סיכום שבועי!

0verpr0tected

New member
סיכום שבועי!../images/Emo124.gif

משהו טוב שקרה השבוע?: משהו רע שקרה השבוע?: משהו מצחיק שקרה השבוע?: שיר השבוע?: אלבום השבוע?: איש השבוע?: ציטוט השבוע?: פאדיחת השבוע?: יום השבוע: תכנונים לשבוע הבא: השבוע ב- 4 מילים: השבוע שלי מ1 עד 10: סופ"ש טוב ונעים לכולם!

Nathalie 6293

New member
עונה=]

משהו טוב שקרה השבוע?: סיום לימודים, קיבלתי טלפון מהמקום שביקשתי עבודה והלכתי לשם כבר פעמיים. משהו רע שקרה השבוע?: הייתי צריכה להיפרד מהילדים מהכיתה שלי :( ומהבית ספר עצמו.. משהו מצחיק שקרה השבוע?: הלכתי עם חברה שלי לברכה והיה מזה כיף ומצחיק. שיר השבוע?: take a bow כל הזמן שאני מדליקה MTV יש אותו... אלבום השבוע?: לא יודעת. איש השבוע?: וונטוורת' מילר
התאהבתי
ציטוט השבוע?:וואי חברה שלי דווקא אמרה משו אבל שכחתי.. פאדיחת השבוע?: הלכתי לניסיון עבודה וביום השני באו אבא ובן באיזה כיתה ג וביקשו חוברו עבודה לקיץ (זה במקום של ספרי לימוד וציוד) ואני מחפשת להם את החוברת ופשוט לא מיוצאת!! זה היה כזה מפדח.. בסוף הבאתי להם חוברות אחרות.. יום השבוע:שני, הייתי כל היום עם חברה שלי אצלה ביית ואז הלכנו לברכה היה ממש כיף. תכנונים לשבוע הבא: ללכת עוד פעם לעבודה הזאת ולהבין אם העסזיקו אותי או זה עדיין ניסיון. השבוע ב- 4 מילים:היה שבוע חמוץ-מתוק השבוע שלי מ1 עד 10: 9 ורק בגלל הפרידה.

0verpr0tected

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע?: כלום >< שבוע משעמם ביותר
משהו רע שקרה השבוע?: אין לי אינטרנט@%*&%^)[
אבל השתלטתי על המחשב הנייד של אבא חעחע
] משהו מצחיק שקרה השבוע?: שיר השבוע?: POD - It Can't Rain Everyday Jason Mraz - Im Yours Chantal Kreviazuk - Feels like home John Lennon - Gelous Guy וכל השירים מהאלבום BOMT ו- BRITNEY ...של בריט
אלבום השבוע?: BOMT ו- BRITNEY
איש השבוע?: ציטוט השבוע?: פאדיחת השבוע?: מלאמלאמלא. מלא. XD יום השבוע: תכנונים לשבוע הבא: שום דבר מיוחדXD
יש לי כל השבוע רק חזרות וחזרות וחזרות
השבוע ב- 4 מילים: השבוע שלי מ1 עד 10: 3

למעלה