סיכום שבועי

0verpr0tected

New member
סיכום שבועי../images/Emo124.gif

הדבר הטוב של השבוע: הדבר הרע של השבוע: הדבר המצחיק של השבוע: פאדיחת השבוע: ציטוט השבוע: שיר השבוע: דיסק השבוע: תמונת השבוע: זמרת/זמרת/הלהקת השבוע: ספר/סרט/תוכנית השבוע: איש השבוע: השבוע ב-4 מילים: השבוע מ-1 עד 10: תכנונים לשבוע הבא: שבוע מעולה לכולם!!

0verpr0tected

New member
עונה../images/Emo9.gif

הדבר הטוב של השבוע: שוויץ!!
היה כ"כ כיףף!! ומדהים!!
הדבר הרע של השבוע: שחזרתי משוויץ...
..ועוד כמה
הדבר המצחיק של השבוע: הוו..היו כל מני
פאדיחת השבוע:
ציטוט השבוע: שיר השבוע: דניאל סלומון- אהבה Justin Timberlake- Summer Love
Justin Timberlake- All Over Again
Justin Timberlake- Losing My Way
NeYo- Closer kate perry- i kissed a girl Leone Lewis- I Will Be דיסק השבוע: FutureSex/LoveSounds של ג'סטין!
תמונת השבוע: בריטני!!
איזה שלמות!!
אעאעאעאעאעאעאעא היא חוזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!11
זמרת/זמרת/הלהקת השבוע: ג'סטין
ספר/סרט/תוכנית השבוע: סרט- שודדי הקאריביים
חח נו היה את זה ביס 2 אז כבר ראיתיXD ספר- התפסן בשדה השיפון של ג'.ד. סלינג'ר ....כן כן אני! קראתי ספר
וגם סיימתי אותו
אבל....זה רק בגלל שבתחילת שנה יש לי מבחן עליוXDDD אז הייתי חייבת
..בכל מקרה ספר נחמד ביותר
איש השבוע:
השבוע ב-4 מילים: השבוע מ-1 עד 10: 5 תכנונים לשבוע הבא: לסיים את השיעורים במתמטיקה
..והופעה של ידידים

Nathalie 6293

New member
עונהההה

הדבר הטוב של השבוע: קיבלתי משכורת!! הדבר הרע של השבוע:כלום הדבר המצחיק של השבוע:לא זוכרת.. פאדיחת השבוע:יש לי כל מיני פאדיחות בחנות.. ציטוט השבוע: לא זוכרת שיר השבוע:Breath דיסק השבוע:-- תמונת השבוע: זמר/זמרת/הלהקת השבוע: פאראמור ספר/סרט/תוכנית השבוע: ספר- שלומצי כותבת יומן, או שסיימתי אותו שבוע שעבר אני לא זוכרת.. איש השבוע: אפחד השבוע ב-4 מילים: כיף שקיבלתי סוף-סוף (מילה אחת
) משכורת! השבוע מ-1 עד 10:10 תכנונים לשבוע הבא:נסיעה לתל אביב, עבודה ולהיות עסוקה...

נוייההה

New member
עונה :):)

הדבר הטוב של השבוע:סוף סוף ראית WANTED הדבר הרע של השבוע:עוד 12 יום חוזרים ללמוד D: הדבר המצחיק של השבוע: פאדיחת השבוע:לא זכור לי ציטוט השבוע:אממ אין משו מיוחד שיר השבוע:השיר של ברני XD דיסק השבוע:ג'סי מקרטני-רייט וואר יו וונט מי תמונת השבוע:======> זמרת/זמרת/הלהקת השבוע:הילארי וג'סי ספר/סרט/תוכנית השבוע:וונטד זה סרט טובב איש השבוע: השבוע ב-4 מילים:סבבה רצח ושבוע נחמד השבוע מ-1 עד 10: 8 תכנונים לשבוע הבא:אממ.... שבוע מעולה לכולם!!

למעלה