סיכום שבועי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo171.gif

שיר השבוע של איריס
שיר השבוע בכללי
משהו טוב שהיה לך השבוע
משהו שהרס את השבוע
מאכל השבוע
תוכנית השבוע?
תכונונים לשבועות?

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע של איריס?לא שמעתי שיר השבוע בכללי? "כבר לא שלך" "שיר אהבה פשוט " אייה כורם "איתי" קרן פלס והחדש של הראל סקעת משהו טוב שהיה לך השבוע? 1)בילוי עם חברים 2)שחר פאר נצחה משהו שהרס את השבוע?לא היה מאכל השבוע? פסטה מוקרמת תוכנית השבוע?אממ לרדת בגדול תכונונים לשבועות?אין

../images/Emo214.gifעונה בגלל שזה שרשור מיוחד!

כי מישהי מיוחדת העלתה אותו
*הקרדיט לך..
* שיר השבוע של איריס-
אני יותר מדיי מאושרת..
שיר השבוע בכללי: Kelly Clarkson -A Moment Like This , כי ככה זה כשמישהו מציע לך חברות וברקע יש ת'שיר הזה..
משהו טוב שהיה לך השבוע-היו כלכך הרבה מיוחדים וטובים כאלו ואחרים.. ממש הכל מהכל- אתמול הייתי עם רינתישלי, דיברתי עם אבישגישלי, הייתי עם האהבה שלי
, חזרתי להיות בקשר עם מישהי שלא דיברתי איתה שנה [!!!], גרמתי למישהי להיות הכי מאושרת בעולם בזכות היוזמה שלי, הייתי עם חברות שלי ביהוד, למדתי מטעות כלשהי, הייתי בראשון לציון, הייתי בתל אביב [אני לא בטוחה, אבל נראה לי שהייתי שם בתחילת השבוע
], למדתי, קראתי, ראיתי טלויזיה, כתבתי, שרתי, היה יומאחד מאוד הזוי שבו שתי חברות שלי פנו אליי כשהיה להן ממש רע, ואיכשהו לשתייהן גרמתי לחייך תוך כמה דקות
ו..קיבלתי המון מחמאות. משהו שהרס את השבוע-אולי היו כאלו "רגעיים", אבל לא מספיק משמעותיים בשביל שיהרסו לי ימים שלמים. מאכל השבוע-עוגת גבינה האהובה עליי שאמא שלי הכינה במיוחד
תוכנית השבוע?התחלתי לראות טלנובלה ממש מצחיקה:"חיים שלי", היא דפוקה ברמות
תכונונים לשבועות?להיות עם המשפחה, להנות, ללמוד למתכונת לספרות =ולא להכנס ללחץ=. שבוע מדהים

../images/Emo214.gifואיך לא הוספתי.. ../images/Emo122.gif

ישראלה, ואני יודעת שאת קוראת כאן, אז אני כותבת לך באופן ישיר- גמאת עשית לי ת'שבוע הזה.

מה?../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה זה "את יודעת שאני קוראת כאן"?
אני גם קצת כותבת כאן... ככה שזה לא כזה סוד.... ובמה עשיתי לך את השבוע בדיוק?

../images/Emo214.gif

נו, כתבתי שזה רטורי כאילו.. עזבי, לאמשנה.
ואני שולחת לך מסר ואכתוב לך שם פשוט.

מה, כבר נגמר? ../images/Emo4.gif

שיר השבוע של איריס- חלמתי שיוצא לאיריס שיר חדש
שיר השבוע בכללי- "gone"/ קלי קלארקסון משהו טוב שהיה לך השבוע- לסיים ביום חמישי בשעה 10
משהו שהרס את השבוע- כנראה שלא הולכים להופעה
מאכל השבוע- עוגת גבינה-בלינצ'ס-פשטידה מתוקה. שבועות רולז
תוכנית השבוע? ורוניקה מארס תכונונים לשבועות? None

לאני רואה כפול אהובתי משכבר הימים

יצאו הרבה שירים חדשים וחלומך יתגשם....את עוד תראי

וואי את יודעת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אתמול מישהי מפורום אחר (שאני כל הזמן רבה איתה....) פתאום אמרה לי שהיא חלמה שדיברנו במסנג'ר והיא לא זוכרת על מה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה