סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי!../images/Emo170.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
איך עבר ל"ג? שבוע טוב!!

מאיה54321

New member
סיכום

היום הכי טוב בשבוע:שישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הפלאפון הסתדר מעצמו ספר השבוע: סרט השבוע:אמא כפייתית סדרת השבוע:השיר שלנו שיר\דיסק השבוע:תגידי לו ציטוט השבוע: תמונת השבוע: איך עבר ל"ג?עם התקף אסתמה קשה שבוע טוב!!

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: לא זוכרת מה היה שבוע שעבר... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כנ"ל ספר השבוע: "בשבילה גיבורים עפים" לפי הגודל שלו זה ספר החודש סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: דיסק, דודו טסה בהופעה ציטוט השבוע: "לאנשים חדשים אני לא פותח, נותן לך להיכנס כמו לאורח" (דודו טסה- שכחתי לאהוב) תמונת השבוע: אין איך עבר ל"ג? מצויין
שבוע נפלא

ZoHaRoT

New member
מסכמת:]]]

היום הכי טוב בשבוע: מוצ"ש.:] הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברים ספר השבוע: -- סרט השבוע: קיק אס. סרט משעשע אבל דפוק. סדרת השבוע: supernatural שיר\דיסק השבוע: עיברי לידר- הדרכים הארוכות ציטוט השבוע: "והשתיקה, אומרים, יפה לחכמים. אני בטוח שאמרתי כבר יותר מדי מילים." תמונת השבוע: פאי שוקולד... בא לי עוד... איך עבר ל"ג? מעל המצופה:]]

שלגיה 14

New member
עכשיו תורי ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: שישי - שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הסופ"ש - ארוחה משפחתית ביום שבת יחד עם האחיין המהמם שלי. ספר השבוע: תהלים סרט השבוע: סדרת השבוע: בטי שיר\דיסק השבוע: הזמן עובר - שלמה גרוניך ציטוט השבוע: "תמיד זו רק תחילת הדרך. אנחנו עוד לומדים" תמונת השבוע: איך עבר ל"ג? אה, זה היה כבר?
שבוע נפלא לכולם!! אוטוטו מפגש!

ranch22

New member
סיכום שלי

היום הכי טוב בשבוע:שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע:ל"ג. ספר השבוע:הבחירה. שהסתיים סוף סוף. סרט השבוע:יס מן סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע:שי גבסו-במקומי וארגזים. ציטוט השבוע:"צ'1 וצ'2" תמונת השבוע:- איך עבר ל"ג?נחמד מאוד.

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: שכחתי כבר הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לאכול גלידת יוגורט
ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: אני מכורה ליותר מידי סדרות
שיר\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: איך עבר ל"ג? נטול מדורה ושלל נזקים סביבתיים

למעלה