סיכום שבועי

Dark chocolate

New member
סיכום שבועי../images/Emo152.gif

יאללה סמדרי, שנפעיל תפורום?
מה שיר השבוע שלכם (ישראלי)? מה שיר השבוע שלכם (לועזי)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? מאכל השבוע שלכם? פרויקט השבוע שלכם של יעל?(זה יכול להיות כל דבר, הצגה, מחזמר, תוכנית טלוויזיה וכדומה) פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? יאללה מכות יאללה! בפורים אתם מתחפשים ולרוב לא מזהים אתכם, אז זה הזמן לתת עגבניה(
) בפנים למישהו שמגיע לו מהפורום או מהיקום..

soybelinda

New member
אניייייייייי =]

מה שיר השבוע שלכם (ישראלי)? מממממממממממממממ אין כזה חח מה שיר השבוע שלכם (לועזי)? balerina girl של ליונל ריצ'י ו on my own של ניקה קוסטה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> מממ של פול האוססס (צער גידול בנות) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מממ אין כזה.. חח בילוי השבוע שלכם? איןןן......... מאכל השבוע שלכם? מממ ברדדדד חחח פרויקט השבוע שלכם של יעל?(זה יכול להיות כל דבר, הצגה, מחזמר, תוכנית טלוויזיה וכדומה) השיר שלנו חח פאדיחת השבוע שלכם? מממ המורה ביקשה ממני לקרוא בכיתה, אבל יש לי קול נוראחלש וזה היה נורא בשקט אז המורה אמרה לי "בה בה בה בה בה בקול רם מאמה" חחחחחחחח דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- ממממממממממממממממ משו שהיה לפני יומיים אבל לא משנה חח מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? המחנך שלי הוא מעצבן אותי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ממממממממ אני מחכה שיגיע יום ראשון כי אני מפסידה שעתיים מתמטיקה חח מסר לאומה- תחיו ת'חיים בסבבה (?¿) מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? כנראה שאני מתחפשת עם חברה שלי לדבורות חח

MוראאאN

New member
אני=]

יאללה סמדרי, שנפעיל תפורום? אם הייתי סמדר הייתי עונה
מה שיר השבוע שלכם (ישראלי)? פסק זמן- קרן פלס מה שיר השבוע שלכם (לועזי)? suddenly I see תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין לי כוח היום עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? הייתי בחזרות של הצגה, היה נחמד מאכל השבוע שלכם? צ'יפססססס פרויקט השבוע שלכם של יעל?(זה יכול להיות כל דבר, הצגה, מחזמר, תוכנית טלוויזיה וכדומה) הכל ביחד בסרטון של סמדר
פאדיחת השבוע שלכם? לא היה, נראה לי ... דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- ביצפר מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? עזבו, הרשימה ארוכה מידי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יעל בפפראצי
יעל במסודרים
מסר לאומה!@$#**%&**#$E!~@#!@#!@#!!***&& מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? לא, אני גדולה מידי כנראה.. וכי אני נוסעת לת"א במקום:)

עונה../images/Emo110.gif

יאללה סמדרי, שנפעיל תפורום? ווהו, כן
מה שיר השבוע שלכם (ישראלי)? 'יום חדש נפלא' - אריק ברמן השקסי, 'מאמי' מירי מסיקה. מה שיר השבוע שלכם (לועזי)? המ, יש הרבה. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין כוח
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא נראה לי שיש
בילוי השבוע שלכם? למידה למבחן בתושב"ע P: מאכל השבוע שלכם? אין. מה שמזכיר לי שבאלי פיצה. פרויקט השבוע שלכם של יעל?(זה יכול להיות כל דבר, הצגה, מחזמר, תוכנית טלוויזיה וכדומה) השיר שלנו
פאדיחת השבוע שלכם? אואה, היו כ"כ הרבהXD דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- המבחן מחר בתושב"ע. מי המציא את המקצוע המיותר הזה?! מי?! מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? דוד שלי. "את זאת את אוהבת? היא עקומת נפש.." יאלהההה לך מפה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחכה שיקרה היום! מסודרים
מסר לאומה- תהיו יעלXD מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? יש שלוש אופציות - פרפר, בלוסום [:S] מפוורפאף גירלז או סקוטית. זה נורא מעעעעגניב בבית ספר שלי להתחפש, כנראה.

Koala Girl

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (ישראלי)? מבול-קרן פלס,יהודית רביץ-עיר קטנה מה שיר השבוע שלכם (לועזי)? אממ לא 'דעת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של קרן
בילוי השבוע שלכם? הופעה של קרן^^
מאכל השבוע שלכם? פשטידת אורז עם אפרסק(נשמע מגעיל אבל זה לא!) פרויקט השבוע שלכם של יעל? מסודרים?? כאילו דה פאדיחת השבוע שלכם? אין דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- צבא,כמובן.. מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? עדיף לא להזכיר אותו כאן
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שהוא יגמררר כברררררר מסר לאומה- אל תתגייסו להיות ג'ובניקים
מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? לא,ככה.

למעלה