סיכום שבועי=]

סיכום שבועי=]../images/Emo140.gif

שיר השבוע שלכם (של שורטי)-
שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)-
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שעשה לכם את השבוע-
משהו שהרס לכם ת'שבוע-
תיכנונים לסופ"ש-
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?
סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-
סכמו את השבוע ב-4 מילים-
תמונה השבוע שלכם-

ג ב ש ו ש

New member
עונההה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- שופ שופ
שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)-יש המוןן
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-מאיה בוסקילה-שוברת שתיקה
משהו שעשה לכם את השבוע-החגג
משהו שהרס לכם ת'שבוע-
תיכנונים לסופ"ש-אין משו מיוחד..מה שיבוא יבוא
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?אין... סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-לא יצא לי לראות טלוויזיה
סכמו את השבוע ב-4 מילים-אחד השבועות הטובים ביותר
תמונה השבוע שלכם-

sapir zrihen

New member
עונה =)

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- זה מטורף כמה שלא יוצא לי לשמוע שורטי בזמן האחרון =\ שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)- "גל של כאב..." דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- אין. משהו שעשה לכם את השבוע-אממ...לא עולה לי משהו. משהו שהרס לכם ת'שבוע-הצום בערך תיכנונים לסופ"ש- לצאת עם חברות ולישון כמה שיותר!!! ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?"מסכימים לה לעשות קעקו{גרעפס}ע חחחחחח D: סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- האח הגדול! התמכרתתתי =} סכמו את השבוע ב-4 מילים- תמונה השבוע שלכם- {כול השכבה בצופים היום!,מי שלא הבין קוראים לשכבה הנגב חחח אני עם הבוקסר הבורדו והג'ינס D: איזה שילוב :p

sapir zrihen

New member
עונה =)

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- זה מטורף כמה שלא יוצא לי לשמוע שורטי בזמן האחרון =\ שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)- "גל של כאב..." דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- אין. משהו שעשה לכם את השבוע-אממ...לא עולה לי משהו. משהו שהרס לכם ת'שבוע-הצום בערך תיכנונים לסופ"ש- לצאת עם חברות ולישון כמה שיותר!!! ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?"מסכימים לה לעשות קעקו{גרעפס}ע חחחחחח D: סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- האח הגדול! התמכרתתתי =} סכמו את השבוע ב-4 מילים- שבוע שאכלתי בו מלללא!!!! תמונה השבוע שלכם- {כול השכבה בצופים היום!,מי שלא הבין קוראים לשכבה הנגב חחח אני עם הבוקסר הבורדו והג'ינס D: איזה שילוב :p

SharoN2772

New member
לא נורא נשמה , והתמונה ממש ממש מגניבה XD

קטלנננננני ביותר XDDD אחלה בוקסרים , אפשר גם אחד כזה ?
אני גםםם רווווצה !

SharoN2772

New member
../images/Emo127.gif סיכומי השבועי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- חצי ררררררגל [= שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)- אממ ... 'שדות של המושב' ' גל של כאב ' וואי ספיר יא גנבת מאיפה את מכירה את השיר המדהים הזה ?!
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שעשה לכם את השבוע- אממ ... שהשבוע נגמר מזה מהר ולמדנו רק יומיים {ראשון וחמישי} , אה כן ו..הבוחן בשלון הלך לי מזה קל
משהו שהרס לכם ת'שבוע- נסיעה עם עלאק 'חברות' לאשקלון תיכנונים לסופ"ש- לא יודעת , נראה כבר ... ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? ' דונט שוש מי , איי וויל שיש יו '
ו ... ' מזה את דתיה ורוצה לקנות מכנסיים ?! תתביישי !
' .... ' חומד המכנסיים לא בשבילי , הן בשבילך ! ' סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- האח הגדול הזה כמה חווווווווווופר ככה ממכר
' תזהר ממנה היא כמו דבורה מיד עוקצת :D ' יוסי הזה משהוווו איזה צחוקים
סכמו את השבוע ב-4 מילים- התחיל בחג נגמר בחופש
תמונה השבוע שלכם- אממ.. התמונה החדשה שעל הקיר שלי

מסכמת ת'שבועע שליי../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- לא קל שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)-מה עשיתי דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- משהו שעשה לכם את השבוע- שבסוף הסתדר לי להיות באחריי!!! וגם יומולדת של חברה וואי היה ממש כייףף אההה וגםם יש מצב שהחליפו לנו ת'מורה לאנגליתתת או שהיא התפטרה לבדXDD חחח משהו שהרס לכם ת'שבוע- הבצפררר=\ תיכנונים לסופ"ש- לישון ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?דייי יאוו היה כ"כ הרבה ואנלא זוכרתתת! בטוח אחרי שאני ישלח ת'סיכום אני יזכר במשו=\ סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- סכמו את השבוע ב-4 מילים- היה שבוע ממש "מרתק" תמונה השבוע שלכם-

למעלה