סיכום שבועי

לינקיXD

New member
סיכום שבועי../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)- דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- משהו שעשה לכם את השבוע- משהו שהרס לכם תשבוע- תיכנונים לסופ"ש- ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- סכמו את השבוע ב-4 מילים- תמונה השבוע שלכם- סופשבוע נעים לכולםםם

לינקיXD

New member
מסכמת:)

שיר השבוע שלכם (של שורטי)-תהיי לי לפנטזיה שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)-Low ... דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-אין.. משהו שעשה לכם את השבוע-מממ הכרתי מיש'י:),וראיתי סופסוף את בנדוד שלי אחרי שנה וחצי כפרעלייייווו
משהו שהרס לכם תשבוע-מממ אין:) תיכנונים לסופ"ש-ללכת לחברים לתפוס ראששש וביום שבת ללכת להסתובב בשכונה
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?"בואנה יחתכת פוץ שים לב למי אתה מדבר"
אווי אחד החזקיםD: סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-דני הוליווד,כמעט מלאכים,רומאו ויוליה...:) סכמו את השבוע ב-4 מילים-השבוע הכי מצחיק שהיה..:) תמונה השבוע שלכם- >

maytal7

New member
מסכמת ../images/Emo27.gif

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- לאלף את הסוררת ותהיי לי לפנטזיה שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)- פסק זמן של קרן פלס (במקור של אריק איינשטיין) דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו שעשה לכם את השבוע- לא למדתי יום שלישי משהו שהרס לכם תשבוע- כל הימים האחרונים תיכנונים לסופ"ש- אני נוסעת לת"א (יותר נכון פ"ת) ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? "תנו לחיות/לגדול בשקט" סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- השרדות (מסכן משה מה שהיה לו ...) והסרט - The Invisible סכמו את השבוע ב-4 מילים- פשוט אי אפשר לתאר תמונה השבוע שלכם-
סופשבוע נעים לכולםםם

השבוע שלי=]

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- "לא קל" שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)- "אמונה"-כפיר אפשטיין דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שעשה לכם את השבוע- אממממ שומדבר מיוחד משהו שהרס לכם תשבוע- כנ"ל תיכנונים לסופ"ש- יש במוצ"ש הופעה של שרית חדד בזאפה... אין עוד משו חוץ מזה... ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? אין סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-"ללכת אחרי הלב" סכמו את השבוע ב-4 מילים-היה שבוע די רגיל תמונה השבוע שלכם- אני והילה=]

ג ב ש ו ש

New member
שלום יקיריי../images/Emo24.gifמסכם../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

מה שלומכםםםםםם??
שיר השבוע שלכם (של שורטי)- חצי רגל בחוץ. שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)-אל תוותר-אמיר פיי,כשאתה כאן-נינט ועוד הרבה בעצם
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-יחפה
משהו שעשה לכם את השבוע-האנשים הנחמדים שאיתי בקורס
משהו שהרס לכם תשבוע-נאדה
תיכנונים לסופ"ש-לנוח הרבה,לבלות.. ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?-"..לך שטוף פנים"
סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-לא ראיתי כמעט טלוויזיה..מחר בעז"ה להשלים דני הוליווד
סכמו את השבוע ב-4 מילים-התחיל בחשש נגמר בסבבה
תמונה השבוע שלכם-

anati17

New member
עונה :)

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- תהיי לי לפנטזייה שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)-אל תאמיני-איה כורם,כשהלכת-שירי מימון דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שעשה לכם את השבוע-לצאת רבעוש :) משהו שהרס לכם תשבוע-לא היה נראה לי.. תיכנונים לסופ"ש-לאדעת..בטח איזה פאב ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? "לעולם לא תדע אם האנשים שחולפים על פנייך יישארו בליבך,אבל ישנם אנשים שדי שהם חולפים לצידך-אתה מודה להם על שעות של חסד" (נתן אלתרמן) סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-אין סכמו את השבוע ב-4 מילים-נחמד :) תמונה השבוע שלכם- סופשבוע נעים לכולםם =)

polly169

New member
מסכמת

שלום לכולם ,כל כך התגעגעתי ליקרא את ההודעות שלכם ,לפני חצי שעה חזרתי מטיול שנתי בהרי אילת ואילת כמובן שיר השבוע שלכם (של שורטי)- חצי רגל ... שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)-Hollywood Undead - Knife Called Lust {בלופ באמ פי באוטובוס} דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-Robin Thicke - The Evolution Of Robin Thicke {לסבית לא לסבית ,הוא פשוט סקסי} משהו שעשה לכם את השבוע- הטיול השנתי משהו שהרס לכם תשבוע- הנסיעות הארוכות מדיי בטיול תיכנונים לסופ"ש- לעבוד ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? "אני לוקחת לפה מוציאה ואז בולעת" אני מסבירה לחברה שלי איך אני שותה מבקבוק ,אל תשאלו למה חחחח. סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- אין ,ניתוק מוחלט מהעולם סכמו את השבוע ב-4 מילים- עוד כמה זמן מגיעים

עונה[=

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- שופ שופ..(למרות שלא הייתי השבוע בבית זה השיר שלי) שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)- "מרגיש" של אמיר פיי גוטמן דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- "חולת אהבה" של שירלי צפרי משהו שעשה לכם את השבוע- כלום הייתי בטיול שנתי משהו שהרס לכם תשבוע- טיול שנתי תיכנונים לסופ"ש- אממ לישון לישון ולישון ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? "תפסיקו לשבור אוהלים" -מהטיול שנתי. סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- הישרדות סכמו את השבוע ב-4 מילים- תודה לה' שהגיע סופשבוע.. תמונה השבוע שלכם-

למעלה