סיכום שבועי

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo151.gif

שיר השבוע שלכם [של אריקי]- שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

romki

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- המתוקות האחרונות. שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- אנצל - מוש בן ארי. בילוי השבוע שלכם- מדורה עם החברים.
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - מוזיקה 24. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שוקו חם עם מרשלמו , זה דבר נהדר
משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה משהו כזה. עדיין. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של אריק בבארבי כפר סבא.
מאכל השבוע: פסטה. משפט השבוע שלכם: "איזה פחד." האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? - לא.

ady18

Well-known member
שבוע מצוין

שיר השבוע שלכם [של אריקי]-יום חדש שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-נצחת איתי הכול באהבתנו בילוי השבוע שלכם- מפגש פורום+ לראות חברים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-רק בישראל תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -המקור תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לפגוש חברים משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כיכר רבין מאכל השבוע: מקדולנדס משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא

I מ י ר ב I

New member
סופ"ש מקסים..

שיר השבוע שלכם [של אריק]-יום חדש נפלא שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-please dont stop the music-ריהאנה.הבחורה פשוט מכונת להיטים! בילוי השבוע שלכם-הייתי אתמול בהופעה של מירי מסיקה בר"ג.היה נהדר. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קוראים לזה אהבה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-חיוך
משהו שהרס לכם את השבוע-אין דבר כזה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-זכיתי שוב בכרטיסים למחזמר אווניו קיו.הולכת שוב לראות.מומלץ! מאכל השבוע:אורז מלא.זה ממש טעים משפט השבוע שלכם:בריאות ואושר.. האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא *אנשים,תתחילו להתכונן.יום שלישי נפתחת ההצבעה לפרס עמ"י...... שבת שלום!!

אולי תעבירי את הכרטיסים לכאלו שלא ראו אפילו

פעם אחת ורוצים? קרי אלי
או לפחות תגלי לי איך זכית

לכו לראות את הסרט רק כלבים רצים חופשי../images/Emo70.gif

שיר השבוע שלכם [של אריקי]-אם היה לזה סיכוי שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-שיר ארץ/סי היימן בילוי השבוע שלכם- הופעה של מירי והיום סרט "רק כלבים רצים חופשי" סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- רק כלבים רצים חופשי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מגע של בן זוג שלי והיותו מי שהוא
משהו שהרס לכם את השבוע-שלא ראיתי עד אתמול את הבן זוג שלי שחברה שלי הודיעה לי היום שהיא מתגרשת משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אולי ללכת לסרט "אבדות ומציאות" מאכל השבוע: פופקורן משפט השבוע שלכם: קר לי
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?פגשתי את מאיה שהיא בלהקה , אז זה נחשב

למעלה