סיכום שבועי

larisa125

New member
סיכום שבועי ../images/Emo13.gif

הידעתם? אם בפורום יש פחות מ 300 הודעות בחודש הוא עלול להיסגר?
מה היה טוב השבוע?
מה היה רע השבוע?
מה עצבן אתכם השבוע?
מה הצחיק אתכם השבוע?
המקצוע הטוב של השבוע-
המקצוע הרע של השבוע-
מבחנים\ש"ב\עבודות מיוחדים שהיו השבוע(פרטו וכו')-
שיר השבוע-
תמונת השבוע-
ספר\סרט\סדרת השבוע-
תכנונים לשבוע הבא-
מדגישומטיק לשירותכם

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifעונה! :)

מה היה טוב השבוע?החבילה מדודה הגיעה. ^^ מה היה רע השבוע? המחלה שבגללה הפסדתי 2 מבחנים :\. מה עצבן אתכם השבוע?הכל XD מה הצחיק אתכם השבוע?כלום. T_T היה לי חרא שבוע המקצוע הטוב של השבוע- X המקצוע הרע של השבוע-פיזיקה. מבחנים\ש"ב\עבודות מיוחדים שהיו השבוע(פרטו וכו')-עבודה בפיזיקה , עבודה להגשה במתמטיקה , מבחן בביולוגיה + ספרות , מלאמלאמלא שיעורים. שיר השבוע-Muse - Undisclosed Desires תמונת השבוע-X ספר\סרט\סדרת השבוע-Eclipse תכנונים לשבוע הבא-לחרוש. XD

asaf105

New member
עונה

מה היה טוב השבוע? שסיימתי את מחצית א' ברוך השם!!!!!!!!!!!!!!!!! וקיבלתי סופסוף את המבחן בהיסטוריה אחרי חודש ברוך השם!!!!
אה ושכחתי גם הטעימות שהיה באולם אירועים שאחותי מתחתנת, היה טעים
מה היה רע השבוע? מבחן במתמטיקה ואנגלית אחרונים למחצית א'
מה עצבן אתכם השבוע? עדנה מהאח הגדול
מה הצחיק אתכם השבוע?אממ ארץ נהדרת
המקצוע הטוב של השבוע- ערבית המקצוע הרע של השבוע- ספורט
מבחנים\ש"ב\עבודות מיוחדים שהיו השבוע(פרטו וכו')- בטח, היה לי מבחן במתמטיקה, אנגלית ולשון, קיבלתי מבחן בהיסטוריה-87!
והיה לי מבחן זריזות 10X4 בספורט- 10.8 שניות, לא משהו
שיר השבוע-אור או איך שלא קוראים לזה(הפזמון הולך "אני אומר אור כן את האור את הכוח את הכל אז אני אומר אורי אורי אור כן את האור את הכוח את הכל) חח אל תשאלו אותי למה, אתמול בבריתה(או איך שלא תקראו לסוג אירוע הזה
) של הבת של בת דודה שלי שמו את השיר הזה לפחות 5 פעמים ברצף משום מה וזה נכנס לי לראש תמונת השבוע- אממ אין לי מה להביא ספר\סרט\סדרת השבוע- האח הגדול!
תכנונים לשבוע הבא- הרבה זמן פנוי, בלי מבחנים, אןי לי מוש מה אני הולך לעשות האמת!

larisa125

New member
Undisclosed Desires../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נכון שהשיר הזה פשוט מושלם? ( זה אחד משני השירים הכי-הכי אהובים עליי) וגם אני קראתי את אקליפס השבוע
קראת בעברית או באנגלית?

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאנגלית חח D:

הצבתי לעצמי אתגרון. ^^ ובהחלט שיר מושלם!

noam270

New member
מסכמת ../images/Emo3.gif

מה היה טוב השבוע? 94 בבגרות בערבית
ואני אפילו לא יודעת את כל האותיות!... יום הולדת לחברה טובה שלי
מה היה רע השבוע? אמממ... יום רביעי חופר מה עצבן אתכם השבוע? יום רביעי חופר
.... אה, ושרציתי שאבא שלי יקנה לי את הספר השני בסדרה של וומפייר אקדמי אבל לא היה במלאי...
מה הצחיק אתכם השבוע? יום שבירת שגרה שלי, שהפך ליום שבירת שגרה גם של החברים, בעיקר כי הצקתי להם המקצוע הטוב של השבוע- היסטוריה, אבל בגלל שלא לומדים על ימי הביניים זה מבאס המקצוע הרע של השבוע- מתמטיקה מבחנים\ש"ב\עבודות מיוחדים שהיו השבוע(פרטו וכו')- מבחן מסכם בהיסטוריה, עבודה בספרות, דיאלוג בערבית שיר השבוע- breaking benjamin- until the end תמונת השבוע- אממ... אין ספר\סרט\סדרת השבוע- vampire academy של רייצ'ל מיד... מדהים ברמות! תכנונים לשבוע הבא- לסיים עם ערבית לנצח נצחים!!! תעודות מחצית!!!

JeykinsN

New member
מסכמשת

אפילו שכבר התחיל השבוע החדש P: מה היה טוב השבוע? לורד אוף דה דאנס עכשיו חזרתי ^^ מה היה רע השבוע? כל השאר בעיקר מבחן במתמטיקה (פירוט בהמשך) מה עצבן אתכם השבוע? מה שהיה רע השבוע (וואו אני לא משתפת פעולה) מה הצחיק אתכם השבוע? הממ הציון שאני הולכת לקבל במתמטיקה
המקצוע הטוב של השבוע- לא מתמטיקה המקצוע הרע של השבוע- מתמטיקה מבחנים\ש"ב\עבודות מיוחדים שהיו השבוע(פרטו וכו')- מתמטיקה שיר השבוע- הממ האמת חזרתי הרחק הרחק לעבר וחרשתי על demolition lovers - MCR תמונת השבוע- האמת שלחו לי אותה לפני שבועיים ספר\סרט\סדרת השבוע- הממ נזכרתי היום בסרט "כשהרוח נושבת" אז שיהיה זה (מומלץ אגב) הו קיליאן
תכנונים לשבוע הבא-וואי שלושה בחנים ומבחן
אז כן זה די התכנונים

noam270

New member
וואו, זה היה.... מפורט../images/Emo6.gif

טוב, לא נורא.. יהיו עוד מבחנים

JeykinsN

New member
אוי וכמובן

ומעכשיו אני מפסיקה להגיב לעצמי, קיבלתי דיסק של יוני (אולי זה אני, הראשון) בנסיבות מפתיעות
אז היה נחמד

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבאיחור../images/Emo9.gif

מה היה טוב השבוע? אפשר להחשיב את היום? טלוויזיה חדשה, הווי התחיל לעבוד, 100 בתיאטרוןD: מה היה רע השבוע? מתמטיקה. אבל בעצם 71 זה הרבה יותר טוב משחשבתי מה עצבן אתכם השבוע? אנשים מה הצחיק אתכם השבוע? פיוצ'רמה בנדר'ס גיים
המקצוע הטוב של השבוע- תיאטרון המקצוע הרע של השבוע- מתמטיקה ותנ"ך מבחנים\ש"ב\עבודות מיוחדים שהיו השבוע(פרטו וכו')- בוחן מעצבן בתנ"ך וכמה החזרות מבחנים שיר השבוע- איי ג'אסט וואנה ליב של גוד שארלוט תמונת השבוע- אני במהירה ספר\סרט\סדרת השבוע- פייט קלאב!@#$&^ תכנונים לשבוע הבא- לקבל תעודות ואח"כ לנסוע לרמת ישי

noam270

New member
חחח כשכתבת "הווי התחיל לעבוד"../images/Emo6.gif

קראתי את זה כאילו את התחלת לעבוד
אופסי

למעלה