סיכום שבועי

0verpr0tected

New member
סיכום שבועי../images/Emo115.gif

משהו טוב שקרה השבוע?: משהו רע שקרה השבוע?: משהו מצחיק שקרה השבוע?: שיר השבוע?: אלבום השבוע?: איש השבוע?: ציטוט השבוע?: פאדיחת השבוע?: יום השבוע: תכנונים לשבוע הבא: השבוע ב- 4 מילים: השבוע שלי מ1 עד 10: סופ"ש טוב ונעים לכולם!

noy m

New member
עונה:

משהו טוב שקרה השבוע?:אממ...שהשבוע נגמר משהו רע שקרה השבוע?:מבחנייםם :( משהו מצחיק שקרה השבוע?:חחח כמה ילדים רבו מכות בשכבה שלי והיו פול ילדים שהסתכלו ואחת המורות באה להפריד ונפלה
זה היה אחד המצחיקיםם שיר השבוע?:אממ..come to me-jesse mccartney אלבום השבוע?:של ג'סי איש השבוע?:דיויד בקהאם,צ'ייס קראופורד(נייט מאחת שיודעת") ציטוט השבוע?:אממ..אין פאדיחת השבוע?:לא זכור יום השבוע:שבת XD תכנונים לשבוע הבא:מבחנים,מבחנים ועוד בחנים השבוע ב- 4 מילים:שבוע עמוס וטיפה נחמד השבוע שלי מ1 עד 10: 7

Nathalie 6293

New member
עונה ../images/Emo171.gif

משהו טוב שקרה השבוע?: אממ.. לא זוכרת נראה לי אני סנילית.. משהו רע שקרה השבוע?: היה לי היום מבחן במתמטיקה ועשיתי שני תרגילים מתוך איזה 20. משהו מצחיק שקרה השבוע?:איזה שעה ומשהו אחרי שהמבחן התחיל הסתכלתי על חברה שלי שישבה מאוחרי ואמרתי לה בואי הביתה והיא אמרה בואי והיא גם לא הצליחה שום דבר במבחן וכל הדרך הביתה נקרענו מצחוק מזה שאנחנו הולכות לקבל 10!!!
שיר השבוע?: the time of my life אלבום השבוע?: לא יודעת איש השבוע?: דיוויד קוק ציטוט השבוע?: סתם משו מפגר.. חברה שלי: למה הבית ספר הזה שם זין על התלמידים. אז חברה אחרת שלי אמרה לה: כי הם לא מסופקים מינית
פאדיחת השבוע?: לא יודעת .. זה שאני אקבל 10 במבחן או אפילו פחות.. יום השבוע: אממ מה עשיתי השבוע...*חושבת* ולי יום ראשון... תכנונים לשבוע הבא: להתכונן לעוד מבחנים וסיים לקרוא את הספר ליומן קריאה באנגלית ואולי להיפגש עם חברה שלא ריאתי איזה 3 שבועות!
השבוע ב- 4 מילים: המורה למתמטיקה היא זונה
השבוע שלי מ1 עד 10: כל השבוע היה נחמד אבל המבחן הרס אז 6

עונה ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה השבוע?: הטיול שנתי
משהו רע שקרה השבוע?: בטיול סחבו אותנו שעתיים על איזה הר מעצבן (וענק) רק בשביל לראות נחל
משהו מצחיק שקרה השבוע?: שיר השבוע?: what do you want from me - Cascada
אלבום השבוע?:
איש השבוע?: סלנה גומז
ציטוט השבוע?: " זוג מושלם ? יש רג בחנות נעליים
" פאדיחת השבוע?:
יום השבוע: שלישי # תכנונים לשבוע הבא: מבחנים
השבוע ב- 4 מילים: שבוע מאוד מעצבן ומיותר השבוע שלי מ1 עד 10: 8 ^^

מריה111

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע:יומולדת לכמה אנשים משהו רע שקרה השבוע:מבחנים
משהו מצחיק שקרה השבוע:ממ לא זוכרת חח שיר השבוע: HOT AS ICE BREAK THE ICE SUGAR MOVE ALONEG או איזה שלא רושמים אלבום השבוע:אין איש השבוע:אין ציטוט השבוע: היה הרבה אבל אינלי כח לרשום את כולם חח ----------------------------- *שיעור היסטוריה המורה מדברת על חילון* חברה שלי: איך רושמים חילון? אני: חילזון בלי זין חברה שלי:=0 XDDDDDD --------------------------- בהפסקה חברה שלי הלכה להראות לי מישו חתיך אז הלכתי לראות והוא היה ממש ממש חתיך..דומה לאלכס אוונס:p או איך שלא קוראים לו אגב גם לחתיך ההוא קראו אלכס:] קיצור ראיתי את ידיד שלי והתחלתי לחפור לו אני: רוצה לראות מישו חתיך? הוא: לא אני: נו הוא: לא אני: נוו הוא ממש חתיך!! הוא: הנה קחי ת'פלאפון שלי צלמי אותו ואז אני יראה אני: אבל זה לא יפה XD הוא:תבואי אליו ותגידי לו ''בחור חתיך,אפשר לצלם אותך?'' אני: בחור חתיך?0_0 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פאק איך נקרעתי מזה XDDDDDD פאדיחת השבוע:חח עשיתי למורה שלי לפיסיקה פרצופים אז הוא ראה אותי ושואל כזה ''מהה.?למה את עושה עלי פרצופים:O'' ואני כולי כזה
XD יום השבוע:רביעי תכנונים לשבוע הבא: אממ ואי יש הרבה יש ת'טיול השנתי ביום שני ומחר יש לבנדוד שלי יומולדת וביום ראשון אני וחברה שלי הולכות לקנות דברים לטיול... השבוע בארבע מילים:נ ח מ ד...
השבוע שלי מ1 עד 10:9

למעלה