סיכום שבועי

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי../images/Emo150.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע טוב!:]

כבר שבוע חדש

היום הכי טוב בשבוע: שישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יום הולדת לבת דודה של חברות, העוגה, וגם גלידה בלילה לקינוח. ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: חי בלהלהלנד, נשואים פלוס שיר\\דיסק השבוע: שיר הנושא של חי בלהלהלנד ציטוט השבוע: "אני הולך".. תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: הלוואי ויהיה שבוע שקט, אמן.

ZoHaRoT

New member
מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע: רביעי! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: האנשים הנכונים במקום הנכון בזמן הנכון. היה כיף. אה, והכי חשוב- חזרתו של הרעב! ספר השבוע:אני עדיין קוראת את "ספריית הצללים"... הולך לאט... סרט השבוע: ראיתי עם חברים את "המאמין" סרט משעמם וחסר פואנטה. סדרת השבוע: סברימרנן. לחיים! שיר\דיסק השבוע: יש לי עכשיו את שלושת הדיסקים של Three days grace.. אז אני בשילובים של שירים שלהם, טיילור סוויפט ואיה כורם. למוכשרים- תמצאו את הקשר. (רמז: אין) ציטוט השבוע: "הנה שוב אכלתי יותר מדי, אין לי כוח רצון."- איה כורם- הנה שוב. תמונת השבוע: לא עובד לי ההוספת קובץ. משהו לצפות לו השבוע: שופינג, חברים, שלום ואחווה. שבוע טוב!!!:]

שיר m

Well-known member
גם אני

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: זוהר רעבה
ספר השבוע: התחלתי את "בית גדול" הוא קצת מתיש אותי סרט השבוע: אין לצערי סדרת השבוע: אין... שיר\דיסק השבוע: מי אם לא עידן יניב?! ציטוט השבוע: מי אם לא עידן יניב?!?!?!
תמונת השבוע: מתעצלת.. משהו לצפות לו השבוע: הרבה תוכניות, נראה מה ייצא אל הפועל.. שיהיה שבוע טוב ושקט

ranch22

New member
סכמ"ש.

היום הכי טוב בשבוע:שני, חלק משלישי, וחלק מחמישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:לונה פארק[ועתי מהאח הגדול], משחק בחמישי, הופעה בשלישי. ספר השבוע:"נוילנד", סוף סוף התחלתי! סרט השבוע:- סדרת השבוע:"ללא עקבות", "מאסר שף". שיר\דיסק השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:שוב, גדול מדי. משהו לצפות לו השבוע:הלוואי והיה משהו כזה, אבל עם הצורה בה הוא התחיל... נראה לי שעדיף שאני אצפה שהוא רק יעבור כמה שיותר מהר :/

ZoHaRoT

New member
../images/Emo201.gif

תדעי שתמיד יכול להיות טוב, ואפילו יותר מטוב:]

למעלה