סיכום שבועי....

סיכום שבועי....../images/Emo113.gif

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifנמפי נאמ

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: אשכרה עבדתי כל השבוע והצלחתי תוך כדי לארגן את הפגישת פורום(י"ב)
- מאכל השבוע:קרמבו
- משהו שעשה לכם את השבוע:קרמבו.. (נראה לי
) - משהו שהרס את השבוע:וואו, כל כך הרבה:S - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש הרבה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ביקור של מפקחת מטעם משרד החינוך(
) וישיבת עבודה+כיף צוות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיסתדר לי הכל טוב עם העבודה וכל זה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שאלה טובה.. סתם: - תמונה - -דמיינו פייסטה לבנה עם סטיקר של בני המושבים מאחורה- (כן, כן, זה האוטו ש-ל-י!:)) אע. דור 3 וחצי. מה עושים עם זה? O_0

Ben Dor

New member
עללל שירהההה יש לך אוטוווו!?!?!?

ביצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ תבואי לבקר אותי שומעתת?!!?!?

TheBlackAdder

New member
מסכמ"ש

- שיר השבוע: Tool - Parabola שיר ממש ממש יפה!!!! - אלבום השבוע: Slipknot - Vol.3 - The Subliminal Verses - האדם שעשה לכם את השבוע: פיפית הטרופית!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כבר כמה ימים אני במצב איווווווווווום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): דיאלוג עם פיפית לרגל היומולדת שלה: ספיר: אני שמחה שלא הבאת לי בלונים. אני שונאת בלונים. רן: בלונים? למה?? הם חמודים כאלו, וגדולים, ורכים, כמו ציצים! ספיר: *סמיילי מיואש* (התלהבתי בטירוף שפעם ראשונה בחיים שלי יצאה לי בדיחה טובה!) - דבר שהשגתם השבוע: מעט שכל פה ושם... - מאכל השבוע: הגעתי למסקנה חד משמעית שהאוכל של אמא שלי הוכרז ע"י משרד הבריאות כגורם מסוכן לציבור! האוכל שלה כל-כך חריף שסיימנו שני בקבוקי מיץ בארוחה אחת! למרות זאת, זה טעים לאללות! - משהו שעשה לכם את השבוע: הבוחן בלשון... היה קל רצח! - משהו שהרס את השבוע: יש הרבה מאוד... קשה לבחור אחד. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני חייב להחליף כינוי!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מבחן בלשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה תשבור רגל חחחחחחח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמממ... מסווג
סתם: - תמונה: הפעם אין... כי... טוב... אין לי ממש כוח... סליחה... לא שמישהו בכלל יקרא את התגובה הזאת'י אבל... אממ... טוב, לילה טוב. שבת שלום

מסכמשת../images/Emo113.gif

- שיר השבוע: אהובתי של דניאל סלומון - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: סו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מכ'וער!!! - דבר שהשגתם השבוע: חיפה 87' של דניאל סלומון - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: הביקור באפק - משהו שהרס את השבוע: ההוא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סו הוא מכ'וער השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סמינר מעורבות חברתית - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיחה שאני צריכה לעשות עם סו כבר הרבה מאוד זמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סו סתם: - תמונה סו צילם

r o m s i

New member
הבדבדה

- שיר השבוע:" אני מודה לאלוהים שאני לא ממרחבים לא מלכיש לא בני שמעון אני תמיד חוף אשקלון!! מי שלא קופץ אשכול!!" - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: רוז :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "צריך לקום מהמיטה...אווווף!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "פם- פם- פם- עומר!!" - דבר שהשגתם השבוע: צעיף מטורף של בני המושבים-מחוז דרום איזה חלום! - מאכל השבוע: השניצלים של יוסף - משהו שעשה לכם את השבוע: סמינר סובלנות - משהו שהרס את השבוע: צריך להתכונן למתכונת באזרחות :( - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פלורליזם מורכב מסובלנות והסכמיות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתכונת באזרחות... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתתבטל המתכונת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

למעלה