סיכום שבועי:]

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי:]../images/Emo155.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: בחג הראשון הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מצה עם שוקולד
ספר השבוע: סרט השבוע: שוב רציתי לראות ולא יצא, הייתי עצלנית מידי לנסוע לקולנוע
סדרת השבוע: "מרפאה פרטית" שיר\\דיסק השבוע: עבודה עברית עם השירים של עוזי חיטמן ז"ל ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע נפלא וחג שמח

שיר m

Well-known member
המאכל הלאומי של פסח../images/Emo45.gif../images/Emo155.gif../images/Emo211.gif

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: רביעי אני חושבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מפגש:) ספר השבוע: "אדם נכנס לחדר" בתקווה לסיים אותו הערב סרט השבוע: אין (וכל כך הרבה אני רוצה לראות!) סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: אממ "פסח בא פסח בא הכל פורח מסביב" מתוך פרפר נחמד ציטוט השבוע: הציטוט הנ"ל תמונת השבוע: אין שבוע טוב וחג שמח!

שיר m

Well-known member
לא ממליצה עליו

נמרח יותר מדי, ובלי פואנטה ששווה להגיע אליה. בעיקרון זה על מישהו שאיבד את הזיכרון שלו. נשמע מעניין, אבל לא ממש.

שלגיה 14

New member
איזה כיף שהמפגש היה

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע
זה מרגש אותי לשמוע!

ranch22

New member
סיכומשלי

היום הכי טוב בשבוע: נראה לי חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:סרט. ספר השבוע:ג'ון היקר, סיימתי. סרט השבוע:ג'ון היקר, הנבואה. סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע:הפיל הכחול-יסמין. חוזר על עצמו. ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:-

מאיה54321

New member
סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע:שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חופש של יומיים ספר השבוע:"העצמי האותנטי" סרט השבוע::וידוייה של שופוהוליק" סדרת השבוע:"חברים" שיר\דיסק השבוע:"אל תגעו באהבה" ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

שלגיה 14

New member
אל תגעו באהבה....

אחד השירים הכי יפים שקיימים בשפה העברית!! מדהים!

שלגיה 14

New member
אז לקח לי קצת זמן... ../images/Emo13.gif

אבל הפיל הכחול מורכבת מחבר'ה שהיו בשיקום בבית לוינשטיין תקופה ארוכה. שם הם הכירו והתחילו לנגן ביחד. ה"הפיל" הוא בעצם גלולה באנגלית... אותי זה מאוד מאוד ריגש. והם גם נורא מוכשרים

למעלה