סיכום שבועי!

עדיב4

New member
סיכום שבועי!../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סופשבוע נעים!

סיכום שבועי=)

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעור עם הלהקה=) משהו רע שקרה לך השבוע:כאבים בברך=\ שיר שלא הפסקת לשמוע:the way you are התחדשות השבוע:ממ ארנק תוכנית השבוע:נולד לרקוד:) סרט השבוע: בילי אליוט ספר השבוע:יומני הנסיכה 8 מאכל השבוע:ממ מרק של אמא יציאת השבוע:לא הייתה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור עם הלהקה=) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:ממ יש הרבה ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: חח "מי זה רוקי"? "התוכי שלה.." תמונת השבוע:אין התוכניות שלי לשבוע הבא:סטודיו, לימודים והרבה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאוד:p

talupa

New member
השבוע שלי...

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרה גנרלית כיפית,חוגים מעולים,התחלנו ריקוד חדש בקלאסי ובפויינט שוז, שני בחני פתע מעולים!!!!! אחד במתמטיקה ואחד באנגלית. באנגלית אני יודעת שקיבלתי 100... המורה אמרה... ומתמטיקה הלך לי ממש טוב רק שאני עוד לא קיבלתי אותו בחזרה...
משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלנו את הלוח מבחנים שלנו והוא צ-פ-ו-ף-! o_O שיר שלא הפסקת לשמוע: שירים מהסטודיו ומוזיקה מדהימה של צ'ייקובסקי ועוד אחת של באך שאני ממש אוהבת! (זה אני שומעת בבית) התחדשות השבוע: גרביון חדש, טייץ חדש שחור קצר בשביל אחד הריקודים, סיכות סבתא+תיק תיק.. אני לא ארשום הכל- פשוט ההתחדשות של השבוע זה רק דברים של חוגים:) ... תוכנית השבוע: פלורסיינטה! חח סרט השבוע: שום כלום! יש לי מחסור בסרטים!! אני לא ראיתי סרט כבר איזה כמה זמן? חודשיים? או שלוש? אחד משני אלה... ספר השבוע: כל ההארי פוטר... התחלתי את הסדרה מחדש.. מאכל השבוע: תפוח אדום יציאת השבוע: שום יציאה מיוחדת... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה!!!! חוגים, בי'ס, חברות, הופעה! הופעה! כבר רשמתי הופעה? חח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות שלי מהחוגים ומהבי'ס, מורות שלי למחול, את הספרנית של ספריית הבי'ס- ממש חמודה! ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: וואי! איזה יפה התלבושת!!! (עשינו מדידת תלבושות חדשות :)!!! ) תמונת השבוע: אה...... אין לי ככ משו לשים
התוכניות שלי לשבוע הבא: הופעה, השלמת ש.ב, חוגים, בי'ס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחד השבועות היותר טובים בשנה הלחוצה הזו! שיהיה לכולם שבוע טוב!

שלחופה2

New member
מסכמשת../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעור קלאסי מעולה, חזרתי סופסוף גם למודרני, נכנסה משכורת
משהו רע שקרה לך השבוע: ריב מתמשך עם אחת הבנות בעבודה, הביקור של בוש
שיר שלא הפסקת לשמוע: כלמיני התחדשות השבוע: סריג מקסטרו תוכנית השבוע: בנות גילמור סרט השבוע: הרוחות של גויה ספר השבוע:עדיין תקועה על תולדות האהבה מאכל השבוע:קפה יציאת השבוע: אמש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סטודיו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודה עבודה עבודה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:רגיל

natyly

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ... לא יודעת משהו רע שקרה לך השבוע: הפסדתי ג'אז קלאסי ופוינט
שיר שלא הפסקת לשמוע:לממי יש זמן? התחדשות השבוע: כלום.. תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי
סרט השבוע: לא ראיתי.. ספר השבוע:הארי פוטר האסיר מאזקאבן
כי סיריוס הוא המלך! סיריוס הוא המלך!
מאכל השבוע:לא אכלתי שומדבר טעים... יציאת השבוע:אמ? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פותחים אצלנו שבט צופים
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אנשים חדשים שלא ישנאו אותי
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:טרן אאוט
והעולם שותק. סתם נו לא זוכרת
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לפגוש אנשים חדשים, להתאמן הרבה לשרוד בוחן זדוני בגאומטריה
להגיע לכל השיעורים ולמצוא חיים.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מצעמם... וקר

miss dance10

New member
../images/Emo85.gifאניייי.. ( אל תתיחסו לרגל המכופפת)

משהו טוב שקרה לך השבוע: 92 בערבית!! אולההההה וכל מיני ענייני מגמה חמודיםם=] משהו רע שקרה לך השבוע: אמממ וואי כלום=] שיר שלא הפסקת לשמוע: ill be ok- mcfly התחדשות השבוע:ישמשהו, אבל אני לא זוכרת מה.. תוכנית השבוע: ח-ב-ר-י-ם סרט השבוע:אממ, פוסידון... והייסקולמיוזיקל, אהה ומולן רוז' ספר השבוע:חחחחחחחחחח מאכל השבוע:בורקס פיצה מאובי.. יציאת השבוע:מסיבת פיג'מות אצל חברה שלי=] משהו שאת מצפה לו בשבוע הבא: סטודיו=]=] ויום גיבושש אדם שאת רוצה לפגוש בשבוע הבא:אממ, סתם חברים מהכיתה וכאלה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: milk it!!! ן.. " ספר הת"נך הוא הספר שלכםםםםםםם, לא תכיעו לשיעור ללאאאאא ספר התנננננננ"ך אבל זכרו!!!!!!!! ספר התנ"ך הוא ללללללאאאאאאא ספר היסטוריהההה"8 אמאלההה-* תמונת השבוע:בסטודיו התוכניות שלי לשבוע הבא: כרגיל=] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מגניביישןןן

מסכמת:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: חדר כושר :) משהו רע שקרה לך השבוע:אהבה חד צדדית?! \: שיר שלא הפסקת לשמוע:יש כמה one in a million. יותר טוב לסלוח התחדשות השבוע:אמממ 2' סווצרטים מהאנס ואחד מ-TNT תוכנית השבוע:אממממ חברים? סרט השבוע: אני אתה והוא ספר השבוע:נעלי בלט מאכל השבוע: קוראסונים של סבתא יציאת השבוע: סתם עם חברות... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חדר כושר, להיפתר כברר מהמבחן במת' ו שיחה חשובה עם מישהו [סודי =P] אם משהו יתקדם אני יעדכן :)] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמממ כל מיני ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: ""ואווווווו אמ......" תמונת השבוע:חחח סתם שיעמום מהבייביסיטר P: התוכניות שלי לשבוע הבא: אממ ללמוד מלא - אין ברירה ולסיכום: היה נחמד :)

מיטלוש44

New member
עונה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: זכיתי מקום 32 מתוך 100 בריצת 2000 חח ( כן, אני יודעת שזה לא כ"כ טוב) אבל בשבילי כן! משהו רע שקרה לך השבוע: אין .. [: שיר שלא הפסקת לשמוע: mika-big girls התחדשות השבוע: ג'ינס שחור [: תוכנית השבוע: מחר הולכת עם חברות לאולפן של נולד לרקוד [[: סרט השבוע: הייסקול מיוזיקל 1+2 ספר השבוע: - מאכל השבוע: המבוברגר ועוגיות שוקו צ'יפס יציאת השבוע: מחר לנולד לרקוד . משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סטודיו , נולד לרקוד . אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישו ספציפי ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: ממממ .. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: סטודיו , נולד לרקוד, להתכונן למבחנים בעע ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה +-

איזה מחנה אדיר!../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: המחנה של השומר הצעיר, הכרתי חברה חדשה וזהו משהו רע שקרה לך השבוע: היה פשוט קפוא במחנה, ואני על תנאי בהקבצה א' שיר שלא הפסקת לשמוע: של פראמור מיסרי ביזנס התחדשות השבוע: כלום. תוכנית השבוע:האנטומיה של גריי -כרגיל אה ואמא הפקות סרט השבוע: לא יצא לי ספר השבוע:לא יצא לי מאכל השבוע: הפסטה והרוטב של המחנה, והריבת חלב שהמדריכה שלי הביאה יציאת השבוע: המחנה!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ריקוד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:טליה,ענת אולי מיה? ואור ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "מסיבת פיג'מות,מסיבת פיג'מות אום כולתום אום כולתום" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ריקוד, חברות, ללמוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבביישן

ofiroshka

New member
סיכומיישן :]

סיכומיישן!
משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלנו טיוטא של התעודה והממוצע שלי הוא בערך 93 D:
משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן בשל''ח + מבחן בלשון (המצב קשה...)
שיר שלא הפסקת לשמוע: Lara Fabian - Wonderful life
התחדשות השבוע: אממ... אין...
תוכנית השבוע: הישרדות P:
סרט השבוע: רקוואים לחלום
ספר השבוע: הרמת מסך/ליאת רוטנר
מאכל השבוע: פיצה
יציאת השבוע: היה לחברה שלי יומולדת אתמול... :]
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר, מבחן מגן לבנות מט'. אני רוקדת בשתיי ריקודים.... לחחחץ....
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמממ... אין מישהו ספציפי...
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: סיכומיישן XD
תמונת השבוע: ---
התוכניות שלי לשבוע הבא: להכין עבודה בערבית, להכין מתנה לחברה, וזהו... בערך..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה עמווס... מלא מלא חזרות... אבל בסה''כ היה כיף P:

למעלה