סיכום שבועי

sivan3004

New member
סיכום שבועי../images/Emo13.gif

אף אחד לא פתח אז החלטתי לפתוח בעצמי חח משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: שיר השבוע שלכם: פרק בסדרה שאהבתם במיוחד השבוע: סרט טוב שראיתם/אתם עומדים לראות: וידאו שאהבתם במיוחד השבוע: תמונה: שבת שלום:)

riktal

New member
תודה לך! ../images/Emo140.gif

מסכמת: משהו טוב שקרה לי השבוע - המחשב שלי חזר!!!! סוף כל סוף הוא חזר אלי. אומנם יקח עוד הרבה זמן עד שאני אחזיר אותו רישמית למצב שהוא שלי כמו שצריך, אבל לפחות הוא במקום הטבעי שלו
. משהו טוב שמצפה לי השבוע - הסיכום האחרון לקראת הנסיעה - ביקור אצל סוכנת הנסיעות שלי כדי לאשר שהכל בסדר. שיר השבוע שלי - Glee Cast - Don't Stop Believin פרק בסדרה שאהבתי במיוחד - סוף העונה של מרפאה פרטית היה עצוב אבל יפה. הפרק של GLEE השבוע היה מדהים! סרט טוב - על הפרק עדיין שרק החדש ודמדומים. וידאו שאהבתי - חברה שלי מאוסטרליה שלחה לי את הקישור לטריילר של הסרט החדש של הארי פוטר: http://www.youtube.com/watch?v=_EC2tmFVNNE&feature=player_embedded

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo45.gifסוף מרפאה פרטית..

היה עצוב.. את מוזמנת לפורום שלנו, לכתוב על זה חח

riktal

New member
צודקת

בלי יותר מדי תירוצים - בגלל כל הבלגני המחשבים שהיו לי בזמן האחרון לא יצא לי, אבל אני מתקנת מיד את הטעות ועוברת לפורום של מרפאה פרטית
.

yitzko

New member
מסכם!

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: טוב,מצאתי עבודה
!! רע,העבודה קשה
משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: אין משהו מיוחד שיר השבוע שלכם: Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing פרק בסדרה שאהבתם במיוחד השבוע:
סרט טוב שראיתם/אתם עומדים לראות:
וידאו שאהבתם במיוחד השבוע:
תמונה: תמונה של החבר שלי זורו!!

sivan3004

New member
מסכמת:)

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: טוב - היה לנו נשף בבצפר לכבוד סיום י"ב - היה מעולה
חוץ מחברה אחת ששתתה יותר מידי וזה היה דיי מפחיד.. אני לא שותה אז אין לי את הבעיות האלו חח ומשהו רע - חיפשתי עבודה ובמלא מקומות רוצים אבל לא רק לחודשיים ומלא אומרים לי לשקר לגבי הגיוס ואז פשוט להתפטר או להגיד שהקדימו לי את הגיוס אבל לא יודעת
לא אוהבת לשקר חח משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: אממ אני הולכת להצגה "משחק ילדים" של בית ליסין עם חברה ואח שלה הקטן שיר השבוע שלכם: מסיבת יום שישי - צביקה פיק פרק בסדרה שאהבתם במיוחד השבוע:
סרט טוב שראיתם/אתם עומדים לראות: אני הולכת מחר (מוצ"ש) לדמדומים! ואני מתכננת ללכת מאוד בקרוב (השבוע חח) לצעצוע של סיפור, וגם אני חייבת ללכת לשרק... וידאו שאהבתם במיוחד השבוע:
תמונה:

מסכמ"ש../images/Emo13.gif

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: התחילה הקייטנה משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: ים, חגיגות יומהולדת לידידה מאוד טובה שיר השבוע שלכם: מירי מסיקה- טיפה טיפה פרק בסדרה שאהבתם במיוחד השבוע: פרקים 4-6 בגלי סרט טוב שראיתם/אתם עומדים לראות:
וידאו שאהבתם במיוחד השבוע:
שבוט מעולה לכולם

בופ!

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: טוב:הסופ"ש היה כיפי רע:הממפ לא יודעת משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: מסיבת גיוס לחניך שלי מהפנימייה שאני עדיין בקשר איתו
שיר השבוע שלכם: סליפווקר של אדם למברט פרק בסדרה שאהבתם במיוחד השבוע: האנטומייה של גריי עונה 2 (עשיתי מרתון איזה כיף לי!) סרט טוב שראיתם/אתם עומדים לראות: הממפ ראיתי את הסודות בשישי בערב אבל הוא לא טוב אז ... וידאו שאהבתם במיוחד השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=CiaNXjSeIkM&feature=related
תמונה:

limors2

Well-known member
הו, תתחדשי על האדום!../images/Emo65.gif

אני לא אוהבת את סליפווקר. לא הייתה לי סבלנות לשמוע את השירים היותר שקטים מהאלבום שלו ועכשיו בגלל שדילגתי עליהם בפעמים הראשונות אני אפפעם לא שומעת

תודה, וסליפווקר מעולה!!!

ורגע אם דיגלת על השקטים זה אומר שדילגת גם על ברוקן אופן?!

limors2

Well-known member
על כולם.

מלבד It's no weasy(?) הנפלא שיצא בתור שיר בונוס בארץ נידחת כלשהי

its not מה?! איזה שיר בונוס זה?

ולמהאני לא מכירה אותו ותשמעי את אופן ברוקן! בכלל תשמעי את כל הדיסק מההתחלה ועד הסוף (מותר לדלג רק עם השיר של 2012)

limors2

Well-known member
אבל השיר של 2012 טוב!

הייתי מנס לשמוע מהסוף להתחלה, אבל מאז שיש קווים מהירים אני מספיקה לשמוע רק חצאי דיסקים
חיי כה קשים. ומסתבר שקוראים לשיר Can't Let You Go, לא איטס נוט איזי
והוא נפלא
http://www.youtube.com/watch?v=xNhYH3Pt6pg

למעלה