סיכום שבועי

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo175.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם [לא שלאריק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

I מ י ר ב I

New member
מסכמת../images/Emo75.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-שער 6 LIVE שיר השבוע שלכם [לא שלאריק]-אני אש-עילי ורן דנקר(איזה פאקצה אני.חחח) בילוי השבוע שלכם-וואלה כלום סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האלופה.יום ראשון פרק סיום העונה! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -הבחירות,גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לא משהו ספציפי משהו שהרס לכם את השבוע-אין דבר כזה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעת ה-100 של קרן פלס בצוותא,גם אריק מתארח מאכל השבוע:סלט עוף משפט השבוע שלכם:אם אין אני לי,מי לי? האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא תצביעו!!! שב"ש

ady18

Well-known member
סחטין התחלת לאהוב את רן המדהים../images/Emo6.gif

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אריק]- אם היה לזה עוד סיכוי חוזר בחזרה , זה לא שאני אור , בין אלון לאזדרכת שיר השבוע שלכם [לא שלאריק]-מגרד לי בגב ,באה אליכם עינים זרות ילדים של החיים בילוי השבוע שלכם-היו שנים 1)מפגש פורום 2)הופעה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מה זה השטוית האלה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ציפורי לילה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של מירי משהו שהרס לכם את השבוע-שבוע מעולה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לראות סוף סוף אריק מופיע בהופעת המאה של קרן פלס מאכל השבוע: טבעות בצל משפט השבוע שלכם: "ממש נהנת כמו בגן עדן" האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא

../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- אם היה לזה סיכוי שיר השבוע שלכם [לא שלאריק]-מי בחלומך רן דנקר (מירב גם אני פאקצה
) בילוי השבוע שלכם- הופעה של מירי והופעה של כנסיית בשכל סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הסימפסונים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ציפורי לילה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-רק אחד
שדרגתי את הנייד שלי והוא מהמממממם
קניתי לעצמי את הדיסקים של רן דנקר ודניאל סלומון לחזור לביה"ס אחרי חודשיים
משהו שהרס לכם את השבוע-אין דבר כזה. לא משנה כמה ינסו. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אווו יש הרבה מחר הולכת להופעה (שוב) אחרי שהייתי רק שבוע שעבר להופעה של כנסיית השכל בשוני (זכיתי מטעם
) הופעה של יהודה פוליקר עם אימא הופעה של קרן מקווה שאצליח להגיע להופעה של אבי ליבוביץ בלבונטין 7 מאכל השבוע:היום טעמתי מים בטעם אבטיח ליצי- לא רע בכלל
גם הלימונדה של הזאפה לא רעה בכלל משפט השבוע שלכם: מישהו שרף עלייך סיגריה
מדהים איפה הייתי בכוכב נולד 4 ואיפה אני השנה... האם פגשתם את אריק השבוע? לא אם כן-איך היה?

Lp Fairy

New member
שבוע נחמד..[=

שיר השבוע שלכם [של אריק]- בין אלון לאזדרכת שיר השבוע שלכם [לא שלאריק]- המון מוזיקה שחורה..[= בילוי השבוע שלכם- עיר הבירהההההה [= סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הממממ ראיתי הסימפונס..אבל יש מצב שכתבתי את הסיכום שבועי שעבר..[= חחח תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ..[= תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- הקדמה קלה לתמונות..[= משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי עם אנשים סטלנים לעיר הבירה..[= אחד השווים!!! חחחח משהו שהרס לכם את השבוע- דפנה מעפנה (הקצינה שלי..) אני כנראה אשמור בערב ראש השנה..=/ על אנדרטאה!!!! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שיתחילו כבר הלימודים!!!!!!!!! מאכל השבוע: ואווו המממ פיצה פאדל! ללא ספק! משפט השבוע שלכם: "סתיו! יד ימין! את יודעת מה לעשות!" (אומרים כזה "תרימי יד ימין, עכשיו תני לעצמך סטירה מזה מצלצלת..!") האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? ההופעה בעיר הבירה..[= היה קצר וטוב..[=

הסיכום שליי../images/Emo47.gif

שלום אני חדשה.. :]] אלמוג בת 17 וחצי מאיזור השרון..
שיר השבוע שלכם [של אריק]- האהבות הראשונות
שיר השבוע שלכם [לא שלאריק]- יחפה של נינה
בילוי השבוע שלכם- ת"אאאאא
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שוגר אהובתי.. אחלה סידרה
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו- גלגל"צ
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם- לא ראיתי אז אני ישים תמונה שלי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- נמל ת"א החנות של אדידס
משהו שהרס לכם את השבוע- הלכתי למועדון והוא היה סגור לשיפוצים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לחזור לצחוקים בביצפר סוף סוף
מאכל השבוע: פלאפל אחרי שנים שלא אכלתי..
משפט השבוע שלכם: אל תדאגו יהיה טוב
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? השבוע לא יצא.. חח

ady18

Well-known member
סיכום חודשי+סיכום הקיץ../images/Emo180.gif

שיר החודש-
שיר החודש בכללי-
שיר שאפיין אותך החודש-
בילוי הקיץ-
משקה הקיץ -
גלידת הקיץ- |דיסק שקניתם הקיץ-
איך עבר הקיץ-

ady18

Well-known member
תיקון../images/Emo69.gif

שיר החודש של אריק שיר החודש לא של אריק

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gif

שיר החודש של אריק-מה עוד בקשת המתוקות שער שש שיר החודש בכללי-סרט הודי,חוזר בחזרה פסק זמן לא גמור,אמא שיר שאפיין אותך החודש-מה עוד בקשת צל כבד בילוי הקיץ-ניצנים ומפגשי פורמים משקה הקיץ -איס תה אננס מנגו גלידת הקיץ-מגנום |דיסק שקניתם הקיץ- איך עבר הקיץ- אחד הטובים ממש קיץ עם המון דברים טובים וחודש טוב לכולם

למעלה