: אני אף פעם לא אוהב את עצמי.
ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: ככה
*שאלה שבועית מתחלפת- פאדיחת השבוע: דיברתי עם מישהי בפלאפון (אותה אחת מאילת), והרי אין לי שיחה מזוהה, ולא ידעתי שזו היא וחשבתי זאת מישהי אחרת חח. שב"ש.

א ת ו ש ש

New member
בון ג'ובי../images/Emo99.gif

מעולים!!! עדיין לא שמעתי שיר שלהם שלא אהבתי...

א ת ו ש ש

New member
המלצות..

כמו שנאמר כבר It's My Life. Everyday Always Livin On A Prayer ו.. Blood On Blood Scream Of Anger This Aint A Love Song All Abot loving You Bad Medicine Bed Of Roses Have A Nice Day My Guitar Lies Bleeding In My Arms She Don't Know Me Thank You For Loving Me You Give Love A Bad Name ויש עוד כל כך הרבה... להקה מעולה!!!

גיל110

New member
האמממ

Blood On Blood Scream Of Anger This Aint A Love Song All Abot loving You - יש לי. קליפ מדהים! Bad Medicine Bed Of Roses - הקדשתי לחברתי ז"ל. Have A Nice Day My Guitar Lies Bleeding In My Arms She Don't Know Me Thank You For Loving Me You Give Love A Bad Name תודה על ההמלצות!

לצערי אני מכירה רק שיר אחד שלהם...

It's My Life. ממש אהבתי אותו... אני בטוחה שעוד כמה שירים שלהם לא יזיקו למחשב שלי =)

גיל110

New member
המלצת שירים

Everyday Always ויש עוד הרבה, אבל הכי טוב Livin On A Prayer שאותו את חייבת לשמוע.

עונההה.

הדבר הכי טוב השבוע: נוט מאצ'. דבר רע שקרה השבוע: ריצת 2000 ששיתקה אותי ליומיים, הטרדות באינטרנט. תוכניות לשבוע הבא: להתאבד.. חח לאאא, סתם.. יש מצב. משהו שהייתי משפר בשבוע: משבצת שידורים נוספים של סמולוויל ושל על-טבעי. היום הכי טוב השבוע: --- היום הכי רע השבוע: שישי. שיר השבוע: Linkin Park - Refugee קליפ השבוע: --- איש השבוע: אנתוני פארקר. מאכל השבוע: ספגטי (אני מפגינה חדגוניות מדי שבוע). משקה השבוע: מנגוווו. סדרת השבוע: סמולוויל, סופרנאטורל. ספר השבוע: נו.. של אהרון אספיס. גיאומטריה - חלק א'. סרט השבוע: נתפסים באייסי. פורום השבוע: ניקלבאקקקקקקקקקקקק. קומונת השבוע: לייב ג'ורנל של על טבעי. אהבת את עצמך השבוע?: פעם נוספת - וד"ב? ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: חרבאנה, זיפת ועוד כמה מילים שליליות שחרשתי עליהן לאחרונה. *שאלה שבועית מתחלפת- פאדיחת השבוע: נתפסתי מחששת במסדרונות בי"ס (הומור חריית-גתי. אין לייחס לזה שום משמעות).

גיל110

New member
השיר שבחרת הוא לא של לינקין פארק

הוא של להקה שהצהירה שהיא רוצה להיות בדיוק כמוהם ונקראת Tribal Ink

וד"ב? הם נשמעים אותו דברררררררררר..

עבדו עליי! מייק! צ'סטר! למה??????? נפלתי קורבן! בכל מקרה, חיקוי ממש טוב!

האמת היא שהם לא שרים כבד בכל השירים שלהם.

וזאת הסיבה שהייתי בטוחה שהם שרו את השיר הזה. התכוונתי להוריד את What I've Done וזה מה שירד לי במקום. דבר שהוא לגמרי אחלה מצדי. לא חשוב לי מי שר, חשובה לי המוסיקה.

גיל110

New member
קרא גם לי שהורדתי את זה במקום

בלי קשר, הם שרים יותר רגוע גם כי צ'סטר עבר ניתוח במיתרי הקול וגם כי הם החליטו לפנות לקהל הרוק, שכן עד עכשיו היו בעיקר נו מטאל וראפקור.

א ת ו ש ש

New member
עונה

הדבר הכי טוב השבוע:דיברתי איתו איזה מתוקי..... דבר רע שקרה השבוע:ילד דפוק מכיתתי!! תוכניות לשבוע הבא:מפמ"ר במתמטיקה משהו שהייתי משפר בשבוע:כלום היה סבבה היום הכי טוב השבוע:שדיברתי איתו.... היום הכי רע השבוע:אין.. אולי היום אבל זה כבר שבוע אחר שיר השבוע: someone to love-kate earl קליפ השבוע:this aint a love song-bon jovi איש השבוע:הואא
מאכל השבוע:סלט חצילים :) משקה השבוע:מיץ ענבים :) סדרת השבוע:האוס איזה חמודים 13(אין לה שם לעזאזל?!) וד"ר צ'ייס ..מישהו רואה פה האוס??! ספר השבוע:אל תקראו לי חירות סרט השבוע:אני והמזל שלי פורום השבוע:ניקלבאק קומונת השבוע:== אהבת את עצמך השבוע?כן ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?:
*שאלה שבועית מתחלפת- פאדיחת השבוע:דיברתי איתו וכל כך התרגשתי גאד גמגמתי...

אני רואה האוס! יש היום.. ../images/Emo181.gif

איך אני מצליחה לתמרן בין המחשב לבין תוכניות הטלויזיה הכי טובות שיש- אינלי מושג. מוזר. אני כל היום גם בטלויזיה וגם במחשב. (תהיות שלי עם עצמי, לא להתייחס). יש פרקים כל כך טוביםם!!! ולגבי 13, גם אני תוהה אם יש לה שם או לא. רגע, יכול להיות שאני מתבלבלת בינה לבן 26. 13 היא הכוסית, נכון? או שזו 26? אם זו מי שאני חושבת שזו- היא נורא דומה לקמרון, ורק בגלל זה האוס משאיר אותה...

למעלה