סיכום שבועי

sivan3004

New member
סיכום שבועי../images/Emo13.gif

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: פרק טוב שראיתם השבוע: סרט שראיתם או מתכוונים לראות שיר השבוע שלכם: וידאו שאהבתם במיוחד השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

מסכמת

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: אני חולה כל השבוע ואני מרגשיה על הפנים ולא כיף לי מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: שנועה דוייטש עפה בכוכב נולד ושבת נטף עוד לא עפה
משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: שבוע אחרון בעבודה |יאי| פרק טוב שראיתם השבוע:שקרניות קטנות ויפות סרט שראיתם או מתכוונים לראות:אני רוצה לראות את הסרט הזה!!! http://www.youtube.com/watch?v=NZKh6D1FhyU&feature=player_embedded שיר השבוע שלכם: רובי וויליאמס- sin sin sin ועוד מלא רובי וידאו שאהבתם במיוחד השבוע:הטריילר של הסרטמספיק נראה לי תמונת השבוע:

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!

לא ראיתי אתמול את הפרק של כוכב נולד, ונמנעתי לא לדעת מי הודח, אז פחדתי אפילו להיכנס לתפוז, והופ בתוך סכמ"ש אחד, הלך הכול

יווו סורי סורי סורי סורי סורי סורי

אני אפצה אותך מבטיחה תהרוס לי במקום משהו אחר
סורייי

shoham95

New member
שבוע מגניב ../images/Emo98.gif

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: טוב- הופעה של אביתר בנאי, היה מדהים!
מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: שימח- הופעה של אביתר בנאי
משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: נופש עם המשפחה, הופעה של משינה, הופעה של שלמה ארצי
פרק טוב שראיתם השבוע: לא ראיתי כלום
סרט שראיתם או מתכוונים לראות: ראיתי ליקוי חמה
איזה סרט יפה! הקרב זה החלק הכי טוב בסרט ו... רייילי וסת'
ממש אהבתי ת'סרט למרות שהוא קיטשי
שיר השבוע שלכם: כל בוקר קצת, אותיות פורחות באוויר, ובעצם כל השירים של אביתר בנאי
וגם הזמן האחרון- אמיר דדון
וידאו שאהבתם במיוחד השבוע: המממ, הוידאוים [ככה אומרים?
] שצילמתי מההופעה
תמונת השבוע: יש הרבה תמונות שאהבתי מההופעה, וזאת אחת מהן

sivan3004

New member
אביתר בנאי../images/Emo47.gif

ושלמה ארצי!
פעם אחרונה שהייתי בהופעה של שלמה ארצי זה היה בקיץ שעבר ואביתר בנאי זה היה לפני איזה חודשיים
ולך יש את שניהם באותו השבוע, לא פייר! חח

yitzko

New member
../images/Emo45.gif ליקוי חמה!!

גם אני חשבתי שהקרב היה החלק הכי טוב בסרט אבל הוא היה קצר מדי כאילו מכה / נשיכה בראש והם מתפרקים

מסכמ"ש../images/Emo13.gif

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: נגמרה הקייטנה, ונראה לי שחטפתי צינון... מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: יצאנו לבאולינג והיה מדהים! משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: לונה פארק פרק טוב שראיתם השבוע: מרתון גלי בתשעה באב סרט שראיתם או מתכוונים לראות: עדיין דמדומים 3 שיר השבוע שלכם: ארז לב ארי- בסוף היום, והשיר החדש של הגורילז שבוע טוב לכולם

למעלה