סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי!../images/Emo146.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב וחודש טוב!

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: אממ. מי זוכר הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אה... שבת מנוחה ספר השבוע: "תמיד פלורה" עוד לא סיימתי סרט השבוע: אממ... לא ראיתי סדרת השבוע: "כמעט אנושיים" שיר\דיסק השבוע: "הוכחה"- מירי מסיקה ציטוט השבוע: "ואנשים כבר לא מאמינים שאפשר, ואין להם מי שיוכיח אחרת" מהשיר הנ"ל. (כן אני יודעת שהבחור שכתב את השיר הוא אותו אחד שכתב את השיר החדש המדהים שאוהד השמיע לנו במפגש) תמונת השבוע: אין מוסיפה ציטוט יומי: "היום זה יום האהבה זה ערב כה רומנטי, לך הרי זה לא משנה כי לאהבה את אנטי" ("בילי"
) משנכנס אדר מרבים בשמחה

מאיה54321

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע:שישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:פגישה עם שלגיה ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע:חברים שיר\דיסק השבוע: על ראש ההר ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הייתה שמש טובה. ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: שיר\\דיסק השבוע: "יום ראשון" של מירי מסיקה ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב!

שלגיה 14

New member
עכשיו אני ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב: שלישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: פגישה עם מאיה
)) ספר השבוע: תהלים!! (לא קראתי שום ספר ששייך ללימודים למרבה הפלא
) סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין שיר/דיסק השבוע: חדשות טובות של מירי מסיקה. דיסק מעולה! ממליצה בחום. ציטוט השבוע: היה שבוע מצחיק. יש כל מיני תמונת השבוע: אין שבוע טוב וחודש נפלא! אל תשכחו להרבות בשמחה

שלגיה 14

New member
חחח שום דבר לא סוד.. בטח שלא מכן...

מאיה ואני חברות הרבה מאוד זמן, בלי קשר לפורום

שלגיה 14

New member
ד"א, לגבי פגישות..

דיברתי עם ורד ואיריס בדרך חזרה מהמפגש, שנעשה פגישה רק אנחנו, בלי קשר לאוהד (אם הוא יוכל לבוא זה יהי מפלא, אבל גם בלעדיו).. מה אתן אומרות??

שלגיה 14

New member
יאי! אז חשבתי על שני רעיונות...

להיפגש בעזריאלי (כי יש שם תחנת רכבת אז בטח זה יהיה נוח לכולם) או במקום מקסים שוקראים לו בר גיורא מול דיזינגוף סנטר, אבל אני צריכה לבדוק אם הוא כשר. מה אתן אומרות?

veredmp

New member
מקום כשר בת"א זה בעייתי....

נראה לי עזריאלי זה הכי נוח מבחינת הגעה. אפשר גם להגיע לשם ואז אם ישעמם לנו אפשר לנסוע למקום אחר יחד, יש אוטובוס כמעט לכל מקום מעזריאלי. אם יעלה לי רעיון אחר אחזור אליך

למעלה