סיכום שבועי

0verpr0tected

New member
סיכום שבועי../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע?: משהו רע שקרה השבוע?: משהו מצחיק שקרה השבוע?: שיר השבוע?: אלבום השבוע?: איש השבוע?: ציטוט השבוע?: פאדיחת השבוע?: יום השבוע: תכנונים לשבוע הבא: השבוע ב- 4 מילים: השבוע שלי מ1 עד 10: סופ"ש טוב ונעים לכולם!

noy m

New member
עונהה :)

משהו טוב שקרה השבוע?:אממ.. תעודות משהו רע שקרה השבוע?:נפרדים מהכיתה ושנה הבאה מפצלים :( משהו מצחיק שקרה השבוע?:היה לנו מסיבת סיום בקיבוץ משמר הנגב והיה מצחיק רצח שיר השבוע?: אממ..פיציריקה אלבום השבוע?:הילארי איש השבוע?:חונך של הכיתה שלנו הוא אחד הגברים! ציטוט השבוע?אני חברה שלי וחבר שלה הולכים במשמר הנגב (היינו בדרך לחדר אוכל שם עם כל הכיתה) קיצור אז דיברנו על משו ואז צעקתי לה את מגעילה אותי ובדיוק עבר אדם מבוגר בקלנועית אז הוא עוצר ליידי ועושה לי כזה למה לא יפה לדבר ככה ואז הוא נוסע ליד חברה שלי אומר לה שלום וממשיך חח קיצור הוא הרג אותי מצחוק : פאדיחת השבוע?:- יום השבוע:היום תכנונים לשבוע הבא: חופש גדולל השבוע ב- 4 מילים: ניס מאוד ואחלה שבוע השבוע שלי מ1 עד 10: 9 סופ"ש טוב ונעים לכולם! גם לך :)

מריה111

New member
הרבה זמן לא הייתי=0

אני קצת עסוקה בזמן האחרון:\ משהו טוב שקרה השבוע?:ממ קיבלתי 100 באזרחות!!:D חברה שלי מארצות הברית הגיעה לארץ:D מצאתי עבודה לחופש:D משהו רע שקרה השבוע?:חברה של מיי מאמא מגיעה:\(אני לא מסמפטת אותה XD) משהו מצחיק שקרה השבוע?:ממ סתם כל מיני שיחות עם אנשים.. שיר השבוע?:SPEAKERPHONE אלבום השבוע?:אין איש השבוע?:חברה שלי ציטוט השבוע?: היום עשינו ועידה אני חברה שלי וידיד שלי אז פתאום קרה לו משו מוזר ולא מובן והוא התחיל להגיד דברים הזוים: א:מי פה אוהב בנים? חברה שלי:אתה אני:אני אוהבת בנים כל עוד הם לא הומואים... א:גועל נפש א:בנים הם חסרי רגשות א':מגעילים א':רק מחפשים אצל מי לגמור ובורחים! א':מגעילים שכמותך חברה שלי:מה ז**נו אותך וברחו?:( אני:בן עשה אותך וברח???????:O א': כן הכלב שלי:( אני נקרעתי מהשיחה הזאת :D:D ויש עוד אחד ישלנו ילד אחד שפעם יצא עם בת דודה שלו:O XDDDD אז קיצור איזה ילד אחד בא למורה שלנו לאזרחות ועושה לה:נורית את יודעת שדרור היה יוצא עם בת דודה שלו? אז המורה כזה כולה בהלם עושה:דרור?זה מותר לעשות דבר כזה?זה לא בסדר לדעתי וזה היה מזה מצחיק איך שהיא הגיבה פאדיחת השבוע?:אין יום השבוע:שני היה כיף כזה תכנונים לשבוע הבא:ממ לא יודעת נראה כבר:) השבוע ב- 4 מילים:היה ממש ממש נחמד השבוע שלי מ1 עד 10:10:D

Nathalie 6293

New member
../images/Emo176.gif

משהו טוב שקרה השבוע?: טיול לירושלים, סופ"ש בירושלים. משהו רע שקרה השבוע?: היה הטיול האחרון עם חברה שלי ועם הכיתה שלי כי שנינו עוזבות את הבצפר
משהו מצחיק שקרה השבוע?: בנסיעה חזרה מהטיול אז יש לנו ילדה מזה מוזרה בכיתה וישבנו כזה קבוצה של איזה 10 ילדים וסתם כזה דיברנו איתה והיא התחילה לספר לנו שיש לה בגינה כל מיני עצים ושיחים שקרואים כל ידינו ואני עץ אירוסים XD. שיר השבוע?:וואי שמעתי מלא השבוע.. אממ... נראה לי Last name. אלבום השבוע?:לא יודעת.. איש השבוע?: אח שלי ציטוט השבוע?: כלום. פאדיחת השבוע?: לא זוכרת.. יום השבוע: שני. תכנונים לשבוע הבא: לקנות מתנה ליומולדת של אבא שלי... השבוע ב- 4 מילים: כיף אחד גדול מאוד! השבוע שלי מ1 עד 10: 10.

AvivoOosh

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע?:חופשששש משהו רע שקרה השבוע?:חופששש[אני לא יראה אותו :&#39
] משהו מצחיק שקרה השבוע?:נמממ כל מיני דברים אם עדנושש שיר השבוע?:Boom Boom - Britney Spears אלבום השבוע?:Dignity - Hilary Duff איש השבוע?:איימי ווינהאוס ציטוט השבוע?:אינלי פאדיחת השבוע?:ישלי אבל יש יותלר מידי יום השבוע:שישי תכנונים לשבוע הבא:חופש השבוע ב- 4 מילים:סמך בית בית היי השבוע שלי מ1 עד 10: 8

למעלה