סיכום שבועי

0verpr0tected

New member
סיכום שבועי../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע: אלבום השבוע: הדבר מצחיק של השבוע: פאדיחת השבוע: תמונת השבוע: אדם השבוע: מאכל השבוע: ספר/תכנית/סרט השבוע: ציטוט השבוע: השבוע שלי מ-1 עד -10: תכנונים לשבוע הבא: השבוע ב-4 מילים: שבוע טוב לכולם!

Nathalie 6293

New member
עונה.............!

דבר טוב שקרה השבוע: אממ.. מלא!!!!!!! קיבלתי מתנה (ולא ממשפחה) iPOD NANO, קניתי היום מלא בגדים חדשים וגם פיג'מה יפה רצח.. קיבלתי גם מתנה 150 ש"ח. צמיד רגל יפה רצח.. וזהו נראה לי.. קיצר השבוע הכי טוב בעולם. אהה ופגשתי מלא חברים של המשפחה שלי והיה ממש כיף
דבר רע שקרה השבוע:כלוםםםם שיר השבוע:אממ.......מה שמעתי?!? chris brown - gimmie that אלבום השבוע:לא יודעת.. הדבר מצחיק של השבוע:היו מלא דברים נחמדים השבוע.. אולי זה שהלכתי למסעדה ופתאום גיליתי שהשף שם זה סהר מ"המטבח" אז כל שניה הלכתי לשירותים וניסיתי להציץ למטבח ואז אמא שלי שאלה אם הוא שם והוא לא היה שם
פאדיחת השבוע:אולי זה יכול להיות מה שכתבתי למעלה... תמונת השבוע: חמודי.. אדם השבוע: האיש שהביא לי את iPOD...
מאכל השבוע:צ'יפס ספר/תכנית/סרט השבוע: סרטים- הורטון שומע משהו, מכושפת. תכנית- לא ראיתי ממש טלויזיה.. ספר- רודף העפיפונים. ציטוט השבוע:לא זוכרת... השבוע שלי מ-1 עד -10: 10000000000000000000000000000000000000000000000000 תכנונים לשבוע הבא: חוזרים ללימודים
ולנסות לעשות משהו עם האייפוד ככה אני אוכל להכניס לתוכו את השירים שלי.. השבוע ב-4 מילים: השבוע הכי טוב בעולם!!!!!!!!!

noy m

New member
עונהה

דבר טוב שקרה השבוע:אמממ...לא משו מיחד דבר רע שקרה השבוע:חוםש משעמםם!!! שיר השבוע:השירים של ג'סי מקרטני אלבום השבוע:האלבום החדש של ג'סי שייצא בקרוב בע"ה הדבר מצחיק של השבוע:לא דעתתת פאדיחת השבוע:לא היה משו תמונת השבוע:איזהה חתייייךךךךךךךךך אדם השבוע:הילאריP: מאכל השבוע:מצה עם שוקולד ספר/תכנית/סרט השבוע:סרט-אלווין והציפמאנקס ציטוט השבוע:"קניתי אולסטאר אפור כהה ..לא.. קנית בהיר" השבוע שלי מ-1 עד -10: 6 תכנונים לשבוע הבא:לימודים השבוע ב-4 מילים: מ-ש-ע-מ-ם (יצא לי 5) שבוע טוב לכולם!

מריה111

New member
עונה

דבר טוב שקרה השבוע: -יום ראשון ים -היום ים -מחר בריכה -אתמול היה כיף רצח קניתי בגדים ואכלנו בבוקר בפיט7פוט ואז בצהרים בבלאק
-חברה שלי התנחלה אצלי פול זמן XD דבר רע שקרה השבוע:שבילטלנו ת'נסיעה לת''א ושאתמול כל העיר היתה מכוסה עשן בגלל השריפות וזה הסריח XD שיר השבוע:לא זוכרת האמת...לא שמעתי הרבה שירים השבוע:\ אלבום השבוע:-אין- הדבר מצחיק של השבוע:אני וחברה שלי הוצאנו בבית שלי פאות ודברים כאלה והתחלנו לצלם תמונות מצחיקות רצח XD ואתמול הזמנתי בבלאק שניצל ענק וחשבתי שהוא סתם גדול ופתאום מביאים שלי שתי שניצלים בגודל של הראש שלי
פאדיחת השבוע:אין... תמונת השבוע:
אדם השבוע:אין
מאכל השבוע:שניצל ענק
ספר/תכנית/סרט השבוע: ספר-אליס בעיניינים תכנית:אקסטרים מייקאובר סרט:כל המעודדות צמודות ציטוט השבוע:אין
השבוע שלי מ-1 עד -10: 9 תכנונים לשבוע הבא:בצפר....
השבוע ב-4 מילים:אוכל,אוכל,אוכל,אוכל

עונה../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע:פאלפון חדש !!!! דבר רע שקרה השבוע:הסתיים בובות =[ שיר השבוע:קארי אנדרווד -SO SMALL !!
אלבום השבוע:ליאונה לואיס אמן השבוע:ריהאנה, ליאונה, הילארי, קארי אנדרווד, ואיימי וינאוהס=]
תמונת השבוע:
אדם השבוע:הילארי וליאונה=] מאכל השבוע:פיצה !! (כשרה לפסח)
תוכנית השבוע:בובות פרק אחרון =[[[
השבוע שלי מ-1 : 7 תכנונים לשבוע הבאה:מסיבת הפתעה לחבר=]

למעלה