סיכום שבועי

helen333

New member
מי אמורה לעשות ת'סיכום שבועי?!../images/Emo150.gif

זאת אחת הפינות האהובות עליי
לילה טוב פורומיקה

קארין 555

New member
מצטעת שלא עשיתי את הסיכום שבועי.יש סיבה

אז ככה מחר אני נוסעת לטיול שנתי וממש לא היה לי זמן היום , כי התארגנתי והכל . מרים אם את רוצה את יכולה לעשות את הפינה מחר ... או כל מישהו אחר שיתנדב אני לא אהיה פה . אז נאמ מקווה שמשהו יתחדש ושאני אחזור מהטיול שנתי אני אגלה שכבר הבאתם את מיקה לארץ
סתם סתם אני כולה נוסעת ליומיים. לילה טוב פורומיקה

gabi2410

New member
אני יעשה../images/Emo3.gif

תהני בטיול!יואו נראה לי זה משהו קבוצתי כזה,כי גם כיתות ז' בבית ספר שלנו יוצאים וגם כיתות אחרות מחוץ לבית ספר.הקיצר,היום יש מלא בתי ספר שיוצאים
לאן אצליכם?

helen333

New member
איזה קטעיםם..מחר אנחנו יוצאים למוזיאון הילדים

בחולון.

gabi2410

New member
סיכום שבועי../images/Emo13.gif

שיר השבוע? סדרת השבוע? סרט השבוע? דבר עצוב שקרה השבוע? דבר משמח שקרה השבוע? דבר מצחיק שקרה השבוע? ציטוט השבוע? משהו מצחיק שהוא לא ציטוט? מפורסמ\ת אהוב\ה של השבוע? מפורסמ\ת שנוא\ה של השבוע? מאכל\משקה השבוע? איך היה השבוע(מ1 עד 10)? משו להוסיף?

gabi2410

New member
עונה לעצמי../images/Emo3.gif

שיר השבוע?LOW של פלורידה,עפם שנייה ברצף.
סדרת השבוע?נמלטים,קייל המסתורי סרט השבוע?יומני החופש,סרט ממש מגניב על מה שוקרה בלוס אנג'לס(קיינד אוף מלחמת אזרחים בין שחורים ולבנים) דבר עצוב שקרה השבוע?לא עולה לי בראש
דבר משמח שקרה השבוע?אני הולכת לקבל 100 בספורט
דבר מצחיק שקרה השבוע?כל החזרות שלנו למופע הדגלנות ציטוט השבוע?אין לי כוח להיזכר. משהו מצחיק שהוא לא ציטוט?חח זה אותה שאלה כמו דבר מצחיק שקרה השבוע.התבלבלתי
מפורסמ\ת אהוב\ה של השבוע?וונתרות -איך שלא כותבים את השם שלו- מילר מפורסמ\ת שנוא\ה של השבוע?דנה אינטרנשיונל מאכל\משקה השבוע?מיץ עגבניות(כן,זה בדיוק מה שזה נשמע)
איך היה השבוע(מ1 עד 10)?4 משו להוסיף?כי כל שבוע של לימודים הוא חרא שבוע

helen333

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע? Jordin sparks feat chris brown - No Air
איזה מהמם. שיר מדהים. סדרת השבוע? אמריקן איידל, ממש לא בלונדיניות (יששש!!! החזירו את זה!!!!!!!!
יאייי!!!!!!) סרט השבוע? "הדייט שלי עם דרו" דבר עצוב שקרה השבוע? רמיאל הפסידה
דבר משמח שקרה השבוע? ג'ייסון נישאר
.....
סוריי אני ממש מכורה. דבר מצחיק שקרה השבוע? סרטי דיסני
ו"סוד הממלכה הקסומה" נאלץ אותם!!!!!
עזבו, בדיחה אישית
ציטוט השבוע? תלמידה:"אפשר לצאת לשירותים?" מורה:"כן"...........תלמיד:"אפשר גם לצאת?" מורה:"לא, אז כבר יכול לצאת ילדים"
משהו מצחיק שהוא לא ציטוט? לאדעת מפורסמ\ת אהוב\ה של השבוע? ברוק וויט מפורסמ\ת שנוא\ה של השבוע? דן אינטרנשיונאל
פדופיל סוטה, "yes!!" תעשה במיטה עם החבר שלך, לא בטלויזיה שלי!!!!
גועל נפשה. מאכל\משקה השבוע? פסטה עם טירס
איך היה השבוע(מ1 עד 10)? 7 משו להוסיף? תודה גבי

דינדש

New member
אומייגאד!

חשבתי שרק אותי היא עצבנה עם ה"יסססס!!!" הזה שלה. הרסה את כל הפרסומת. היה לה פוטנציאל להיות פרסומת מעולה...

helen333

New member
רק כמה תיקונים קטנים למשפט היפה שלך../images/Emo3.gif

חשבתי שרק אותי הוא עיצבן עם ה"יסססס!!!" הזה שלו. הרס את כל הפרסומת. היה לו פוטנציאל להיות פרסומת מעולה...

דינדש

New member
חשבתי על לשנות להוא ../images/Emo6.gif, אבל עוד תיקון קטן...

"היה לו פוטנציאל להיות פרסומת מעולה... "- לפרסומת היה פוטנציאל להיות מעולה... ולכן: "היה לה פוטנציאל להיות פרסומת מעולה... "

Say It To Me

New member
../images/Emo94.gifעונה../images/Emo94.gif

שיר השבוע? כל השירים באלבום Meteora של Linkin Park סדרת השבוע? Ghost Hunters סרט השבוע? דבר עצוב שקרה השבוע? אמא שלי נפרדת מחבר שלה,זה לא ממש מעציב אותי וגם לא משמח אותי. דבר משמח שקרה השבוע? לא יודעת
דבר מצחיק שקרה השבוע? לא יודעת
ציטוט השבוע? Revenge is a Hell of a good time משהו מצחיק שהוא לא ציטוט? לא יודעת
מפורסמ\ת אהוב\ה של השבוע? בוב בראייר
הנה תמונה שלו מפורסמ\ת שנוא\ה של השבוע? אין לי כרגע
מאכל\משקה השבוע? מים איך היה השבוע(מ1 עד 10)? 5 משו להוסיף? תהיו בריאים

miriams4

New member
../images/Emo12.gif+../images/Emo105.gif=../images/Emo23.gif ../images/Emo80.gif

+
=
שיר השבוע?רינג רינג
+
=
סדרת השבוע?הפיז'מות
+
=
סרט השבוע?כיפה אדומה-דה ריאל סטורי.
+
=
דבר עצוב שקרה השבוע?הרבה
+
=
דבר משמח שקרה השבוע?יום צחוק+טיול
+
=
דבר מצחיק שקרה השבוע?כנ"ל
+
=
ציטוט השבוע?(בטיול היינו על חמורים,וחברה שלי אנחנו צוחקות עליה שהיא סוס) "כל יום אתה פוגש חבר,דומה לך וקצת אחר" "איימ דה לאמפ!!איימ דה לאמפ!!" ציטוט של ילד 1:"כולן פה יפות.חוץ מגל,הוא יפה" ציטוט של אותו ילד:"למה?מרים דווקא עושה טוב"
<==נאמר על מסאז'ים
(הילד משיאצו כן?
)
+
=
משהו מצחיק שהוא לא ציטוט?יום צחוק.
+
=
מפורסמ\ת אהוב\ה של השבוע?מיקה.
+
=
מפורסמ\ת שנוא\ה של השבוע?ראיתי את הדיונון של איימי ווינהאוס.
+
=
מאכל\משקה השבוע?שוקולד
+
=
איך היה השבוע(מ1 עד 10)?9 וחצי ככה
+
=
משו להוסיף?לא
כבר חפרתי
+
=
הודגש באמצעות הצפרדע

CarmitF

New member
סיכומוש

שיר השבוע?Kasey - Make The First Move סדרת השבוע? ניו אמסטרדם,איך פגשתי את אמא,היועצת,סמנתה מי סרט השבוע? רק ידידים דבר עצוב שקרה השבוע? פליטות פה של אנשים דבר משמח שקרה השבוע?היום הכלב שלי עשה דברים מצחיקים והזויים. כמה צחקתי.. דבר מצחיק שקרה השבוע? ^^ ציטוט השבוע? מישהו נכנס לכיתה ודיבר איתנו על כלמיני שטויות והוא אמר לאחד התלמידים "אתה דומה לנועם מהישרדות. תלמידה:"ואתה לדן מנו" (והוא לא חח) משהו מצחיק שהוא לא ציטוט? פלחורס. אה ויש שיר על משה מהישרדות! חח מפורסמ\ת אהוב\ה של השבוע? כריסטינה אפלגייט מפורסמ\ת שנוא\ה של השבוע? מישהי מעקרות בית נואשות שאני לא זוכרת את שמה..(השכנה החדשה ההיא) מאכל\משקה השבוע? ספגטי איך היה השבוע(מ1 עד 10)? משו להוסיף? טקטוניק זה מגניב

קארין 555

New member
טוב שמעו שמעוווו

שיר השבוע? האמת נאמ של הקינגסטון הזה מי לאב. חחח חרשו עליו בטיול סדרת השבוע?ליאור שליין. ראינו ערוץ 10 בחדר חחחח מצחיק היה סרט השבוע?לאדעת דבר עצוב שקרה השבוע?יוואו עזבווו זה היה רגע עצוב שבחיים אני לא אשכח דבר משמח שקרה השבוע?כמה פאנקי פאנקי נתנו לי ואני הולכת לעשות מזה משווווווו מזה ייפפה !!! דבר מצחיק שקרה השבוע?חחחחחחחחחחחחחח יייייייווווואו אם נאי אתחיל אני לא אסיים . בקיצור שמעו איזו פדיחה כזה חברה שלי ישבה ליידי באוטובוס והיא הזכירה לי איזו פדיחה שהייתה לי אז כזה דפקתי שלוש פעמיים את הראש בחלון ומולי היה כזה עצים פתאום המדריך שלי בן 24 כזה יוצא מהעץ והוא מסתכל עליי כזה לא מבין מה אני מסתכלת אז הוא הוציא לי לשון הוצאתי לו לשון ופתאום הבנתי יייייייווואו !! הוא חשב שהצצתי לוווו חחחחחחחחחח והיו עוד מלא דברים מצחיקים למשל שהאוטובוס שלנו הפך למועדון על גלגלים ,ומללא אין אני חייבת יומן בשיל זה חחחחח !!! ציטוט השבוע?"אבא לא ,צ'לאק צ'לאק,אבא לא,צ'לאק צ'לאק"חחחחחחחחחחחחחח יואו ננקרענו משהו מצחיק שהוא לא ציטוט?חחחחחחחחחחחח יווווווואו הכלללללללל היה מצחיק פפשוט.בחיים לא צחקתי כככה !!! מפורסמ\ת אהוב\ה של השבוע?מיקה דדדדה !! מפורסמ\ת שנוא\ה של השבוע?
מאכל\משקה השבוע? סלט של מקדונלדס ופטל חחחחח איך היה השבוע(מ1 עד 10)?11111111222220545644 !!! משו להוסיף? ההזכרתי שהיה פשוט חלללווווווום !!??!

דינדש

New member
סיכום שלי ^^

שיר השבוע? Diamonds On The Soles Of Her Shoes - Paul Simon סדרת השבוע? רמזור סרט השבוע? סטפ אפ 2 דבר עצוב שקרה השבוע? שכן של דודים שלי נפטר
דבר משמח שקרה השבוע? 89 בספרות ^^ דבר מצחיק שקרה השבוע? לא זוכרת ><" ציטוט השבוע? "בשנת 1935 מוסוליני (שליט איטליה) תוקף את איטליה" המורה להסטוריה משהו מצחיק שהוא לא ציטוט? לא זוכרת
מפורסמ\ת אהוב\ה של השבוע? ואל מאחיות או לא להיות [לא זוכרת את השם שלה] מפורסמ\ת שנוא\ה של השבוע? דה אינטרנשיונל מאכל\משקה השבוע? ארטיק וניל פצפוצים איך היה השבוע(מ1 עד 10)? 8 משו להוסיף? קניתי בגד ים חדש
[לא שזה מעניין מישהו אבל חפיף XD] הודגש באמצעות מדגישומטיק

miriams4

New member
חח זה בסדר,הכל מעניין אותנו../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

וגם אם לא מעניין-אני מרשה לך לחפור
אני משתפת את כולללללללללן בטנלובלות שלי

למעלה