סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo127.gif

שכחתי לעשות יותר מוקדם סלחו לי:\ אהמ אז.. מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..

CrAzY4uMJJ

New member
שלי...

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?"רוצה אל החופש". מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?Michael Jackson-Don't walk away Mariah Carey-We Belong Together מאיה בוסקילה-רק אותך רוצה סינרגיה-לחבק אותך סינרגיה-מה עשיתי סינרגיה-חום יולי אוגוסט סינרגיה-עד שייגמר סינרגיה-צועקים על אהבה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-כלום!!!בלאעט.. משהו שהרס לכם את השבוע-לא עניינכם..מי שיודע יודע.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שאני אדבר עם הבת דודה הכי יפה שיש שלי מדרום אפריקה..יש לה עוד שבוע וחצי יומולדת 3..=]יפה שלי.. מסר לאומה-"I wish i could scream out loud that i love you" Roxette זה טוב! גם סינרגיה..חובה לשמוע את הדיסק החדש שלהם..
רק לאלוהים..

CrAzY4uMJJ

New member
שכחתי תמונה--->>

כפרע בשבוע האחרון.. מדהיםם שכמוהו=[רוצה לחבק אותו=[

1אורטלוש

New member
שיליי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? ממ לא יצא לי לשמוע.. =// מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? רגב הוד-בתלם אוהבים-השיר שלי ושל תומריקוו כפרעליוו ענבר ישראל-שמי התכלת Shania Twian - From This Moment תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>מממ לאדעת.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משו מיוחד.. משהו שהרס לכם את השבוע-יום חמישיי..זוועה של יום..=// משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ממממ לאדעת.. מסר לאומה-אוהבת את תומר =]]

../images/Emo27.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)
"להיות איתך" מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)
cool-גוון סטפני you know what they do to guys like us at prison-mcr no fear-the rasmus תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> דסטניס צ'ילד בטקס ה-wma

גמנייייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?"להיות איתך!!!!" מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? אהבה קטנה!! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק המאלףףף של שירי .... מומלץ בטרוףףף....!!!!!!!!!! משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה ולא יהיה..! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ללכת לחנות צליל ברמת אביב ששירי תחתום לי על האלום!!!!!!!!!!!!!!!! מסר לאומה-"יש חיים מעבר לקשת!!!!"...
לפורום המאלף הזה!

שליי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? אממ.. להיות איתך.. מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? הפי בירסדי טו יו (?)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> מהמסיבה!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יאאאוו לבוא פעם הבאה למסיבות חחחחחחחחח סתם אנדעת.. משהו שהרס לכם את השבוע- אני חולה :( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ממ.. האמת הכל כבר קרה נראה לי.. מסר לאומה- הילה אני אוהבתותך ואתם מוזמנים גם לתתלמישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לשמול, שבזכותו היתה מסיבה..

למעלה