סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo129.gif

מה המגן שלכם בהיסטוריה? משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: קניית השבוע: הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: שיר השבוע: יציאת השבוע: תוכניות לסופ"ש: תוכניות לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר השבוע? תמונה:

וויהי סיימנו.

מגן 85 :'( משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: חבר שלי. כ''כ. כ''כ. ושיר. כן. גם היא כזאת. כיפית. משהו שלילי שקרה השבוע: ריב עם ההורים, ובנות מהכיתה שהציקו לי. האדם שעשה לי את השבוע: שיר וחבר שלי. :) קניית השבוע: לא זוכרת. :( הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): פסטה, שחבר שלי הכין. המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: "הן מקנאות בך, תראי איזה מושלמת את". ציטוט השבוע: אי אפשר לפרסם פה. XD ספר השבוע: Breaking Dawn. סרט השבוע: סדרה, ליתר דיוק - אנג'ל. שיר השבוע:Carry On My Wayward Son - Kansas יציאת השבוע: לכפ''ס, לבית של חבר שלי. תוכניות לסופ"ש: ללמוד איכסטוריה. ): תוכניות לשבוע הבא: אחי מתחתן, צו ראשון, ובגרות בהסטוריה. לא בסדר הזה. XD ולסיכום, איך עבר השבוע? מושלםםםם. תמונה:

Please don't take my sunshine away

מה המגן שלכם בהיסטוריה? 92, והגיע לי פחות אבל המורה נחמדה
משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: בגרות במדעי הטכנו' הלכה טוב, סיימנו (בערך) י"א. משהו שלילי שקרה השבוע: היסטוריה
האדם שעשה לי את השבוע: קניית השבוע: / הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): חביתה?
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:
ציטוט השבוע: / ספר השבוע: מיקודית בהיסטוריה :| סרט השבוע: אתמול ראיתי "המאמין", למרות שכבר ראיתי את זה לפני כמה שנים. שיר השבוע: / יציאת השבוע: אין, אבל אחרי היסטוריה חוגגים! תוכניות לסופ"ש: ללמוד להיסטוריה
תוכניות לשבוע הבא: בגרות בהיסטוריה, ראיון למודיעין, לנוח. ולסיכום, איך עבר השבוע? בלמידה בעיקר. שהבגרות הזאת תעבור כבר. תמונה:

../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo97.gif

מה המגן שלכם בהיסטוריה? 100 משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: נגמרה שנת הלימודים! משהו שלילי שקרה השבוע: מגן בלשון? לא הלך בשיא, אבל נחכה לציון... האדם שעשה לי את השבוע: החבר קניית השבוע: כלוםכלום הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): טוסט בולגרית וזיתים, אני. המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: שאני דומה לאח שלי?
ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: שיר השבוע: יציאת השבוע: תוכניות לסופ"ש: אתמול הייתי בבריכה, נפגשתי עם החבר, היום בבוקר עבדתי עד 2, עכשיו אלך ללמוד להיסטוריה, נזכרתי. תוכניות לשבוע הבא: בגרות בהיסטוריה, קניות, להזכר בחומר ללשון א', עבודה, ולישון כבר! ולסיכום, איך עבר השבוע? עמוס. תמונה: אוותר... <:

גם אני רוצה להשוויץ בתעודה ^^../images/Emo97.gif

אומנות מעשית - 100 אזרחות - 95 אנגלית - 90 (אבל הגישה אותי על 94). בטיחות בדרכים - 100 ביולוגיה - 95 (מה הקטע? היא הגישה אותי על 100 -_-) היסטוריה - 98 חנ"ג - 100
לשון - 90
שונאת לשון. מת' - 100 ספרות - 100 תולדות האומנות - 96 תנ"ך - 92

כל הכבוד!!!../images/Emo106.gif

תעודה מעולה!!
חבריי היקרים, הגעתי למסקנה
אנחנו פורום של חנונים. אבל ממש ממש ממש חנונים
(זה היה ברור כבר מזמן, אבל עכשיו הוכחתי את הנקודה עם התעודות של כולם
)

Drenthe

New member
אנחנו פורום של מחוננים ../images/Emo47.gif

לא כל חנון הוא מחונן, ולא כל מחונן הוא חנון, הרי אנחנו בוגרי פסיכומטרי לעתיד
.

tamaguchi girl

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifקמתי לפני רבע שעה../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

מה המגן שלכם בהיסטוריה? שנה הבאה אני אדע
משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: סיימנו רשמית את י"א!D: משהו שלילי שקרה השבוע: אשמור לעצמי -.- האדם שעשה לי את השבוע: לא עולה לי מישהו ספציפי קניית השבוע: קניתי בגד ים חדש D: (כי קצת איבדתי את הקודם איפשהו בחדר
) הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): וואי אכלתי ים דברים טעימים השבוע..פיצות, עוגות שוקולד עם קצפת, אוכל סיני בעבודה, בורקס גבינה..אעא
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: לא זוכרת ציטוט השבוע: - ספר השבוע: - סרט השבוע: - שיר השבוע: - יציאת השבוע: יומולדת 18 לידיד בחוף הים, אתמול..בהתחלה היה מעפן ובסוף השתפר, וחוצמזה זו פשוט היציאה היחידה שהייתה לי השבוע X: תוכניות לסופ"ש: להיום- כלום. תוכניות לשבוע הבא: 2 בגרויות, תגבורים בכל מיני מקצועות, קורס מתמטיקה, 2 משמרות בעבודה ויומולדת 17 לי
ולסיכום, איך עבר השבוע? חלקו מגעיל ברמות חלקו קצת הרבה יותר טוב :) תמונה:

rl1992

New member
התגעגעתי לסיכום השבועי../images/Emo3.gif

מה המגן שלכם בהיסטוריה? לא יודעת, המורה לא בדקה לי
משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: 98 במגן כימיה
משהו שלילי שקרה השבוע: היסטוריה
וציון בתנ"ך האדם שעשה לי את השבוע: קניית השבוע: דיסק של ג'ון לנון
וסימס 2 שאבא קנה מניו יורק=]]]] הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): תפוחי אדמה אפויים בצ'ילי במסעדה היום
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: מיקודית בהיסטוריה
סרט השבוע: ספר הג'ונגל
שיר השבוע: House of the Rising Sun - Animals ו Heartless - Kris Allan יציאת השבוע: יום שני בצהריים לים עם חברות ואז בערב למסעדה ליומולדת של חברה תוכניות לסופ"ש: ללמוד ללמוד ללמוד
.. לא ממש יצא לפועל תוכניות לשבוע הבא: בגרות בהיסטוריה וכימיה.. רק שיגמר כבר ולסיכום, איך עבר השבוע? בסדר תמונה:

סופ"ש!

מה המגן שלכם בהיסטוריה? 100 משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: מגן 100 בהיסטוריה, התעודה וסיימנו י"א!!! משהו שלילי שקרה השבוע: היה שבוע טוב, סה"כ... האדם שעשה לי את השבוע: החברות קניית השבוע: אייס קפה?
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): פיצה של אמא
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: "את אחלה בנאדם ואני מאוד מעריך אותך" - המחנך
ציטוט השבוע: מלא ציטוטים ממש טובים מוויל וגרייס
ספר השבוע: לא קראתי סרט השבוע: ויל וגרייס, עונה 1 שיר השבוע: אין יציאת השבוע: היו כמה עם החברים - בית קפה אחרי התעודות ומיד אחר כך התנחלנו אצל חברה, מרתון קצר של ויל וגרייס אצלי בבית אתמול בלילה וארוחת "בוקר" אצל חברה היום בצהרים
תוכניות לסופ"ש: נגמר
תוכניות לשבוע הבא: בגרות בהיסטוריה ואחר כך חופש
ולסיכום, איך עבר השבוע? טוב מאוד! תמונה: אין לי שום דבר מעניין במחשב הזה

The Prospect

New member
פעם ראשונה שאני עונה על אחד כזה

מה המגן שלכם בהיסטוריה? 95 משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: כל השבוע חוץ מ-10 דקות מסויימות אתמול בלילה משהו שלילי שקרה השבוע: אותן ה-10 דקות מסויימות
האדם שעשה לי את השבוע: אממ... אולי חברים שלי.. אין מישהו ספציפי קניית השבוע: הזמנתי ספר מסטימצקי היום, נחשב? אה, וחולצה של דרים בהופעה הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): המבורגר וצ'יפס אתמול במוזס המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: הממ.. מהמורה להיסטוריה, אבל זה די פדיחה לכתוב את זה כאן P: ציטוט השבוע: "אל תשגע אותי" ספר השבוע: דארת' ביין- פת' אוף דיסטרקשן. סרט השבוע: טקסי דריבר שיר השבוע: ההבה נגילה של דרים ת'יאטר משולב עם מטרופוליס P: יציאת השבוע: יציאת השבוע AS IN יציאה עם חברים? אתמול, כשחגגנו יומולדת לחבר וכמובן ההופעה של דרים ת'יאטר תוכניות לסופ"ש: נגמר כבר, לא? תוכניות לשבוע הבא: בגרות בהיסטוריה, בגרות בכימיה ואחרי זה להתחיל את החופש ולסיכום, איך עבר השבוע? מעולה תמונה:

The Prospect

New member
לא יודע למה אני מפרסם, אבל בכל זאת ../images/Emo3.gif

התעודה, ציונים סופיים של כל השנה אנגלית F-96 אנגלית G-95 מתמטיקה- 97 כימיה- 98 היסטוריה- 100 אזרחות- 88 פיסיקה- 84 תנ"ך- 90 ספרות- 81 חנ"ג- 76

The Prospect

New member
מדהימה

אני בספק אם הם לא יחזרו לארץ... בכל זאת, להקה שמביאה להופעה שלה 12,000 אנשים, יש לה אחלה סיבה לחזור.

eliav16

New member
I'm backk!! =]

מה המגן שלכם בהיסטוריה? אין לי מושג
משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: הופעה - Dream theater\ מבחנים לאחמ"ש. משהו שלילי שקרה השבוע: עשו לי את המוות!
האדם שעשה לי את השבוע: אנוכי
קניית השבוע: נעליים מזעזעות מפול& ביר
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): שכחתי
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: "אתה מעניין אותי, יש לך חברה?"
ציטוט השבוע: ממ בהזדמנות
ספר השבוע: --- סרט השבוע: לכודים ברשת\\\ גברים בשחור
שיר השבוע: amy macdonald- this is the life יציאת השבוע: לת"א
תוכניות לסופ"ש: הסופ"ש כבר עבר, אבל אפשר להגיד שרוב הזמן ישנתי
תוכניות לשבוע הבא: צו ראשון ביום ראשון! [21.6] ולסיכום, איך עבר השבוע? מממ נחמד. תמונה: תגובה מהירה

למעלה