סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo153.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

שלי

שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?כמה פעמים-שירי מימון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הארי פוטר 4 משהו שהרס לכם את השבוע-משהוא כדורגל משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כן דרבי של ת"א מסר לאומה-הצביעו לדיימנד'ז במצעד של ערוץ 24

CrAzY4uMJJ

New member
שליייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?לא יצא לי לשמוע.. מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?השירים של אביב גפן,פיל קולינס ועוד כמה..חח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>>>>מייקלוןןןןן!!!!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ארומההההה!!חחח הייתי אתמול פעמיים!!פעם אחת בצהריים ופעם אחת בערב..חחחח אההה וגם ראיתי את הלוי ליד הבית שלי,היא עובדת בערבים עד הלילה איפשהו ליד הבית שלי,המקום חסוי... משהו שהרס לכם את השבוע-הסיפור עם הרכלן...=/אבל זה היה בתחילת השבוע,ביום ראשון,ומאז היה רק טוב!!=] משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אמממ שייגמר השבוע כי שלישי,רביעי וחמישי עוד שבועיים אני באילת עם השכבה
מסר לאומה-ארומה זה טווווובבב!!חחחחעעעע ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
לכל המשקיעים...אתם יודעים מי אתם!!=]

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?לא זה לא מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? אמרי-ONE THING תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> ביונסה בהופעה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-טיול שנתי
משהו שהרס לכם את השבוע-הפיבגוע בנתניה
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..- למעיין ושמוליק

skaatit 1

New member
עונה....../images/Emo24.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר!
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? מחרוזת קווין=הראל סקעת!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש--->>> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- חברה שלי המליצה לי על הסרט "הארי פוטר"= הרביעי!
משהו שהרס לכם את השבוע- כאב בטן........=/ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אולי לפגוש סוף סוף את הראלי???
מסר לאומה- אל תפסיקו לחלום....לפעמים חלומות מתגשמים!!!

1אורטלוש

New member
שלייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? Pieces of a dream-אנסטסיה סגיב כהן-איתך גיים בויז - אשמור את ליבי Offer_Nissim_-_Alone שרית חדד - בושם צרפתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>מממ :/ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-דיימנדז במצעד :] כפרעלייהן משהו שהרס לכם את השבוע-ממ נדה =] משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כנל מסר לאומה-
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לכולם! :]

Britney Boy

New member
שלי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלי של הבנות: הלב שלי נשבר שיר לא של הבנות: MADONNA- HUNG UP MADONNA- JUMP MADONNA- HOW HIGH MADONNA SECRET- BRITNEY SPEARS- AND THEN WE KISS (חדש) להוסיף משהו? תצביעוווווווווו ל2018 ותשלחו ל2424 וכןןן עוד משהו.. אחות של קובי ראתה את בריט בלוס אנג'לס..כואב הלב כוס רברבקק חחחח והכורוגרפיה של HUNG UP מדהימה מי שרוצה אני ילמד אותו
משו חשוב שיקרה שבוע הבא? הלוואי ועבודה.. וכמה דברים של הבנות מסר לאומה: KISS MY ASS..AND I MEEN IT :p פרח למישהו.. למעייןןן כפרונה

למעלה