סיכום שבועי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם
שיר השבוע שלכם
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] מ
שהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:

1mayush

New member
../images/Emo26.gif עונה...

שיר השבוע שלכם - "לשקר לעצמי" , "בגללך", "אלייך רוצה ללכת" ועוד כמה.. גם לועזי בילוי השבוע שלכם- בית\ספר
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - 101fm עם מטי פרנסיס הגדול מכל ..
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אממ.. אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מחפשים עבודה לקיץ ולא מוצאים ? אתם מעל גיל 15 ? כנסו עכשיו ואתם מסודרים - http://job.ateenk.co.il/?v=mayar אני ממליצה על זה! זה פרסום קמפיינים של כמה חברות , אתם יכולים להיות מסודרים ממש ..
משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן בגרות במתטמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שגם שבוע הבא יגמר! שזה יקרב בעוד שבוע את החופש הגדול!! מאכל השבוע: אורז.. חחח
משפט השבוע שלכם: וואלה אין לי,
פשוט תיהיו אתם ולא אף אחד אחר !!

Ortalbi258

New member
עונה../images/Emo6.gif

שיר השבוע שלכם - הייתכן- דניאל סולומון (לא הפסקתי לשמווווע!) בילוי השבוע שלכם- בגרות במתמט' נחשב בילויי?! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האנטומיה של גריי (ככה זה שמשלימים פרקים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שיעבור! מאכל השבוע: סלט נתחי עוף..בארומה משפט השבוע שלכם: "איך אומרים מקדונלדס באנגלית?!"

1mayush

New member
זה משפט של הפרסומת, ושכחת את הקודקוד ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח היום ראיתי את הפרסומת..כמה צחקתיייי

יאווו משפט ענק חח... ובגרות במתמטיקה לא נחשב בילוי.... אומנם אם את עושה שאלון 001 זה בילוי .....(קל)

1mayush

New member
כל אחד והרמה שלו.. מה...

לי זה היה קצת קשה.. קצת.. קיבלתי אבל מגן 100
והיה על זה בעיתון, אינטרנט וטלויזיה שזה היה קשה

במאמצי רבים המגן שלי היה 100..מורה מוזר..

קודם כל הרמה בכיתה שלנו לא כזאת מזהירה ב-3 יחידות..ככה ש..המורים קבעו לחלק את 3 יחידות ל-2 הקבצות... קיצור בהתחלה כשלא חילקו אותנו אז ה-100 שלי היה מובטח פשוט... וכשפתאום דפקו אותי הקבצה א' עם מורה אחר אז הוא לא ממש מת עלי.. כאילו...הוא השעה אותי פעם אחת(אף פעם לא היתי מושעת ככה שזה היה שוק) קיצור..הוא קבע איתי שאם במתכונת אחת אני אביא 100 ובשניה מעל 90 אז רק אז המן שלי יהיה 100.. והוא גם לא לימד 2 נושאים מהמתכונת והבגרות ככה שזה בכלל מקשה עלי... קיבלתי 95 מתכונת ראשונה ו-100 בשניה... יש לי מזל משמיים!!

דווקא גם השאלות היו ברורות מה ישימו!!!

כאילו..נתנו לנו את הדף של המיקוד... והמורה למתמטיקה של 3 יחידות (בקבוצה אחרת) פתר הכל פשוט!!1והדביק לנו תגובות ליד השאלות והכל..בדק שהכל נכון ושאין טעויות במיקוד.. צילם והביא לכל הבית ספר חוברת..(כל 3 יחידות כאילו) אז...היו בבעיות מלוליות במיקוד 4 מתרגילים שהם היותר מתוסבכים.. לא למדתי בעיות אחרות..למדתי רק את אלו...כי ידעתי שהם יהיו..הם ה-4 הכי מתוסבכים.. אז במתכונת היתה אחת...ואז אמרתי כזה לא צריך להתכונן עליה כי אם היא היתה במתכונת היא לא תהיה בבגרות... חח את רואה לא התכוננתי עליה ....והיא בעצם כן היתה בבגרות..רק בסגנון אחר... נו הבעיה הזאת זוכרת?שהעלה בשכר 20% והוא קיבל 700 שקל בלי ההעלה..יענו התוספת..חח שאלה דפוקה...

Ortalbi258

New member
איך הגעתם?

איך הגעתםם למתמט' מהשטויות שכתבתי!! חחחח מצחיקים ברור שמתמט' זה לא בילוי, אבל זה היה העיסוק המרכזי שלי במשך השבוע האחרון
בכל אופן לי אישית היה קל חחחח עשיתי 003

עונה....למה המוצצים?חחחח זה רמיזה?

סתם לע מה נלחצתם.... שיר השבוע שלכם : הסודות של דנה עדיני..נדבקתי בזה איכשהו בילוי השבוע שלכם:מה כבר יש לעשות בקריית 8 סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: נו ברח לי..התוכנית הזאת של אסייג הזה חח...מצחיק כמה שהתוכנית מפגרתץ תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו : גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]:מצורף...חחח איזה לחצן היתם מוסיפים במקלדת.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הסינל החדש של יפתי....איכשהו אני אחת שאוהבת לשמור סינגלים ופחות לשמוע אותם....שמירה של סינלים עושה לי את זה חחח מה לעשות..אז....הפעם שמעתי את השיר ואיכשהו מהסינגל זה תמיד יותר טוב מהדיסק או מהטלויזיה סלאש רדיו... משהו שהרס לכם את השבוע- ידיד לשעבר החליט להציף בפורום שאני מנהלת רק בגלל שלא רציתי לדבר איתו.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אמ...לא מחכה אבל רוצה לעבור את זה כבר: מתכונת בהיסטוריה יום רביעי.. מאכל השבוע: שוקולד....אויש כמה שזה משמין משפט השבוע שלכם:

דללה

New member
עונה..

שיר השבוע שלכם- מרגיש / אמיר פיי גוטמן (הכל בגלל רינת
) בילוי השבוע שלכם- טעם העיר, אני מניחה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כוכב נולד-האודישנים
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - 93.6FM תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- בירה בכוס ענקית
משהו שהרס לכם את השבוע- העובדה שיש לי מחר מתכונת ואני לא יודעת חצי מהחומר?? משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לעבור את המתכונת באזרחות וספרות מאכל השבוע: היה יותר מדי בטעם העיר משפט השבוע שלכם: לא זוכרת..

עונה../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם זה ששומר עלי/שרית חדד
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הבורר
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - חומר מקומי ברדיו ירושליים
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] ריטה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- האלבום החדש של בעז שרעבי
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- האלבום החדש של שרית חדד יוצא
מאכל השבוע: אה... פילה
משפט השבוע שלכם:
שבוע טוב לכולם

יאאלה../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם: הייתכן- דניאל סולומון
בילוי השבוע שלכם- הצגה בתאטרון הצפון "התה" וסתם ישיבה עם חברים באיזה פארק... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-כוכב נולד\ אהבה מעבר לפינה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - רשת ג'... רק היום גיליתי עד כמה היא תחנה טובה.... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]: לא זוכרת
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- עשה את השבוע? קניתי שמלה מדהימה באיזה חנות שנטי פה בקריה... והיא עלתה יחסית זול... משהו שהרס לכם את השבוע-כל הללמוד לבגרויות\ מתכונות האלה... שיגעו לי את המוחחחח... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כרגיל
שיגמר
שיגיע הסוף שבוע... אני יהיה אז גם אחרי בגרות בתנך וגם אחרי מתכונת בספרות... אז יאאלה שיגיעעעעע... מאכל השבוע: עוגיות שוקולד שאמא אפתה
מזכיר לי את הילדות כל פעם מחדש משפט השבוע שלכם: "אז אתה שותק גם שבא לך לצעוק עד שיכאב"

למעלה