סיכום שבועי

larisa125

New member
סיכום שבועי ../images/Emo13.gif

מה היה טוב השבוע?
מה היה רע השבוע?
מה הצחיק אתכם השבוע?
מה עצבן אתכם השבוע?
ספר\
סרט\
סדרת השבוע-
ציטוט השבוע-
תמונת השבוע-
עושים את השיעורים לפסח או משאירים ליום האחרון?

asaf105

New member
עונה

מה היה טוב השבוע? תל אביב מה היה רע השבוע? המשחכיף, איפה שאני מתנדב למחויבות אישית מה הצחיק אתכם השבוע? השירים במשחכיף היו כל כך מצחיקים לפעמים, אפילו הזמרים ששרו אותם שרו במבטא כזה מזה מצחיק שהתפוצצתי מצחוק XD
מה עצבן אתכם השבוע? מתמטיקה
ספר\סרט\סדרת השבוע- אין ציטוט השבוע- נקפוץ בפנים! נקפוץ בחוץ! ונרררררררוץ סביב נרררררוץ XD אחד מהשירים במשחכיף שם, זה שיר ששרו אותו ממש במבטא מצחיק עם הר' שזה היה קורע
תמונת השבוע- אין עושים את השיעורים לפסח או משאירים ליום האחרון? ברור שעושים, גם לומדים לבגרות במתמטיקה וערבית

noam270

New member
עונהנהנה../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif../images/Emo155.gif

מה היה טוב השבוע? ת"א עם סופרקוקוס ועוד חברה
מה היה רע השבוע? פסח.
מה הצחיק אתכם השבוע? השאלון שלך על פסח
המבצע של סלקום של הספר במתנה
| ללכת (כמעט) לאיבוד ברמת גן
מה עצבן אתכם השבוע? האוכל (שאין) בפסח.
ספר\סרט\סדרת השבוע- ספר: "חיים על דלת המקרר", כל כך יפה!! קראתי בארבעים דקות, כי כל דף הוא כאילו פתק, אז זה קצר. אהבתי! סרט: "אליס בארץ הפלאות" שראיתי בת"א. סדרת השבוע: "ראש גדול 5", אני עושה מרתון פרקים כל לילה.
ציטוט השבוע- בת דודה שלי: "נועם רוצה בוטנים?" נועם: "אבל זה בלי קמח וסוכר, נכון?" בת דודה שלי: "נועם, זה פסח. ברור שזה בלי קמח." XD|בלונדי|
תמונת השבוע- זו לא בדיוק תמונה, אבל זה מהמם! ------>
עושים את השיעורים לפסח או משאירים ליום האחרון? אמממ.... אמממ...... כנראה ליום האחרון

דביר 13

New member
אני בעד לשנות או לפחות לגוון את השאלות...

גם רואים כמה ענו על זה... בלי להעליב כנראה שאם מכל שבוע מפרסמים את אותם שאלות.. זה מאבד את הטעם...

noam270

New member
תמיד מוזמנת להוסיף שאלות משלך../images/Emo152.gif

וגם לענות

למעלה