סיכום שבועי

0verpr0tected

New member
סיכום שבועי../images/Emo179.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: הדבר המצחיק של השבוע: פדיחאת השבוע: ציטוט השבוע: שיר השבוע: אלבום השבוע: הבנאדם שעשה לי את השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע: השבוע ב-4 מילים: השבוע מ10-1: שבוע נפלא לכולם!

noy m

New member
עונהה

משהו טוב שקרה לי השבוע:הייתה צדת ירושליים שווה אש משהו רע שקרה לי השבוע:אממ לא זכור הדבר המצחיק של השבוע:ניצחתי ת'מורה שלי בהורדת ידיים XD פדיחאת השבוע:לא זכור ציטוט השבוע:היה משו מצחיק אבל אנל'א זוכרת שיר השבוע:come to me-jesse mccatnry אלבום השבוע:ג'סי מקרטני הבנאדם שעשה לי את השבוע:החברות שלי תוכניות לשבוע הבא:חופש שבועות תמונת השבוע:---> השבוע ב-4 מילים:סבבה רצח רצח רצח! השבוע מ10-1: 9

שיו!

הייתי מוכן להישבע שחשבתי ששלחתי מקודם
פעם שניה שזה קורה לי.. משהו טוב שקרה לי השבוע: המצעד
משהו רע שקרה לי השבוע: מתכונת בהיסטוריה
לא ראיתי אור יום במשך כמה ימים..
הדבר המצחיק של השבוע: לודע.. היה מצחיק במצעד פדיחאת השבוע: אין למזלי ציטוט השבוע: האמ.. בטוח יש.. אבל שכחתי שיר השבוע: Kat DeLuna - Run the Show Aaliyah - Try Again David Cook - Billie Jean Taylor Swift - Should've Said No PCD - When I Grow Up, Don't Cha ועוד מלא אלבום השבוע: הא, PCD, ספיריט של ליאונה, GGGB של ריהאנה ועוד כמה הבנאדם שעשה לי את השבוע: שרון!
תוכניות לשבוע הבא: שלישי בת"א הולך להיות חלומי תמונת השבוע: מהמצעד D: יצאתי מזעזע השבוע ב-4 מילים: סבבה השבוע מ10-1: 6 וחצי שבוע נפלא לכולם!

0verpr0tected

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: כ"כ כ"כ הרבה דברים טובים
משהו רע שקרה לי השבוע: אאממ...אין ממש..
חוץ מזה שאתמול פגשתי בטעותXD את ליאור
ואמילאמא'לה...[חחח לא משנה לא תבינוXDD] הדבר המצחיק של השבוע: פדיחאת השבוע: ציטוט השבוע: "If you ain't here, I just cant breathe, there's no air, no air"... ואין לי כוח לחשוב על כל מני שהיוXD שיר השבוע: Chris Brown ft Jordin Sparks - No Air Britney Spears - born to make you happy Backstreet Boys - One In A Million Rihanna ft. NeYo - Hate That I Love You Santana Feat. Jennifer Lopez- This Boy's Fire אלבום השבוע:
הבנאדם שעשה לי את השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע: השבוע ב-4 מילים: אפשר ב-4 אייקוניםXDDD
השבוע מ10-1: 10 [++++++]

AvivoOosh

New member
עונה :]

משהו טוב שקרה לי השבוע:עשיתי צמות משהו רע שקרה לי השבוע:כל דבר חוץ מהצמות הדבר המצחיק של השבוע:דברים קטנים פדיחאת השבוע:לא זוכרת ציטוט השבוע: *פרסומת של הצגה* רותם:אהה הייתי בזה אביב:אבל זה יוצא לתאטרון רק ביום חמישי רותם:לאא!לקחו אותנו לבחורה אביב:כן כן רותם:מה את אומרת לי? אביב:רותם ראיתי את בריטני רותם:כן בטח אביב:מה את אומרת לי? [רותם היא אחד האנשים הכי חרטטנים בעולם
] שיר השבוע:love Is A Lie - Simple Plan אלבום השבוע:Avril Lavigne - Under My Skin הבנאדם שעשה לי את השבוע:עדן :] תוכניות לשבוע הבא:מבחן במכללה תמונת השבוע:
השבוע ב-4 מילים:קקי אחד גדול מאד השבוע מ10-1: 3

למעלה