סיכום שבועי:]

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי:]../images/Emo149.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: אני אחזור לי לשיעורים במתמטיקה.. איזה כיף:p שיהיה אחלה שבוע!

שלגיה 14

New member
מסכמת!

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ.... שבת חתן של אחי! היה מקסים! היום נגמר קצת מבאס, אבל לא נורא. ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: סיינפלד שיר/דיסק השבוע: "מה עשית" - מירי מסיקה ציטוט השבוע: "אהבה בגוף ראשון שרנו את השיר הלא נכון" תמונת השבוע: אין זוהרית - בהצלחה במתמטיקה מותק! שבוע נפלא

מאיה54321

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע:שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע:ידיד שלי הביא את אחיינית שלו הקטנה אליי ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע:חברים שיר\דיסק השבוע:"ממעמקים" עידן רייכל ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

שלגיה 14

New member
תודה מותק!

אתמול היתה החתונה של אחי. היה מדהים. לא מאמינה שהוא נשוי... ונחשו מה המשפט ששמעתי כל הערב??

שיר m

Well-known member
../images/Emo149.gif

"בקרוב אצלך!"
יום אחרי החתונה את קמה לעבודה כל כך מוקדם?! סחתיין עליך:)

שלגיה 14

New member
חחח נכון! ../images/Emo13.gif

לפחות 100 פעמים שמעתי את המשפט הזה בחתונה.. ואחרי שהבוס שלי אמר לי שאני מסכנת את המשרה שלי אם אני אקח יותר חופשים, לא היתה לי ברירה אלא ללכת לעבודה בבוקר..

שיר m

Well-known member
והכי יפה,

שאת המשפט המעצבן את חותמת בחיוך...

גם לי בא... קפצתי לביקור

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ראיתי אנשים שלא פגשתי מלא זמן והיה מעולה! ספר השבוע: וואו.. לא זוכרת מתי קראתי ספר לאחרונה... הרצאות של תורת המימון נחשב? סרט השבוע: ראיתי רק סרט אחד השבוע והוא HELLBOY סדרת השבוע: סרוגים? מכורה מה אפשר לעשות? שיר\דיסק השבוע: הדיסק החדש של מיי מסיקה- חדשות טובות... מומלץ בחום! ציטוט השבוע: יש לי שניים: "לבשתי מילים שמזמן לא שמעת " "כמה זמן זה בינתיים" תמונת השבוע: וואו.. אפשר תמונה בראש? היה לי חלום מוזר שהייתי איפשהו ופתאום אוהדי הגיע וגם תמיר... ואז אוהדי חייך אלי... וסתם הלכתי להגיד לתמיר ש"הוכחה" זה שיר גאוני.... טוב חפרתי... שיהיה לכם שבוע מקסים!

שיר m

Well-known member
שלום לך:)

מזל שיש חלומות שיחזירו אותך לכאן:) תשארי

למעלה